Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılı olarak söyle bari hoşuna gitmeyen bir yanı varmıydı. Ses olsun ekran olsun vs. Herhangibirşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 28 Ekim 2017; 21:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 2k video çektim bir kaç tane telefonda izlerken sıkıntı yok ama bilgisayardan izlerken görüntü bozuluyor bilginize

• sniper80 S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler...Ses ve pil ayari yeterli ozaman...
    Daha telefon elime bile gelmedi.Ama bilgisayarlardan anlarim biraz..Bu sorun bilgisayarinizdaki oynatici,codec ..ayarlarindan kaynaklaniyor olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper80

Ya arkadaş bi iki dakika çekseydin bari

telefon satıldı kardeşim :)iş güç yüzünden fırsat bulamadım ya kusura bakma
  • quote:

Yazılı olarak söyle bari hoşuna gitmeyen bir yanı varmıydı. Ses olsun ekran olsun vs. Herhangibirşey

benim hoşuma gitmeye tek bir yanı vardı o da 3.5mm jack girişinin kaldırılması ama çeviricisini de vermişler yanında bence kusursuz bir cihaz bu fiyta bulabileceğin en iyi cihaz. doogee mix e göre type-c li sony kameralı olduğu için tercih ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

ben operatörüm'den iphone 7+ aldim ,onu kullaniyorum suan elimdeki doogee mix e kiyamiyorum gercekten cok seri ve akici bir telefon .

android kullandıktan sonra ios insana yük gibi geliyor ben o yüzden ios kullanmıyorum keşke sende ios a geçmeseydin
  • mur68 M kullanıcısına yanıt
    Evet ses ve pil ayarı yeterli. Bende bilgisayardan çok anlamıyorum ama diğer full HD videolar gayet iyi belkide bilgisayardandır ama dediğim gibi pek anlamıyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 30 Ekim 2017; 17:52:30 >
  • melikyasar06 M kullanıcısına yanıt
    Keşke bende en baştan bluboo alsaydım ama beni doogee de cezbeden amoled ekrandı. Doogee de sesin az olduğunu bilseydim amoled falan dinlemez bluboo alırdım. Gerçi belki yine alırım bana belli olmaz

• quote:

Keşke bende en baştan bluboo alsaydım ama beni doogee de cezbeden amoled ekrandı. Doogee de sesin az olduğunu bilseydim amoled falan dinlemez bluboo alırdım. Gerçi belki yine alırım bana belli olmaz

kardeşim bluboo gelecek büyük ihtimal 2 tane birini sana satabilirim :)
  • melikyasar06 M kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi "belki" almaya niyetlenirsem seni rahatsız ederim

• quote:

Dediğim gibi "belki" almaya niyetlenirsem seni rahatsız ederim

tamamdır hocam :)
  • Arkadaşlar dün gelen güncellemede ben bir fark göremedim 200 küsür mb lık bir güncelleme. Fark gören var mı acaba

• cihaz bulundugum ulkeye girdide bana gelmesine daha tahminen 10 gun var:(( Haliyle guncellemeden falan haberim yok :)
  • mur68 M kullanıcısına yanıt
    Başkan senin cihaz geldiğinde hani bir video probleminden bahsetmiştim sende codec falan demiştin bir deneyip sonucu bana da söyler misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 5 Kasım 2017; 17:20:56 >
  • arkadaslar farklı rom ile kullanan varmı rom yuklesek nasıl olur
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Ben şu yükleme olayını çözsem deneyecem ama henüz çözemedim. Lenovo a7000 cihaza sürekli rom atıyordum buna cesaret edemedim henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 7 Kasım 2017; 0:7:45 >
    Tabiki.Geldigi gun yaparim.ok.
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamera sadece not paylaşmada falan kullanıyorum. çok kullanmıyorum yani. Tavsiye eder misiniz? memnun olmadığınız yönlerini de yazarsanız sevinirim.
  • Doogee mix 2 çıkmış

5.99 inch full dh ekran

Çerçevesiz olarak harika bir görüntü sunuyor. Getirebilecek olan var mı (:

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.