Şimdi Ara

DOOGEE Türkiye pazarına giriyormuş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki açarız başka hesap takmış kafayı hesaba :)) bunlar paranoyak hareketler ama sen çok istiyorsun diye birdahaki telefonumu Asus yada Lenovo alacam söz veriyorum. Hatta senden alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cd1

Peki açarız başka hesap takmış kafayı hesaba :)) bunlar paranoyak hareketler ama sen çok istiyorsun diye birdahaki telefonumu Asus yada Lenovo alacam söz veriyorum. Hatta senden alayım.

Benim senin gibi adama satacak malım yok.
    Size iyi günler. Takılın kendi çapınızda, başkalarına bulaşmayın. Yenisiniz ya forumda ;)
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Sizede iyi günler zaten kimseye takılmadım. Siz dün kapanmış konunun üstüne yorum yaptınız. Forumda eski değilim ama farketmez sonuçta burası forum askeriye değil. İnşallah elinizdeki ürünleri kârlı satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cd1

Sizede iyi günler zaten kimseye takılmadım. Siz dün kapanmış konunun üstüne yorum yaptınız. Forumda eski değilim ama farketmez sonuçta burası forum askeriye değil. İnşallah elinizdeki ürünleri kârlı satarsınız.

Elimde ürün yok, hadi laf sokmayı bırak. Post mu kasıyorsun böyle napıyorsun?
  • selamlar

Navigasyon işi yapıyoruz.. arkadaşım çin den geçen nisan ayında DOOGEE DG2014 modelini getirdi saolsun fuara gittiğinde..

diğer modellerini bilmem ama çok severek kullanıyorum.. muhteşem bir telefon 130 dolarlık fiyatının hakkını misli kere veriyor.. bu modeli gözüm kapalı tavsiye ederim..

not: pili daha güçlü olabilirdi..ama gene sizi kesinlikle üzmez.
    kamerası idare eder..13mp demek abartı olur..
    birde ekran kırılması gibi problemler canınızı sıkabilir..bulmak imkansıza yakın tr. de

sevgiler.
  • tr den hüsranla ayrılırlar bence tutmaz fiyatı çok iyi olursa bu forumdan bilen bir kaç kişi alır gerisi yalan alır
  • Konuyu ben açmıştım, ne kadar oldu bilmiyorum ama satışa çıkmış telefon n11.com'da.

Fiyat 549TL çıkmış. ahan da buradahttp://www.n11.com/doogee-valencia-dg800-P31362213

Firmanın web sitesi dewww.doogeetr.com

Alıp kullanan olursa yorum yazar ve bir kaç foto gönderirse sevinirim 8mp ön kamera diyor ancak yazılımladır herhalde. 13mp arka kesin yazılımdır zaten. 2000mah pil günü anca çıkartır. Çok ince değil 8mm civarında.

Hadi hayırlısı

• En işe yarar denebilecek telefonu dg950 modeli, o da çok çirkin. Türkiye'ye gele gele doggy 'si geldi şu Çinlilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun rekabet her zaman iyididr ,umarim is yaparlar ,fena bir tele benzemiyor getirdikleri tel.tabi piyasa gitgide zorlasiyor.dg900 filan guzel modele benziyor ,modelleri biraz inceleyince hani su anda Tr'de 800 liraya 5,5 inch mtk 6592 2gb ramli telefon satiliyor hbdada.bu fiyati zorlayabilcek telleri getirmek daha mantikli ,dg900u bu fiyata satabilirlerse getirsinler, mtk6582 ve 1 gb ramli telleri ise 5 ve 5,5 inch olmali , mesala bu model yerine dg580 getirilebilirmis.

asus piyasaya baya darbe vurdu , 2gb ramli telefonu 700 liraya satiyorlar.ivir zivir derken fiyat dahada dusuyor.bu saatten sonra mtk6582li 1 gb ramli teller icin ust sinir 550 lira olmali , hatta 500 lira.

dg550 var mesala , mtk 6592 ama 1 gb ram var, bu teli 600-650 liraya satabilirsiniz.bu telde getirilebilirmis.gerci su anda fazla yatirim yapmak cok mantikli degil 2-3 ay icinde 64 bit mtklarla piyasa baya degisebilir.
  • Özelliklerine göre fiyatı çok iyi ama ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan zor. İlk defa akıllı telefon alacaklar için iyi bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

499 500 etmez

Yazmışım zaten bunu yazmaya giriyordum

• DG900 modeli cikmis harika gorunuyor

• dünyanın en ucuz android telefonu demişler ama bu telefonu almak için sebep olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

DG900 modeli cikmis harika gorunuyor

Türkiye yetkili satıcısı ile görüştüm. Aralık ayında geliyormuş cihaz. Fiyat için daha birşey demediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

dünyanın en ucuz android telefonu demişler ama bu telefonu almak için sebep olamaz

daha ucuzları var ama özelliklerine göre fiyata bakınca hiç fena değil.
  • Doogee Türkiye'ye gelmiş
    http://www.doogeetr.com/
  • Yaklaşık 1 aydır telefonu kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım yurt dışında satış yapan bir çin sitesinden direk aldım şans eseri gümrüğe takılmadan geldi 236 tl ye almiş oldum.dokunmatik açısından çok iyi bir performansı yok ama kameralar da hakkını veriyor özellikle ön kamera.

• Bende dg2014 kullanıyorum sanırım 3-4 aydan fazla oldu memnunum tasarımı malzeme kalitesi çok iyi ama ilk geldiğinde aşırı pil tüketiyordu rom değiştirdim şimfi fena sayılmaz ama daha iyi olabilir genede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.