GF2 ile doom3 oynamak biraz zor olsa gerek voodoo ile oynayan bile var ama goruntuler C64 e benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: webche
O kartla açılmaz imposible
ya git işine oyun bende p4 3.0 prescott 512 ram gf2 var ayarlar normalde cillop gibi oynuyom hiç kasma kiteleme yok sadece görüntüler çok kalitelideğil o ayrı arkadaşa önerim başka crack dene
quote:
Orjinalden alıntı: pesimist_8
çok ürkütücü bir oyun bende ati 9550 128 mb ,512 rem yinede hepsini hige da oynayamıyorum
arkadas bende benim sistemle 1280 de full açamıyom ne yapacaz :)
O ancak 1024x768 de oluyo.
abi benimki ati radeon 9800 olduğu halde kasıyor çalışması imkansız
arkadaşım doom3 yükledim crack de yaptım ama oyun hala açılmıyor ekran kartım geforce2 mx 400 bunula alakalı olabilr mi? bu oyunu bu ekran kartı ile oynayamayacakmıyım
nasıl olur be olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: thompson1989
quote:
ya git işine oyun bende p4 3.0 prescott 512 ram gf2 var ayarlar normalde cillop gibi oynuyom hiç kasma kiteleme yok sadece görüntüler çok kalitelideğil o ayrı arkadaşa önerim başka crack dene
gidin işinize bende p4 2.8 ghz 256mb ram mx64mb ekrankartı ile low da çok güzel oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
SEN OYUNU AÇMADAN ONCE READ ME DOSYASINI OKU. BAK BAKALIM GEFORCE 2 SERİES YAZIYORMU.
SEN HER YAZANA İNANMAK MI ZORUNDASIN!!!! DENE VE GÖR BEN EVDE NASIL OYNUYORUM PEKİ O DA FAKE DOOMIII MÜ? sana ispat ederim level dergisine bak ve bilip bilmeden konuşma oradan voodoo2 bile açıyor oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: homer simpsons
nasıl olur be olamaz
quote:
quote:
bal gibi olur
eyvallah arkadaşlar açamadım oyunu benim ekran kartı ile fifa2005'e vuruyorum yine kendimi career bitirmeye az kaldı
quote:
nasıl olur be olamaz
quote:
quote:
quote:
quote:
nasıl olur be olamaz
quote:
quote:
ya olur! ne iddalaşıyonuz.! alla alla!!!! inanmıyosanız alın bi gforce 2 takın deneyin! (10$ bişi zaten! )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme