Şimdi Ara

donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar daha önceden arada bir donup kalıyodu son birkaç gündür açılışta aşağıdaki hatayı alıyorum ve bu sefer daha sıklıkla donma problemi yaşıyorum cpu sıcaklığı 30-40 arasında gözüküyo bu hatanın nedeni nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
    http://img265.imageshack.us/img265/2600/grnt001kr2.jpg

• delete yada yukarıdaki fonksiyon (f1-f12) tuşlarından biriyle biosa gir orda bios features te işlemcinin ayarlarını düzeltip f10 ile kaydedip çık ama buraya bakmanda yarar war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphy10 -- 7 Haziran 2008; 13:48:28 >
  • anakart üzerinde BIOS pili var, hesap makinelerinde kullanılan türden...Eğer o pil voltajı düştüyse onu değiştirmeyi dene 3-5 ytl fiyatı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: murphy10

delete yada yukarıdaki fonksiyon (f1-f12) tuşlarından biriyle biosa gir orda bios features te işlemcinin ayarlarını düzeltip f10 ile kaydedip çık ama buraya bakmanda yarar war

şimdi oraya girdimde işlemciyle ilgili ayara yapamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: clarion

anakart üzerinde BIOS pili var, hesap makinelerinde kullanılan türden...Eğer o pil voltajı düştüyse onu değiştirmeyi dene 3-5 ytl fiyatı var

anakart zaten yeni bir anakart bios pilini çıkarıp takmıştım ama bir kere ondan kaynaklanabilirmi

• pilden kaynaklandığını sanmıyorum.. biosu default ayarlarını yap bi de öyle dene..
  • bios pilini bi kontrol et
  • Ayarlarını default yap ''Load Bios Defaults''. Sonra save yap ve çık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maytere

Ayarlarını default yap ''Load Bios Defaults''. Sonra save yap ve çık.
  • arkadasım net virüsü bu genelde beklemmede yada internettte dolasırken donar forumda (psw.online.games) trojen diye arattır cözersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.