Şimdi Ara

Doom buildiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Midas sadece para kasmak icin değil level içinde çok faydalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

Baş parmakla zor olmuyor mu ya :( Şu doomda ulti dışında işlevsiz gibi geliyor bana :D Sıkıcı hero bence :D

Açıcaksın regen skilini kurtun pasifide sendeyse zaten ms de var skillden dolayı basıcaksın phase bootu adama zaten 4 atıyorsun kovala :D
  • kardeş ben deişik bir taktik yapıyorum biraz ilginç geride tepebilir

ben doom u karsımda hp si düşük herolar varsa alırım. neyse taktik dediğim şu; biri axe çekerse bende doom çekiyom gidip bir nc var aura veriyo 4hp regen bende headdress ile başlıyom. axe a 7 hp regen veriyom yani kafadan. adamların vurdugundan nerdeyse daha daha hızlı can doluyo. kule arkasına geçip kreepleri full kesiyoz. arada bende axe da buyu atıyo derken kill bile alıyoz hatta.

böyle saçma taktik mi olur deme bi ara dene iyi kasarsın tutarsa başta. bi ara tam kafa dengi bir arkadaşla takım olduk. base girdik direk oyunu bitirdik base dönmeden oyun bitti. adamlar 7-8 lvl ya var ya yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

kardeş ben deişik bir taktik yapıyorum biraz ilginç geride tepebilir

ben doom u karsımda hp si düşük herolar varsa alırım. neyse taktik dediğim şu; biri axe çekerse bende doom çekiyom gidip bir nc var aura veriyo 4hp regen bende headdress ile başlıyom. axe a 7 hp regen veriyom yani kafadan. adamların vurdugundan nerdeyse daha daha hızlı can doluyo. kule arkasına geçip kreepleri full kesiyoz. arada bende axe da buyu atıyo derken kill bile alıyoz hatta.

böyle saçma taktik mi olur deme bi ara dene iyi kasarsın tutarsa başta. bi ara tam kafa dengi bir arkadaşla takım olduk. base girdik direk oyunu bitirdik base dönmeden oyun bitti. adamlar 7-8 lvl ya var ya yok.

bu zaten yapılan bir şey, axe tek başına da yapabiliyor bunu
  • takıma bağlı biraz, baktım ki bensiz idare edebiliyolar direkt radiance asılırım
    üstüne assault yaparım.. eğer karşı takım sıkıntı çıkarıyorsa vanguard ve bkb ye giderim
  • caster build daha çok gidiyor doom'a bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.