|
Bildirim
|
Doom için Quake çakması demek, RDR için GTA çakması demek gibi bir şey, biraz manasız olmuş. Wolfenstein, Doom, Quake hatta Daikatana'yı bile dahil edersek, bunların hepsi aynı anne ve babadan, öz kardeşler. Birbirlerine benzemeleri kadar normal bir şey yok, ki hepsinin ortak noktası kesintisiz aksiyon sunmak. Doom 3 bir denemeydi, evet, bence de iyi bir oyundu ama gerçek bir Doom deneyimi sunmaktan çok uzak bir yapımdı. Bilinen, klasik, eski Doom hali hazırda şu an yapılmakta olan oyun.
|
Grafiksel gerileme dışında herşey müthiş. Yepyeni dinamikler eklenmiş. Çok hızlı çok renkli ve agresif. Oyun resmen stres atmak için yaratılmış sanki.
Yeşilli sarılı Hud olayına çabuk alıştım. Trailerlarda sevmemiştim. Ayrıca Hud özelleştirmeleri çok detaylı. Rahatsız etmiyor. Balista ne lan öyle. Mekanik cinsellik resmen :) çling çling. Çok zevkli. Lore müthiş. Gercekten bu sefer bir evren yaratmış Bethesda. Codexleri kaçırmayın. Sentillerin geçmişi vb çok güzel. Onun dışında baştan aşağı testesteron oyun. Doom slayer yardiriyor yine. Heykeli yapılsa beton yetmez. Neyse beyler kaçırmayın. Tip & tear ;) |
20 yıllık oyunculuk hayatımda ilk defa bir oyuna 10/10 veriyorum.(RDR 2 9.5) Bu adamlar daha iyisini yapana kadar en iyi Arcade Fps budur. Oynayın oynattırın. Medium bittikten sonra Hard başlayacağım.
|
9.99/10. Mükemmel oyun. Vuruş hissi, müzikler, ve her şey efsane olmuş. Hardda oynayınca baya geriliyorum. Kalp atışlarımı iyice hissediyorum. Bir de şu oyunu ultra nightmare’de nasıl bir yetenekle bitiriyorlar valla aklım almıyor.
|
SON 24 GÜN
|
Vur vur ilerle, multisi desen ilk doom dan rezalet. kutulusu 100 tl ye düşünce alinacak cerezlik oyun.
|
Oyunu biraz ònce bitirdim gerçekten harika bir oyun olmuş tam anlamıyla. Özellikle son bölümdeki aksiyonu başka hiçbir oyunda görmemişimdir heralde. After creditle beraber iyi de bir kapanış yaptılar. Umarım satışlar tatmin edici olur da birkaç yıl sonra yeni bir doom oyunu görebiliriz. Oyunu oynamayanlara en azından indirime girdikten sonra alıp oynamalarını kesinlikle tavsiye ederim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 11 Ağustos 2018; 1:33:30 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|