Şimdi Ara

..:DOOM 3:.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cronicles of Riddick Oyna. Aynı grafik motorunu kullanıyor ve daha iyi bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

bugün yükledim harika bir oyun olmuş farcry bu oyunun tozuna yetişemez

Farcry tozu dumana katar,o toz dumandan da doom 3 ü göremezsin..Beğenmememe ragmen doom3 e saygım var(sadece grafikleri yüzünden)..Ama farcry gibi bir efsaneyle bu oyunu karşılaştırmayın lütfen..
  • aman haa far cry nere doom3 nere far cry gibi oyun oynamadım ben daha tek geçerim fps de far cry ı
  • kesin al pişman olmassın ekrankart ram işlemci kuvvetli ise ekran128 ram384 işlemci p4 hepsi olur en az 1.7 en az sistemgereksinimleri bunlar bide xp olcak
  • doom efsane oyun oldugundan dolayı farcry ile doom u karsılastırmak yanlıs bence.
  • far cry in tadına varamadım çünkü fare yavaş hareket ediyor bir aydır bitiremedim ondan tat alamadım doom çok rahat çalıştığı için söyledim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2021; 12:43:5 >
  • Oynama
    Sıkıcı ve gereksiz bir oyun bir şey kaybetmezsin emin ol. Zar zor bitirdim. Ek paketi yükledim sıkıldım sildim
  • uygun şartlar sağlandığında 3.5 atmaktan çok zor ilerlenen bi oyun bu kısmı sıkıcı olabilir ama genel olarak fena hikaye falan olaraktanda.
    tabi ne tarz fps sevdiğinize bağlı. bide linear haritalar can sıkıcı oluyo ama oyunda nerde olduğunu karıştırmadan komple açık bi haritada gezmekte pek kolay olmadığı düşünülürse bu ekside listeden çıkarılaiblir.

ayrıca id yine süper bi motor yapmış bunu en azından alıp bi görmek lazım :)
  • son gunlerde bir doom furyası almış gidiyor bende merak ettim acaba nereden alabılırım bu oyunu bana bu konuda yardım edıcek bır arkadaşı beklıyorum ilginiz için şimdıden tşk ederım
  • ne son günleri yaw oyun çokalı nerdeyse 2 sene oldu oyun satan heryerde bulabilrsin
  • dostum kusuruma bakma ben acemiyim ama ben link bulabılırmıyım onu merak ettım acaba indirebilceğim bir yer varmı bana soylersen sevınırım saol şimdıdiden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.