Şimdi Ara

Donma Sorunu Yardım edin Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim eski bilgisayarım donuyordu donmada şu 30 saniyede bir 5-6 saniyelik yada daha uzun donmalar sonunda usb sesi geliyordu Bende neden olabilicek herşeyi değiştirdim sonunda yeni pc aldım. Fakat bu donmalar geçmedi sorum şu modem pc nin donmasına neden olabilir mi?

• HunharcaKatleden H kullanıcısına yanıt
    hocam sürekli internetten veri indiren biri iseniz bilgisayarı çalışmasını zorlayan bir vürüs vardır .msi olarak yerleşiyor bilgisayara ondana olabilir normal anti virüsler ulamıyor diye biliyordum genelde hdd ye yerleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

hocam sürekli internetten veri indiren biri iseniz bilgisayarı çalışmasını zorlayan bir vürüs vardır .msi olarak yerleşiyor bilgisayara ondana olabilir normal anti virüsler ulamıyor diye biliyordum genelde hdd ye yerleşiyor

şuan elimde yeni bir pc var bugün alınmış dışarda sorunsuz donmadan çalışıyordu eve geldiğimde eski pc 'de aldığım donmaları alıyorum hani virüs girme falan öyle bir şey yok. prizler veya modem sorun olabilir mi.
  • modem den olmazda şimdi aklıma geldi prizlerde yeteri kadar güç olmayabilir.
  • USB sesinin modem veya pirizle bir alakasını kuramadım. Eski sistemden herhangi bir parça kullandınız mı? Yeni PC'deki donmalar sadece internette gezinirken mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

USB sesinin modem veya pirizle bir alakasını kuramadım. Eski sistemden herhangi bir parça kullandınız mı? Yeni PC'deki donmalar sadece internette gezinirken mi?

evet internette gezinirkende oluyor virüslük bir olay yok eminim yani prizlerden yada modem işte
  • Sadece internette ise söylediğiniz gibi piriz, modem veya kablodandır.. Önce hem telefon hem de ethernet kablosunu değiştirin.. Splitter'i de değiştirirseniz iyi olur.. Düzelmesse pirizi, sonrasında ise modemi ele almanız gerek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bilgisayara taktığınız donanımlarda sorun olabilir mi klavye mouse yada usb den calısan baska bi araç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.