Şimdi Ara

DOOGEE Türkiye pazarına giriyormuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düm bir gümrük müşavirinin yanındaydım, Doogee DG800'leri inceliyorlardı hayırdır dediğimde yeni distirituboru olduğunu, DG800 modelinin Türkiye'de satılacağını söylediler. Telefonu şöyle bir elime alıp baktım hiç fena değil. Özelliklerine doogee.cc sitesinden baktım gayet iyi, fiyat iyi olursa ciddi bir rakip olabilirler. Ayrıca distiribitoruluk olması garanti açısından çok iyi. Getirdim sattım karışmam olmayacağını söylediler.

Bu video gayet açıklayıcı ve güzelhttp://www.youtube.com/watch?v=amnX313Uj_w

Teknik özellikler ise aşağıdaki gibi.

Ekran 4.5" QHD (960*540) IPS
    İşlemci 1.3 GHZ Dört Çekirdek
    İşletim Sistemi Android 4.4
    Frekans (MHZ) WCDMA 850/2100 & GSM 850/900/1800/1900 Çift Sim Kartlı
    Dahili Hafıza RAM 1 GB + ROM 8 GB
    Harici Hafıza Micro SD Kart (Max 64GB)
    Kamera 13.0 MP Arka, 8.0MP Ön Kamera

Fiyat olarak ne belirleyecekleri önemli, 800-900TL arası çıkarlarsa hiç birşey olmaz çünkü orada Discovery II var ama 600-700TL arası iş yapabilir mi ne dersiniz?

• 499 500 etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım kötü kalın bir telefon ekranı küçük sevenler sevebilir
  • Ben bu telefonu ispanya dan aldım. Orada türk parasıyla yaklaşık 470tl ye geliyordu. ama Türkiyede ÖTV KDV derken bi 100-150 koy üstüne bence 550-600 arası bir fiyattan çıkarlar piyasaya tabi rakip çok ama cihazın avrupa pazarında satılması büyük avantaj, Telefonumdan çok memnun kaldım ancak Yurt dışından aldığın ve türk pazarında henüz olmayan bir telefonu Türkiye de kullanmak risk tabi. Örneğin düşürüp ekranını kırsan tamir ettiremezsin. Son olarak telefon hakkındaki düşüncemi aktarayım. Bence telefon teknik, tasarım yada donanım olarak incelendiğinde fiyat performans çok üstte 500-600 TL ye bilinen global marka cep telefonlarını aldığımızda en küçük oyunları dahi oynayamıyoruz. Ayrıca marketteki birçok uygulama indirilemiyor bile. Ben DG800 modeli ile Asphalt-8 i bile hiç donma olmadan oynayab,i Bence Doogee firması bu telefonun avrupa pazarında kabul görmüş bir cihaz olduğunu iyi anlatıp uygun bir fiyatla iyi bir teknik servis hizmeti verebilirse başarılı olacaktır.

• Haklisiniz. Cihazda bir kac oyun vardi. Takilma vs yok. Discovery 1 den daha iyi. Back touch ekstra kapak vs. Ama biraz kalin sanki. Fiyat uygun olursa esime alacagim kirmizi rengini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani nasıl bir telefon aradığınıza bağlı eğer ekran çok büyük olmasın 4.5 yeter diyorsanız ki iphone 4s ler bile 4.0 ekran yani çok rahat video film izlenebilir. oyun oynanabilir. ama büyük telefon seviyorsanız tercih etmeyin derim. (Ben Note serisi kullanıyordum Telefonu kot pantolonun cebine koyup rahatça gezince çok mutlu olmuştum. Risk aldım yani :) Kalınlığına gelince yanlış hatırlamıyorsam 8 mm civarı bence hiç kalın bir cihaz değil. Yine iphone dan örnek vereyim (çünkü tasarım olarak daha yakın) yan yana koyarsanız doogee daha ince bir cihaz. Dediğim gibi tercih meselesi ben olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Ama sizin karşılaşmayacağınız anlamına gelmez. Sonuçta bütün cihazlar elektronik. Hangi cihaz olursa olsun piyasaya sürülürken Yüzde 1-2 hata payını üreticiler bile koyuyor. Önemli olan teknik servis kalitesi.
  • slm,
    bu cihazı bende gördüm, görünüş itibariyle çok hoş duruyordu. İtalya'dan gelen arkadaşımda görmüştüm.Türkiye'de araştırdım satan firma bulamadım.
    arkadaşımla İstanbul'da turistik gezi yaptık, kamerası ve video kaydı gayet iyiydi. 13.mp'nin hakkını veriyor. Türkiye pazarına ne zaman gireceğini bilen var mı?
    Arkadaş firma yetkilileri ile görüşmüş anladığım kadarı ile, bilgi verdiler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık bu tür markaları bol bol göreceğiz ülkemizde
  • Sametle arkadaşıma katılıyorum. Bu saatten sonra önemli olan kaliteli üretimi uygun fiyata almak olacak sanırım. Çünkü dünyada global marka algısı hızla değişiyor. İnsanlar kaliteyi sorgulamaya başladı.
  • isim pek bir manidar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Doogee kötü malzeme, kötü işçilik ve ucuz parçalarla üretiyor telefonları. O yüzden fiyatıda rakiplerinden daha ucuz.

Ancak ithal eden kişi bence kötü bir tercihte bulunmuş.

Doogee = Köpek (Doggy ile Dogee nin telafuzu aynı)

Ufak ekran telefon isteyen Asus zenfone 4 alır, yada gelince zenfone 4.5 alır.

FLY, Dark, EVOBT, Pirhana bunların yanında DOOGEE efsane olur. Ürünü inceleme fırsatım olmuştu, öyle kötü işliçilik vs görmedim, ürün stabildi. Antutusu s3 ile yanı çıkıyordu. Her postta Asus'a referans vermeniz de ayrıca manidar. :)
  • fomc F kullanıcısına yanıt
    Ya açık açık firma yetkilisiyim diyin, yada 5 dk kurcaladığınız telefonu bu kadar övmeyin.
    Antutu puanı işlemciyle alakalı.

Ben yurtdışında yaşıyorum, manidar olan birşey yok. Kullandığım telefonda oneplus one, asus değil.

Dark ile Doogee kıyaslanmaz bile.

Ben 2 tane farklı doogee kullandım, kesinlikle önermiyorum.

Beklentisi olmayan, akılsız telefondan akıllıya ilk kez geçecek olanları belki tatmin eder. Bilinçli kullanıcıyı asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

isim pek bir manidar

"Doggy Style" :)
  • quote:

Ya açık açık firma yetkilisiyim diyin, yada 5 dk kurcaladığınız telefonu bu kadar övmeyin.

Ben yurtdışında yaşıyorum, manidar olan birşey yok. Kullandığım telefonda oneplus one, asus değil.

Beklentisi olmayan, akılsız telefondan akıllıya ilk kez geçecek olanları belki tatmin eder. Bilinçli kullanıcıyı asla.

Keşke firma yetkilisi olsam. Övülecekse övülür yerilecekse yerilir. Direk bu şekilde ürünü kötülemeniz ilginç geldi. Ürün kompakt, güzel tasarlanmış. Tüketici verir kararını korkmaya gerek yok bu kadar yeni markalardan. Asus satış adedinde geçer bunu. İş net olarak fiyat/performans.

• quote:

Orijinalden alıntı: fomc

quote:

Keşke firma yetkilisi olsam. Övülecekse övülür yerilecekse yerilir. Direk bu şekilde ürünü kötülemeniz ilginç geldi. Ürün kompakt, güzel tasarlanmış. Tüketici verir kararını korkmaya gerek yok bu kadar yeni markalardan. Asus satış adedinde geçer bunu. İş net olarak fiyat/performans.

Daha önce doogee nin 2 telefonunu kullandım diyorum, sen direk ürünü kötülüyorsun diyorsun.

Elimden 200 den fazla mtk lı telefon geçti (200 farklı model değil, 40-50 farklı model en az). Bu konuda tecrübeli olmasam kalkıpta buraya yazmazdım.

Marka = Ofsayt (Doggy Style)
    Malzeme kalitesi = ÇÖP
    Stock romu = Hiç bir özelliği yok, rom güncellemeleri yetersiz.

Kim neyini alacak bunun?

• Discovery tarzı güven veren ürünler varken bunların pek tercih edileceğini sanmıyorum.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Burada gereksiz bir tartışma dönüyor bence Discovery 1 in yorumlarına bakın o gün kötü yorum yapan bir dünya arkadaş var. Ama telefon Türkiye 1. si oldu milyonlarca sattı tabi iyi kötü her türlü yorum olması lazım. Ama direk 2 tane Doogee kullandım hiç inandırıcı değil malesef kötü ise 2. sini niye kullandın be arkadaşım. Ayrıca o kadar kötü ise Avrupa pazarında satıldığı söylenmiş. Patatesin bile 1. kalitesini alan Avrupa bu telefonu sattırır mıydı ülkesinde. Lütfen biraz gerçekçi olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cd1

Burada gereksiz bir tartışma dönüyor bence Discovery 1 in yorumlarına bakın o gün kötü yorum yapan bir dünya arkadaş var. Ama telefon Türkiye 1. si oldu milyonlarca sattı tabi iyi kötü her türlü yorum olması lazım. Ama direk 2 tane Doogee kullandım hiç inandırıcı değil malesef kötü ise 2. sini niye kullandın be arkadaşım. Ayrıca o kadar kötü ise Avrupa pazarında satıldığı söylenmiş. Patatesin bile 1. kalitesini alan Avrupa bu telefonu sattırır mıydı ülkesinde. Lütfen biraz gerçekçi olalım.

Böyle yeni açılmış hesaplarla artistlik yapmaya gelin, ama yanlış adama çattın.

Ben 200 den fazla mtk lı telefon geçirdim elimden diyorum okuma yazman yok mu senin?
    İmzamdaki konuda DG2014 ün incelemesi bile var. Öbürüde Dg300 idi. DG300 ün kutusu duruyo, telefon köyde, kutu fotoğrafını atayım mı?

Avrupa pazarında isteyen istediği malı getirir. CE belgesi varsa yeterli.
    Avrupada satılıyor diye bir mal kaliteli olmak zorunda değil.

Discovery 1 Türkiyede çok sattı çünkü türünün ilk örneği idi. Bildirim ledi bile yoktu, kötü bir telefondu. Çok satması onu iyi yapmaz.

Hocam sizi mtklı telefonlar konusundam biliyorum boşverin sahte hesapları hiç yormayın kendinizi
    Yani bence millet mal satıp satamayacak diye kendimizi yıpratmamıza gerek yok. Benim tek diyeceğim. Şu Discovery de iyi değil demişsiniz. bir ürün fiyat performans açısından değerlendirilmeli bence ha verilecekse 2000TL S5 de alınır iphone6 da o günün şartlarında fiyat performans iyiydi. Türkiye 1. si oldu. Bide çok satması iyi olduğunu göstermez demişsiniz buna katılmıyorum. Bunu söylediğinizde tüketiciye hakaret etmiş olursunuz. Bugün Doogee gelir yarın başka birşey önemli olan tüketici beyenisi birde hesabınız eski diye çok bildiğiniz anlamına gelmez ben bir yazılımcı olarak bu tür direk kötüleyen yorumları gerçekçi bulmuyorum. Ha şu iyi bu kötü dense ok. Mesela DG2014 içinyapılan yorumlar bu şekilde olmuş saygı duydum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.