Şimdi Ara

Doom buildiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Habgi kamplardan yararlaniyorsunuz, yada tek br kampa odaklanip onun ustune mi item kasiyorsunuz. Genellikle kritik yapan kurtlari kullaniyorum ama sol tik herosuna donusuncede pek zevk alamiyorum.
    Vlad
    Phase
    Assault
    O ana gore refresherda kastigim oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi kamptan yararlanacagin zamana ve oyuna gore degisebilir. Mesela ben oyunun basinda Large satry camp bulup onu alirim +4 hp regen earlyde cok iyi oluyor. Neredeyse tango gorevi goruyor. 3-4 level oldugum zaman laneye gang icin centaur aliyorum. Bir sure centaur tutuyorum hem stun hem attackspeed icin,lateye dogru wolf aliyorum.

Farkli bir oyunda ilk olarak middle campdaki golemi alip ice armor ile zorlanan laneye yardim etmistim. Yani zamana ve oyuna gore degisir ne alacagin o sana kalmis. Build olarak;

Phase , vladmir , blink , assault , duruma gore bkb , hot , duruma gore aghanim veya refresh

• bkb reflesher vlad assault phase divine
  • Sol tık değil sağ tık

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

Sol tık değil sağ tık

Solagim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Sol tık değil sağ tık

Solagim ben.

• quote:

quote:

quote:

Sol tık değil sağ tık

Solagim ben.

Kankam bak simdi. Orta parmaginla tikladigin sag tika ben bas parmagimla tikliyorum. Farkli oldu dimi. Onu sola aktariyosun, anladin mi kankam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sol tık değil sağ tık

Solagim ben.

Kankam bak simdi. Orta parmaginla tikladigin sag tika ben bas parmagimla tikliyorum. Farkli oldu dimi. Onu sola aktariyosun, anladin mi kankam?

anlamadım

• doom ile oynarken big/medium kamplardan bir tanesini stackliyorum lvl 3-4 gibi 200 mana pool oluyor wildkin bulup tornadosu ile 4 stack olmuş kampı kesiyorum mid game'de centaur stun late gamede alpha wolf iyidir takımda disable az ise centaur stun yine iyi attack speed de veriyor item build olarak oyuna bağlı olarak

Jungle farm yaparken furbolglar hariç troll/satyr/centaur/wildkin iyidir

rob>midas>phase>sb>ac>heart

tranquil>blink>>shiva>refresh/agh
  • doom'a hiç vlad kasmadım açıkçası. dakika 7'ye kadar midas bitiriyorum ve kurt yani crit özelliği alıp lane kasmaya başıyorum. bot tamamlayıp direk ac kasıyorum. ac'den ikinci itemim ise oyun gidişatına göre aghanim yada hot oluyor. daha çok taras tabi. ac ve taras ile kırılganlığı gidiyor. sonrası oyunun gidişatına göre değişiyor.
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    centaur attack speed vermiyo artık ursada o skill
  • Phase Boots veya pt duruma göre aganim taras assult hex veya shiva takıma hangisi yarar ise ve son item refresher
  • Baş parmakla zor olmuyor mu ya :( Şu doomda ulti dışında işlevsiz gibi geliyor bana :D Sıkıcı hero bence :D
  • Carry buildi Midas-Phase-Vlads-AC- Heart falan diye gidiyor, işler yolunca giderse erken bir Radi iş görebiliyor. Asıl doğru olduğunu düşündüğüm build Midas situational olacak şekilde Phase-Initiation tool (Lothar ya da Blink)-Shivas-Aghs-Heart şeklinde. Duruma göre Drums, Halberd falan da düşünebilirsin. Meka taşımayı da düşün maçın gidişatına göre. BKB de her türlü lazım, Doom atamadan ölürsen hiçbir boka yaramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 13 Kasım 2014; 15:36:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phase-BKB-Shivas-Vyse-Aghs-Ref

Arc-Mek-Blink-Pipe-Vlads-Crimson

Phase-Drums-Mjo-Heart-BKB-EOS

Tranqs-Blink-Halberd-Necro-Vyse-Ref

Midas-BoT-...

gibi gibi oyundaki duruma gore degisecek 50 tane build yazilabilir. DOOM'un hakkini vermek icin oyun takibinin ve bilginin yerinde olmasi, ona gore hareket etmen gerek. Her oyun Aghs-Ref rushliyim 5v3 oynayalim bir yerden sonra olmayacak cunku. Phys dps veya full disable donmen gerekebilir, utility-sustain oynaman gerekebilir vs vs.

Midgame icin favorim kucuk kamplardaki MS aura vereni devourlamak. Earlyde Armor veya Reg, late icin ise Alpha Wolf veya Centaur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 13 Kasım 2014; 15:13:18 >
  • Niye hiç kimse o purge atan ufaklığı almıyor. Hem cd'si (değişmediyse) 5 saniye filandı. Herkes kurt alıyor ilerleyen zamanlarda ama öyle pata küte dalan carry doom pek görmüyorum. Hadi öyle oldun diyelim yine purge etkili olmaz mı. Hem buff siler, hem çağırılan üniteye güzel hasar verir, hem adam öylece kalır ortada. Ne biliyim. Purge candır.
  • ilk midas yapıyorum ardından kafama göre ya phase'i tamamlarım yada normal botla devam edip blink alırım ardından phase.gerisi shiva assault refresh
  • Midas-Aghanim izi katka
  • 13-14te easy lanede midas radiance bitirebilirsiniz sonra phase travek gibi bir bottan sonra zirh itemi kasmaya calisirim shiva iyi oluyor. Hot aganhim refreshef bunlar ihtiyac halinde cikilabilir doom duz vuruş herosu değil bana gore kapan veren yada stun veren bir skill almak iyi olur diye dusunuyorum. Doom cok hizli kasan bir hero.

• Arada arda yada sdde gelirse oynarım doomu ama bence midas çok yararlı ultisi haricinde iş yapabilmesi için item bağımlı bi hero bence ve q'su ile midas birlikte iyi para kasar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.