Şimdi Ara

Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 3 gündür bir donma sorunu yaşıyorum.Bu donma geldiğinde reset atmam gerekiyor.Ve sadece LoL'e girdiğim zaman oluyor bu olay.Ya da başka herhangi bir oyuna.LoL simgesine çift tıkladığım zaman oyuna girmeden patch ekranında donuyor.En başta ekran kartı sandım fakat patch ekranında donunca kafam karıştı.Bu donma nelerden kaynaklanıyor olabilir ? Normal dolaşırken donmuyor.Sadece oyuna girmeye kalkıştığımda.Bu arada donunca bilgisayar hiçbir şekilde yanıt vermiyor ( Capslock veya numlocka bile )

• HDTune ile badsector, health taraması yapar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

HDTune ile badsector, health taraması yapar mısın

Health bölümünde hepsi "ok" badsector dediğin error scan galiba o da hepsi yeşil.
  • Combofix ile güvenli modda taramayı deneyebilirsin ya da kurulu olan sistem bozuk olabilir.
  • quote:

Combofix ile güvenli modda taramayı deneyebilirsin ya da kurulu olan sistem bozuk olabilir.

Combofix ile taratıyorum ama birşey anlamıyorum loglarından sorun o.Ve neden güvenli mod ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordex

quote:

Combofix ile güvenli modda taramayı deneyebilirsin ya da kurulu olan sistem bozuk olabilir.

Combofix ile taratıyorum ama birşey anlamıyorum loglarından sorun o.Ve neden güvenli mod ?

Güvenli modda daha iyi sonuçlar elde edersin, loglara daha iyi bilen biri yardımcı olursa daha iyi olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.