Şimdi Ara

Donmuş kartuşlara çözüm % 100 etkili. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
37.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim şe*** donmuş kartuşu çözmek ve çalıştırmak için yapmadıklarım kaldı..(düşünün kartuş daha yeni doldurulmuştu üstelik.)

1-ilk önce masanın üstüne herhangi bir kağıt koydum kartuşu dik olarak koydum bekle babam bekle.. tık yok.
    2-ters döndürdüm öyle böyle yaptım tık yok.
    3-kartuş ısıtma.. kalorifer peteğinin üstüne koydum beklettim tık yok.
    4-suyu ısıttım sıcak suyun içine komple atmadan alt tarafını beklettim tık yok.
    5-elektrik sobasını yakıp tam yandığı anda kartuşu önüne tuttum ısıttısın diye ama tık yok..

en son sizin dediğinz şekilde uygulayacam bu kartuş yüzünden başım yandı benim zaten..
    kaldırdım sonunda.

olmazsa lazer yazıcı alacağım lazım olursa.
  • Kesinlikle al, gerçekten mürekkepli kartuşlar işkence...
  • kartuşların yazma ucunu kaynamış suyun buharına tutun..
  • Buhar işe yaramıyor dostlar.En azından bende yaramadı atın kaynamış suya kesin çözüm (:
  • Kaynar suya atılmaz ılık suya atılır deneyin görün daha iyi sonuç alacaksınız
  • benim yazıcı hp officejet pro 8600 sadece sarı rengi bitti ama siyah beyaz yazdırmıyor sarı renk olmadan siyah beyaz yazdırabilirmiyim
  • brother j 105 alın. kartuş olayını kökten çözün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık konuyu hortlattınız tebrik ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Arkadaşlar bende hp yazıcının kartuşları vardı alırken verilenlerden neyse bunları kullandım bitti tekrar doldurttum renkliyi kullanamadım yazmıyordu siyah iyi yazıyordu.Siyah tekrar bitti doldurtmaya götürdüm her zaman gittiğim yere renkliyide aldım tabi yanıma adam renkliyi açamadı olmaz dedi siyahı doldurdu tekrar siyah bir yazdı iki yazdı üçüncüye artık açık yeşil renk yazıyordu(nasıl oldu bende anlamadım) oda bozuldu heralde dedim aklımda bir fikir vardı zaten bozuldu bir kaynar suya atayım dedim. Suyu kaynattım sonra içine ikisinide attım biraz beklettim sonra yazıcıya taktım eskisinden de iyi çalışıyordu üstelik ikiside.

Hayırlı günler,iyi forumlar.

Az önce donmuş kartuşlarımı kaynar suya attım bakalım 8 yılda bir şey değişmiş mi

• değişmiş mi?
  • Beyler bir hortta benden geliyor bugün boştum düşündüm düşündüm ne yapabilirim ardından indim kömürlüğe 7 yıldır kullanılmayan yazıcımı çıkardım yazıcı modeli hp deskjet 3920.ilk olarak 6 saat boyunca driver aradım ve win 7 için uygun olanı bulamadım hiç bir yerde yok hp desteğini çekmiş haklı olarak... 11 yıllık yazıcımı nasıl çalıştırırım derken birden aklıma vps kurmak geldi ve bilgisayara virtual pc ile xp kurdum yazılımı buraya yükledim verdim worldden ayarı yolladım yazıcıya yazdı yazdı yazdı ama sayfa boş dediğiniz yöntemleri uyguladım sıcak suya attım ılık suya attım üfledim buhar verdim ama nafile... siyah kartuş hiç dolum yapılmamıştı renkli kartuş doluma bir kere gitmişti ikisi birden çalışmıyor doluma versem çalışır mı sizce ?

• Hp deskjet f200 varda bizde bizimkinin direk renkli kartuju patlamış içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önce moka yatırır sonra üstüne çişimi yapardım eskiden.kesin çözümdür. Şimdi lazer kullanıyorum tabi. Aldım 5 kilo tozu toner boşalınca köklüyom arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 10 Kasım 2016; 5:10:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.