Şimdi Ara

Doom 3 Nasıl Buluyorsunuz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu benim ekran kartı oyunu açmıyor sinir oldum , yetersizmiş gibi bir görüntü sunuyor ;

Oyunun minimum sistemi ATI Radeon8500/9000/9200/9500/9600/9700/9800/x800 bu civarlarda ben de ki kart Radeon HD 2400 yani full detayda oynayabilmem lazım , sorun nerede?
    Güncel olan son ekran kartı driverida yüklü .
  • quote:

Orjinalden alıntı: vıctorya

evt oyun çıktıktan 5 sene sonra oynamak nasip oldu ben şu an oynuyorum yarısındayım oyunun benim çok hosuma gitti 5 sene olmasına rağmen oyun fena değil

ayni durumlar bendede mevcut

• Yılına göre gayet iyi grafikleri var.Ürkütücü bi oyun.Özellikle kanatlı bebekler felaket.İlk çıktıkları anı hatırlıorumda..Ondan başka silah çeşitliliği ve kullanımı gayet iyi.Yani son derece güzel bi oyun...
  • şu ana kadar en zevkle oynadığım oyunlar sıralarında 1.sırada
  • Bende bitirdim.
    Fx 5200 yurtdısından getirtmiştim , 256mb dı boru mu
    Doom3 tavsiye etmişlerdi , söyle bi oyun çıktı filan diye.
    2 tane çakma hoparlörü ses sona verir öyle oynardım gece gere sadece monitör ışıgında , çok heyecanlıydı.
    1280 de orta ayarlarda oynamıstım sanırım , ozamanın crysisi gibi birşeydi.

Herkesin ömründe bir kere oynaması lazım bence.
    Filminede gitmiştim hatta domm3 diye , pek etkileyici degildi ama o
  • Dead Space'i gördükten sonra DOOM benim için tarihe gömüldü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

Dead Space'i gördükten sonra DOOM benim için tarihe gömüldü...

valla oraya atla yok v buraya atla başım döndü a q deadspacede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

Dead Space'i gördükten sonra DOOM benim için tarihe gömüldü...

Doom2'yi bile halen oynayan varken...

Dead Space, Doom3'ten fazlasıyla esinlenmiş zaten... Tabii sonucunda güzel bir oyun ortaya çıkmış, 2 kere bitirdim... Doom3 ve DOOM 3: Resurrection of Evil'i da 3 kere bitirmiştim... (O zamanlar 9600xt vardı, her değiştirdiğim kartta grafik kalitesini yükselterek oynamıştım...)

Kimisi de yorum yapmış: Şeytan olayı olmasaydı falan diye... DOOM bu kardeşim... Şeytansız, pentegramsız, cehennemsiz DOOM olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 27 Haziran 2009; 15:48:26 >

• arkadaşlar lafım oryata iki senelik oyuncusunuz bir iki grafik manyagı k... kırık oyun oynayıpta efsanelesen oyunlara laf atmayın
    madem çok grafik istiyorsun gidin assasins, farcry2, crysis falan oynayın bizler doom ve benzeri oyunları oynarız zaten oynuyoruz.

her konuda yazdık ama genelde genç kardeşlerimiz bunu anlamakta zorlanıyor mafia nın üstüne bir oyun varmı???
    farcry'in ilk oyununun verdigi hazı keyfi hangi oyun verir??
    cod 1-2 grafikler çokmu iyi özellikle cod 2 mp hala deliler gibi oynanıyor.
    cs grafik namına ne var cs'de?? düyanın sayılı oyunlarından birisi belkide en başı çeker.
    hl yi zaten saymıyorum.
    şimdi bu oyunalr varken sizin grafik sevdanız ne işe ayrar yada grafik manyagı olan oyunlar bu listede ilk 50 ye girebilirmi bence yanından bile geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 27 Haziran 2009; 16:43:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

@DRACON1C

Dediklerine hak veriyorum ama Doom 3'de neredeyse her yerde hep aynı canavarlar var ve bence bu oyunun kalitesini düşürüyor.

Katılıyorum buna işte onun dışında hoş oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.