Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freezyslot

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamera sadece not paylaşmada falan kullanıyorum. çok kullanmıyorum yani. Tavsiye eder misiniz? memnun olmadığınız yönlerini de yazarsanız sevinirim.

Telefon yazılımsal olarak emekleme aşamasında, irili ufaklı birkaç eksikleri var, kamera olarak beklentiniz büyük olmasın. Batarya performası orta şeker, ama fiyat olarak iyi bir cihaz. Biraz daha ekleme şansınız varsa şiddetle redmi note 4 veya redmi note 4x tavsiye ederim. Kesinlikle kusursuz ve şahane bir telefon, fiyatı 750, 800 tl civarı.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ama elime başka bir telefon geçti şuan almaktan vazgeçtim muhtemelen yazın alacağım telefonu. Zaten tr fiyatı uçuktu. 900 tl gibi fiyatlar dolanıyordu. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben de xiaomi düşünüyordum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

teşekkür ederim hocam ama elime başka bir telefon geçti şuan almaktan vazgeçtim muhtemelen yazın alacağım telefonu. Zaten tr fiyatı uçuktu. 900 tl gibi fiyatlar dolanıyordu. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben de xiaomi düşünüyordum. :D

Hocam doogee mix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 15 Kasım 2017; 7:46:37 >
  • sniper80 S kullanıcısına yanıt
    Cihaz bugun geldi.Belediye otobusunde kutusunu actim karti taktim soz verdigim icin ilk isim guncelleme bile yapmadan video cektim.kisa ama yeter:)
    https://youtu.be/wTQUJJZ7OoA
  • mur68 M kullanıcısına yanıt
    Ayrica ilk kullanmamda telefon simdilik guzel diyebilirim.Tabi daha 24 saat bile kullanmadim biraz daha kullanmak lazim yorum yapmak icin.Ama ne ses problemi var ne baska birsey masallah:)

Sadece menude coklu pencere yok.Yani ekrani ikiye bolup 2 farkli uygulama calistirma olayi yokmu? Benmi birseyi atladim? 2-3 sene once aldigim tabletimin bile var bu ozelligi aldigim gunden itibaren.Coklu pencere varsa nasil acacagiz?

Edit: Multiwindow programini falan kuracagim artik coklu ekran icin..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur68 -- 15 Kasım 2017; 13:40:33 >
    Guncellenmis versiyon 2k video
    https://youtu.be/8DrDKjKALO0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur68 -- 15 Kasım 2017; 6:12:8 >
  • Kullandikca karsilastigim sorunlari paylasacagim tabiki.Mesela,sorun olmasada bir detayi anlatayim:

Yillarin aliskanligi telefonu cebime koymadan once power butonuna basip,ekran isigini sonduruyorum ki birilerini aramasin veya batarya vs... power fm in radyo programini acardim eski telefonlarimdada kulakliktan dinleye dinleye giderdim telefon cebimdeyken. Doogee mix in ekranini karartip cebime koydugumda 5-20 saniye sonra programin kapandigini gordum. Deneyimli bir android kullanicisi oldugum icin guc ayarlari vs...dendir dedim. Nerdeyse tumgun ugrastim her delige girdim sorunu cozemedim.Sonra ayni seyin gps harita uygulamalarindada oldugunu gorunce anladimki bu tum programlar icin gecerli.Biryerde koruma var.. Herhangibir yardimci koruma programi kurmadigim icin bulamadim.Sonradan fark ettimki telefonun kendinde yuklu system manager i varmis. Onu kapattim. suan isik sonuncede arka plandaki izin verdigim dosyalar otomatik kapanmiyor.Iyi oldu:) Bilginize...
    Başkan şimdi benim PC deki codec tenmi kaynaklanıyor bu 2k video sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar arada bir reset atıyor sanırım yuklenmeye dayalı bazen 3 gunde bazen gunde 1 reset atıyor.satışada koydum ısınma falan yok acaba bir rom yukleme ile falan sorunu çözer miyiz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-doogee-mix-4-aylik-kayitli-az-sorunlu-6-64-501705091/detay/
  • bu arada kalıcı imei atmayı basaran varmı mtk engineerden gecici kayıt yapabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur68

Kullandikca karsilastigim sorunlari paylasacagim tabiki.Mesela,sorun olmasada bir detayi anlatayim:

Yillarin aliskanligi telefonu cebime koymadan once power butonuna basip,ekran isigini sonduruyorum ki birilerini aramasin veya batarya vs... power fm in radyo programini acardim eski telefonlarimdada kulakliktan dinleye dinleye giderdim telefon cebimdeyken. Doogee mix in ekranini karartip cebime koydugumda 5-20 saniye sonra programin kapandigini gordum. Deneyimli bir android kullanicisi oldugum icin guc ayarlari vs...dendir dedim. Nerdeyse tumgun ugrastim her delige girdim sorunu cozemedim.Sonra ayni seyin gps harita uygulamalarindada oldugunu gorunce anladimki bu tum programlar icin gecerli.Biryerde koruma var.. Herhangibir yardimci koruma programi kurmadigim icin bulamadim.Sonradan fark ettimki telefonun kendinde yuklu system manager i varmis. Onu kapattim. suan isik sonuncede arka plandaki izin verdigim dosyalar otomatik kapanmiyor.Iyi oldu:) Bilginize...

Nasıl kapanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: maaruf

quote:

Kullandikca karsilastigim sorunlari paylasacagim tabiki.Mesela,sorun olmasada bir detayi anlatayim:

Nasıl kapanıyor?

Sorunuzu tam olarak anlayamadim.Nasil kapandigini halihazirda anlattigim icin anlamadim.Ama sanirim telefonun kendisi komple mi kapaniyor diye soruyorsunuz.Hayir arka planda calisan uygulamalar kapaniyordu ekran isigini sondurunce.Yazidada anlattigim gibi cozdum olayi.

• sniper80 S kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Ilk once hic codec modec ugrasmayin.Vlc player kullanip izlemeyi deneyin.O program kendi halledecektir sorunlari(codecleri) diye dusunuyorum.

Cozmez ise:

2-Halletmezse codec pack falan yazin google a enguncel ne varsa indirin.Yillardir vlc kendi hallettigi icin guncel codec aramadim. k-lite codec pack aratin onu indirin demiyorum.cunku bu 5-10 sene onceki cozumdu.Simdi eger daha guncel olaylar ciktiysa sizi yaniltirim.Codec pack olarak arayin.

Hala cozmez ise (bence imkansiz)
    3-Bilgisayariniz eskidir ekran karti desteklemiyordur falan diye dusunuyorum,
  • quote:

Ayrica ilk kullanmamda telefon simdilik guzel diyebilirim.Tabi daha 24 saat bile kullanmadim biraz daha kullanmak lazim yorum yapmak icin.Ama ne ses problemi var ne baska birsey masallah:)

Sadece menude coklu pencere yok.Yani ekrani ikiye bolup 2 farkli uygulama calistirma olayi yokmu? Benmi birseyi atladim? 2-3 sene once aldigim tabletimin bile var bu ozelligi aldigim gunden itibaren.Coklu pencere varsa nasil acacagiz?

Edit: Multiwindow programini falan kuracagim artik coklu ekran icin..:(

Varmis ama var demek icin yapilmis.Cok dandik ve kullanissiz. Coklu pencere yani ekrani ikiye bolup 2 farkli programi ayni anda calistirma olayini ornek vererek anlatayim.

Mesela 1-youtube acin,arka plana atin.(Arka plana atmak ne demek : Asagida bulanan geri vs..dokunmatik tuslarimiz : ucgen yuvarlak kare nin,yuvarlaga basinca olani :P

2-harita uygulamasi acin(gps).Bunuda arka plana atin.(rusyada google earth degilde 2gis adinda rusyayi cok ince ayrintili hesaplamis versiyonu populer.)

3-ucgen yuvarlak kare dokunmatik tuslarindan kare ye basin.hem youtube hem gps programini goreceksiniz.Ekranin yukarida olmasini istediginizi mouse la tasir gibi elinizle tutup yukari surukleyin.digerini acin.
    iste ekrani ikiye boldukmu bolduk.Calisiyor mu evet calisiyor.Ama son derece dandik uygulama.Ne alanlari deitirmesi var,ne nstagrama falan izin veriyor.Turkcesi kullanissiz yani.

• Ben de kendim için almıştım bu telefonu ancak kullanmak kardeşime nasip oldu. Kendi telefonum Mi Max 2 ile kıyas yapmam gerekirse (kişisel tercih olsa da) Doogeenin amoled ekranı gerçekten inanılmaz canlı ve hoş. Ağırlığı ise ciddi bir problem çünkü tuğla gibi hissettiriyor bir yandan çok kalın diğer yandan ağır. F/p için gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum şahsen 710 tlye getirtmiştim aliexpressten sonuna kadar hak ediyor

• Merhaba arkadaşlar, gerçek sar değeri nedir acaba bu cihazın?
  • Kardeşim bana 200 $ civarı telefon hediye etme niyetinde. Banggood dan amerikaya (ona) gelecek ve o da biriyle gönderecek. Benim önceliğim ekranı gündüz ışığında iyi olsun, 6 inç olsun, işlemci helio p20 den aşağı olmasın ve pili 4000 mah civarı olsun. Ve kamera gece çekimi kötü olmasın... Evet çok kriterim var ama yine de sizlerin bilgisine başvurmak istedim, akıl akıldan üstündür...
    Benim aklımda doogee mix 2 var ama 21 mp sony kameralı elephone s8 de aklımı çeliyor. Bu 2 cihazın ekran ışığı kaç nits bulamadım? Var mıdır tavsiyesi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Ben d.mix kullaniyorum ve memnunum,ama kriterlerinden onemli olanlarindan biri ekran isigiysa bu markadan uzak dur:)
  • Beyler mix 2 alıp kullanan yokmu? Cihaz hoşuma gitti alınırmı?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.