Şimdi Ara

DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
10.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

ben sevemedim yahu bu doom oyunlarını hep aynı geliyor bana vur kır parçala ne bileyim bende sıkıntı var galiba
    hoca bende dedigin gibi vur kir oyun ariyorum bazen bu gorevi cok iyi goruyor doom oyunlari
  • SON 24 GÜN

DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 25 Şubat 2020; 16:21:58 >
  • DOOM Eternal | What is Eternal? | PS4

• Bu aralar 2016'da çıkan reboot oyunu oynuyorum gerçekten çok iyi o vuruş hissi, sesler, efektler, grafikler kendini oynatıyor.
  • OVERGAME de ön siparişe açılmış

Ön Sipariş Hediyesi;

Rip and Tear Pack(Doot Revenant Skin, Throwback Shotgun Weapon Skin, Cultist Base)

standart : 474 TL
    www.overgameweb.com
    PS4 Doom Eternal - ÖN SİPARİŞ - Over Game
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-doom-eternal-on-siparis-2475

deluxe edition : 799 TL
    www.overgameweb.com
    PS4 Doom Eternal Deluxe Edition - ÖN SİPARİŞ - Over Game
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-doom-eternal-deluxe-edition-on-siparis-2476

collectors edition : 1.699 TL
    www.overgameweb.com
    PS4 Doom Eternal Collector's Edition - ÖN SİPARİŞ - Over Game
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-doom-eternal-collectors-edition-on-siparis-2477

DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

• DOOM Eternal | Soundtrack Behind the Scenes | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Mart 2020; 0:26:9 >
  • Müzikleri yine kulağımızın pasını alacak belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine her zaman ki gibi muazzam bir oyun bekliyor bizleri. Bu oyunun kötü cıkma ihtimali pek yok. Doom serisi her zaman cıktıgı döneme damga vurmustur zaten. Bu sefer çeşitlilikte artmış oyunda hem. Fps - Shooter türünün olmazsa olmazlarından. 10 gün kaldı cıkmasına muazzam bir single player deneyimi bizleri bekliyor yine

• Doom un o eski havası yok özelikle eternal dan bir önceki doom da ama severek oynadım. Eternal biraz daha karışık ve zor olmuş gibi geldi videolardan. Senaryosu da baya uzun diyorlar. Çıksın bakalım ona göre oynarız.

• DOOM Eternal – Personalize Your DOOM Slayer

• DOOM Eternal - Become the Most Powerful Demon Slayer | PS4

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Adeta biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu demişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom Slayer 😈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony ve dist. ler yine soymaya devam ediyor , "299 TL" ye Deluxe Edition satılıyor PC de , konsolda ise "569 TL".
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Belki ilk bakışta dışarıdan öyle görünüyor olabilir ama aslında oyunlar konsolda daha uyguna geliyor. Sadece ucuz oynayabilmek icin belli başlı yöntemleri bilmek ve uygulamak gerekiyor. Konsol satın alan birisi de bir süre sonra ister istemez piyasayı ögreniyor ve ona göre davranıyor. Tek tek simdi konsolda oyunlar nasil ucuza oynanır diye uzun uzun açıklama yapmak istemiyorum ama düşündüğünüz gibi herkes ps4'de bu oyunları 500 küsür liraya oynamıyor. Şu nokta da hak veriyorum ama özellikle Sony Türkiye şubesinin yapmıs oldugu fahis oyun fiyatlandırmaları konusunda haklısınız tabi burda da ekonominin kötü olması ve birçok sebep devreye giriyor haliyle.

• resident evil 3 TR PSN de nasıl 259 tl den satılıyorda bu oyun 469 tl anlamış değilim
  • İlk oyunun üstüne baya bir şeyler koymuşlar, oyun hem oynanış hemde grafik olarak çok iyi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • collectors edition unboxing içerik muhteşem

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.