Şimdi Ara

DOOGEE X5 KUTU AÇILIŞ ve İLK İZLENİM [İnceleme de eklenecek] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vay arkadaş 60 dolara bu kadar soru sordun 200 dolarlık telefon alsan forumu kapatın artık

ben söylüyüm o zaman kamera boktan...kasa zaten mok..ha bu parayada bu kadar olur zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 5 Ocak 2016; 16:37:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • search in vain kullanıcısına yanıt
    200 dolarlık telefon kullanıyorum zaten; onda tek sorduğum şey ise batarya süresiydi.

Arkadaş bir akıllı telefonu, burada şaka gibi bir fiyata gelecek şekilde yurt dışından alıyor. İnsanların kafasında soru işareti olmasın diye temel soruları ben sordum. Hem gören ve almayı düşünen olursa başlıktan faydalanır, hem de yarın bir gün çevremde biri sorarsa yardımcı olurum; amaç tamamen bu. Ha belki sırf deneme amacıyla sipariş veririm, orası ayrı.

Neyse, konu gereksiz yere uzamasın. Başlık amacından sapacak.
  • Bende 500 Dolarlık kullanıyorum ama bu konuda soru ve sorunları Öğrenmek hepimiz icin faydalı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeye kadar bekletmeden bazı soruları yanıtlayayım şimdiden;

Ortalama bir kullanıcıysanız, pili 1 günü tamamlayabilecek gibi değil. kullanım olarak hani gün içinde web e bakar mail atar whatsapta yazışır belki yarım saat müzik yarım saat oyun falan oyun gibi bir senaryo için konuşuyorum.

kamerası vasat. karanlıkta cidden foto çekilmeyecek kadar kötü, gündüz iyi ışıkta, bakılabilecek fotoğraflar çekiyor.

video olarak yine aynı şey geçerli ancak 30 fps makisumum kare hızı onu da belirteyim, oyun kanalımızda ben kendi videolarımda yüz kamerası niyetine kullanıyorum, düşük boyutta montajladığım için sorun olmuyor.

Satın alım sürecinde hiçbirşey yapmadım. ödemeyi yaptım ve kapıma geldi. inanması zor geliyor ama cidden böyle. zaten ben de şansımı denedim burada alan bi arkadaştan cesaret alarak, şansım tuttu diyebilirim.

satıcı kendisi kutunun üzerine Mp4 oynatıcı yazmış ve 25 dolar değer göstermiş, ben hiçbirşey söylemediğim halde.

kendi üzerindeki mikrofon vasat. normalde iphone 5s kullanıyorum. arkadaşımla konuştuğumda sesine noldu vs dedi, 4-5 görüşme sonra nolur eski telefona geri dön dedi :)

ekran şaşırtıcı derecede kaliteli. renkler ve ppi açısından netliği gayet iyi.

1 gb ram var o yüzden bi yerden sonra tabiki tıkanmalar oluyor, o yüzden bu cihazı düşünen varsa 2 Gb ramli modele baksın o da 89 dolar olması lazım, Doogee x5 pro olarak geçiyor.

wifi çekiminde de sorun yok, sadece ilk kurulumda biraz sorun oldu sonradan açıldı ama, rodajlandı mı noldu bilemiyorum :)

İmei konusu genelde forumda yasak olduğu için alenen bahsedemeyeceğim maalesef ancak, şunu söyleyeyim. MTK işlemcili bir cihaz olduğundan markette konuya ilişkin uygulaması var 5 dk lık iş yani. tabiki elinizde boşta imei olması lazım ben eski bir telefonumunkini kullandım.

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Benim için inceleme bundan ibaretti aslında.

Doğrusu daha yeni telefon almama rağmen sırf fiyatından ötürü bunu alıp deneyesim veya ihtiyacı olan bir tanıdığa hediye edesim var. 75 Euro gümrük sınırı olduğu için Pro yerine bunu alabilirim; zaten var olan riski daha da arttırmak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme için teşekkürler, benim sormak istediğim ''kendi üzerindeki mikrofon vasat. '' demişsiniz bunun için yapılabilecek birşey var mı? sesi yükseltmek düzeltmek için?
  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    mikrofonlu kulaklık kullanabilirsiniz başka bir yöntemi var mı bilmiyorum.
  • Çin telefonların bazıları google play store u çalıştırmıyor.Bunda öyle bir sorun var mı?
  • Ben buna batarya arıyorum kolayca bulabileceğimiz bir yer var mıdır? benim işimi gayet gördüğünden bataryası şişmiş yeni bataryayla çözersem çok iyi olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.