|
Oppo A96 ülkemizde satışa çıktı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bugün redmi note 11 satın aldım 5200 tl ye aynı işlemci ayrıyetten amoled ekran var ram 2 gb daha düşük ama arada 3000 tl den fazla var değmez bence.
-
Bu SD680 i oppo ve xiaomi Gemiyle mi satın aldi napti arkadaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çöp
-
Bizim piyasaya bak Huawei, xioami, realme, oppo poppo zippo Daha ne diyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefon Bayadır piyasada nasil haber
-
2 aydır satışta bu çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çöp bu
-
-
Bütçe ne kadar
En fazla 6000 TL.
-
Samsung m serisine bak o fiyata direkt fiyat performans bir cihaz yok bildiğim kadarıyla Samsung en azından güncelleme desteği verdiği için ve yazılımı xioami ye göre daha stabil olduğu için tercih ederdim ben olsam
Cevabın için teşekkür ederim. Çöp olmayan telefon almak için kesenin ağzını biraz açmak gerekiyor galiba
Bizde para olmadığı için sizin çöp dediğiniz telefonlara bakıyoruz.
-
Hocam aynı fiyata daha iyi telefonlar olduğu için haberdeki telefona çöp diyor insanlar, 8500 yerine 5500 olsa kimse çöp demezdi eminim. Şu an amiral gemisi telefonlar ile orta segment telefonlar arasındaki performans farkı 5 yıl önceki gibi değil. Yani 6000 e alacağınız telefon çöp değil aslında gündelik kullanım sosyal medya web deneyimi için vs sorun çıkarmaz. Şu an ben telefon alacak olsam ya senin gibi 5-6k ya giriş-orta segment bir şey alırdım ya da +20k ya gerçek bir amiral gemisi tercih ederim.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bu SD680 i oppo ve xiaomi Gemiyle mi satın aldi napti arkadaş
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X