Şimdi Ara

Donmalar ve Takılmalar var (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım i2670Q işlemciye, 2 gb ekran kartına,8 gb ram'e,1 tb hard disk'e, sahip.
    işletim sistemi : windows 7
    Sorun dolayısı ile 2 kez format atmıştım.

TAMAMEN GÜNCEL BİR SİSTEM!!!!!

tıkanmalar yaşandığında görev yöneticisinde herhangi ufak bir belirti bile yok. 8 çekirdekli sistem gayet rahat çalışır olarak gösteriliyor.
    ramde de gözüken bir sorun yok....

SORUN:Mp3 açtığımda ve herhangi bir program kullandığımda takılıyor. seslerde tıkanmalar yaşanıyor.

Aklıma gelen bir seçenek yok düşüncelerinizi bekliyorum sorun ne olabilir?

DİPNOT
    (Geçen hafta ıslanma tehlikesi geçirmişti, kapak kapalıykan üstüne su gelmiş ve gözüken bir sorun olmamasına rağmen. kurutma makinasıyla kurulayıp 2 gün ters beklettim ve kullanmadım şuan bir haftadır kullanmaktayım ama Sorun OLAY OLMADAN ÖNCE DE! VARDI.)

• yardımcı olmayacak mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksan987

yardımcı olmayacak mısınız ?

Donanım çakışması ve ya ramlerde bir sorun olabilir. Ramleri teker teker deneyin. Tek parça ramle sorun çıkacakmı bakalım. Memtest ile ramleri kontrol edebilirsiniz. Elektronik parçalara saç kurutma makinesi sıcak gelebilir, kullanmayın bir daha. Devrelere zarar verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Donanım çakışması ve ya ramlerde bir sorun olabilir. Ramleri teker teker deneyin. Tek parça ramle sorun çıkacakmı bakalım. Memtest ile ramleri kontrol edebilirsiniz. Elektronik parçalara saç kurutma makinesi sıcak gelebilir, kullanmayın bir daha. Devrelere zarar verebilir.

Başka bir sorunda olabilir bilemiyorum.Şuan bilgisayar hâlâ garanti kapsamında,ve yurt dışındayım müdehale etmek istemiyorum.döndüğümde servise götüreceğim sanırım.
    Fön müdahalesinden öncede vardı bu çakışmalar ama.etkilenmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.