Şimdi Ara

Dönüştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartomda dvı girişi var onun için dönüştürücü alacam ama aynısı yok piyasada dvı var ama aynı değil.
    FOTOĞRAFTA 2. OLAN BENİM EKRAN KARTI 4.OLAN PİYASADA SATILAN DÖNÜŞTÜRÜCÜ ONU ALSAM UYARMI YARDIM PLEASE Dönüştürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizcont -- 9 Temmuz 2021; 22:13:29 >

• VGA monitöre görüntü aktaracaksanız eğer, ekran kartınızın analog sinyalli eski model olduğu DVI-I portundan anlaşılıyor(DVI-D olanlarda analog sinyal taşınmaz, yeni mimarili kartlar analog sinyal üretici içermez), o halde DVI-I to VGA pasif dönüştürücüsü almalısınız.

Örnek ürün; https://www.hepsiburada.com/dark-dvi-vga-donusturucu-dvi-i-erkek-vga-disi-dk-hd-advixvga-pm-bs300090

Bir sürü insanın kıyısında köşesinde, köşe başındaki bilgisayarcılarda bunlardan bolca olur, eskiden ekran kartları kutularında bunlar bulunurdu.

• KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    Hocam pasif dönüştürücü aldım görüntü vermedi bana aktif dönüştürücü almam gerektiğini söylediler Dönüştürücü
  • Pasif dönüştürücü çalışmalıydı, orada bir sorun var. Aktif dönüştürücüler sayısal sinyalleri analog sinyale çevirmek için kullanılır. Ekran kartınız aynı anda sayısal sinyalde üretir, yani aktif dönüştürücü kullanmanızda bir sakınca yok. Bu halde DVI-D to VGA active adapter kullanabilirsiniz, DVI-I çıkışa(dişi) DVI-D giriş(erkek) takılabilir, sadece analog sinyaller iletilmez. Aktif çevirici ekran kartından gelen dijital sinyali analog sinyale çevirecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.