Şimdi Ara

..:DOOM 3:..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NASIL BİR OYUNDUR ALMAYI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

• al oyna bitir ondan sonra da yamasını oyna
  • al oyna kesin.. sisteminde güzelse grafik şöleni
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

al oyna bitir ondan sonra da yamasını oyna

expansion demek istedin heralde.
    tavsiye ederim doom3 ve ek paketini.

özellikle quake4 üde tavsiye ederim al oyna mutlaka.

doom3 bi süre sonra baymaya başlıyo ama quake4 sürekli akıcı bi hikayesi vardı.

• uzay ortamında marstaydı sanırım bir araştırma tesisinde bir şeyler olur ve şeytani bir güç oradaki insanları
    zombilere ve değişik yaratıklara çevirir. bir ceşit mutasyon sanırım neyse sende oraya bilgi toplamak için giden kahraman bir askersin tabi araştırma yaparken envai çeşit yaratığı yok etmen gerekli bir çok çeşit
    silah ve en büyük dostun el feneri olacak çünkü aniden karanlikta kalabiliyorsun oyun tam bir gerilim korku macera diyebilirim. tabi bir müddet sonra biraz bayıyor ama fps seviyorsan kaliteli grafikler istiyorsan tavsiye ederim.en büyük tavsiyemde filmini izlemen al cd sini izle ben gecen izleyebildim tekrar oyunu oynayasım geldi cd kayıp
    http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1788 bu linkte ayrıntılar var.

• Kesinlikle oyna
  • Kaçırma derim bence bian önce başla pişman olmassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar doğru diyor iyi grafik görüp gerilim yaşamak istiyorsan kesinlikle oyna
    amaaaa ortalamanın üstünde bi ekrankartın varsa yoksa amele grafiğinde oynarsın
  • oyna oyna. Ama gece kulaklıklı oynama
  • 256 MB ATİRADEON EKRAN KARTI BU İŞİ GÖRÜR MÜ?
  • radeon ama model ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

radeon ama model ne?

radeon 3250 128-bit sapphire
  • düzelti radeon 9250
  • Ekran Kartın pek iddialı değil ne yazık ki; o yüzden çok birşey bekleme ama kesin oyna derim,
    izbe karanlık yerlerde neden dolaşılmaması gerektiğini oldukça çarpıcı bir dille suratımıza vuran bir oyundur kendisi.
  • doom 3 oynanmaz mı be hemen al oyna
  • bende fx5200 var düşük grafiklerde oynadım ama yinede grafikler harikaydı tam bi gerilim kapalı mekanları pek sevmiyosan pek tavsiye etmiyorum ben sevmediğim için bi iki gün sonra oynamayı bıraktım
  • bugün yükledim harika bir oyun olmuş farcry bu oyunun tozuna yetişemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

bugün yükledim harika bir oyun olmuş farcry bu oyunun tozuna yetişemez

ORDA DUR DE
  • kapalı mekanlar hoşunuza giderse doom 3 açık alanlar, o güzelim doğa manzarası berrak su böyle bi ortam hoşunuza giderse farcry. günlük güneşlik ortam benim hoşuma daha çok gidiyor.o yüzden farcry.ama doom3 teki ışık ve golge efektini hala ben başka bi oyunda görmedim.attığın merminin bile gölgesi ve ışığı oluyor
  • güzel oyun ben oynadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.