Şimdi Ara

DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
10.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demon'ların etini kemiğinden sıyırıyorum. Deformasyon efsane olmuş. Kelle paça demon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık oyunculuk hayatımda ilk defa bir oyuna 10/10 veriyorum.(RDR 2 9.5) Bu adamlar daha iyisini yapana kadar en iyi Arcade Fps budur. Oynayın oynattırın. Medium bittikten sonra Hard başlayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu biraz ònce bitirdim gerçekten harika bir oyun olmuş tam anlamıyla. Özellikle son bölümdeki aksiyonu başka hiçbir oyunda görmemişimdir heralde. After creditle beraber iyi de bir kapanış yaptılar. Umarım satışlar tatmin edici olur da birkaç yıl sonra yeni bir doom oyunu görebiliriz. Oyunu oynamayanlara en azından indirime girdikten sonra alıp oynamalarını kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgcmn

Oyunu biraz ònce bitirdim gerçekten harika bir oyun olmuş tam anlamıyla. Özellikle son bölümdeki aksiyonu başka hiçbir oyunda görmemişimdir heralde. After creditle beraber iyi de bir kapanış yaptılar. Umarım satışlar tatmin edici olur da birkaç yıl sonra yeni bir doom oyunu görebiliriz. Oyunu oynamayanlara en azından indirime girdikten sonra alıp oynamalarını kesinlikle tavsiye ederim
    Kutulu oyunlar daha gelmediği için oynayamadım daha :( hangi zorlukta kaç saatte bitirdiniz?

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen etrafı keşfedip kesfetmemenize bağlı, ama ortalama bir sayı verecek olursak Medium'da15 saat civarı rahatlıkla bitiriliyor. Ben ilk 3 bölümü Hard zorlukta bitirdim ama ondan sonra öyle bir zorlaştı ki orta zorluğa geri aldım. Ng+ varsa eğer tüm ekipmanlarla yeniden Hard'da bitirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hocam tamamen etrafı keşfedip kesfetmemenize bağlı, ama ortalama bir sayı verecek olursak Medium'da15 saat civarı rahatlıkla bitiriliyor. Ben ilk 3 bölümü Hard zorlukta bitirdim ama ondan sonra öyle bir zorlaştı ki orta zorluğa geri aldım. Ng+ varsa eğer tüm ekipmanlarla yeniden Hard'da bitirmeyi düşünüyorum.
    Genel olarak ilk oyuna göre çok daha zor olduğu söyleniyor 15 saat iyiymiş
  • Source kullanıcısına yanıt
    Senin kutulu gelmedi dimi, keşke dijital alsaymışsın hocam :)

• quote:

Senin kutulu gelmedi dimi, keşke dijital alsaymışsın hocam :)
    Korona oyunlarıda etkildi maalesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Mart 2020; 18:44:58 >
  • Dün bitirdim , biraz uzun olması haricinde hiçbir eksi bulamadım. Özellikle pompalıya eklenen zincir ve platform öğelerinin bu kadar sorunsuz olması sayesinde, aksiyon bir saniye bile durmuyor. Müzikler yine muhteşem olmuş. Ayrıca yeni oyunda düşmanların vücutlarının yavaş yavaş parçalanması, zaten muhteşem olan vuruş hissini bir kaç kat daha arttırmış. Son tahlilde oynayın oynattırın. Bu adamlar daha iyisini yapana kadar en iyi Arcade Fps budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 1 Nisan 2020; 11:41:56 >
  • quote:

Dün bitirdim , biraz uzun olması haricinde hiçbir eksi bulamadım. Özellikle pompalıya eklenen zincir ve platform öğelerinin bu kadar sorunsuz olması sayesinde, aksiyon bir saniye bile durmuyor. Müzikler yine muhteşem olmuş. Ayrıca yeni oyunda düşmanların vücutlarının yavaş yavaş parçalanması, zaten muhteşem olan vuruş hissini bir kaç kat daha arttırmış. Son tahlilde oynayın oynattırın. Bu adamlar daha iyisini yapana kadar en iyi Arcade Fps budur.
    Hikayesini de siteler çok övüyor. 2016’nın en büyük eksiği, basit de olsa bir hikayesinin olmamasıydı. Nioh 2 aldığım için bunu erteledim ama şu korona kabusu bitsin kutulu alacağım

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Eternal ile birlikte evrene çok büyük Lore eklemişler. Artık hem hikaye hem de ana karakter çok daha etkin. İsteyene uzunca bir yazı olan hikayeyi (Evreni) atabilirim.

• Az önce bitirdim. Mart ayı benim için gerçekten çok dolu geçti diyebilirim. Önce Black Mesa, sonra Ori, şimdi de Doom Eternal hepsi taş gibi yapımlar olmuş.

Doom Eternal beni, önceki oyuna tahmin ettiğimden daha fazla yenilik getirmesi açısından oldukça şaşırttı. 2016’ya göre vuruş ve parçalanma hissi çok daha başarılı ve tok olmuş. Parkur dinamikleri eklenmiş, aksiyon aralarında güzel bir mola oluyor. Dash özelliği eklenmiş, yine akıcılığı ve hızı arttıran iyi bir skill olmuş. 2 çeşit taktiksellik gelmiş ki bunlar oynanışı asıl değiştirip geliştiren özellikler olmuş. İlki artık mühimmat, can ve zırh etrafta çok daha az ve bunları elde etmek için etrafı aramaktansa savaşmak gerekiyor çünkü bunlar farklı savaş özelliklerimiz sayesinde düşmanlardan düşüyor. İkincisi ise düşmanların artık zayıf yanları var. Bu zayıf yanlar sayesinde her düşmana farklı yaklaşmak gerekiyor ve zorluğu da bir açıdan aslında biz ayarlamış oluyoruz.

Zayıf bulduğum kısımlarına gelecek olursak da, ki çok yok, öncelikle oyun bence gereğinden biraz daha fazla uzun. Oynanışa tamamen doyduktan birkaç saat sonra bitti, hani bi 2-3 saat daha uzun olsaydı kısa bi süre ara verebilirdim oynamaya. Onun dışında grafiksel olarak 4 yılda neredeyse hiç gelişmemiş. PC’de tüm ayarlar ultra nightmare’de oynadım, optimizasyon çok iyi ama hani biraz daha detaylı ve net kaplamalar dışında hiçbir fark yok hatta ışıklandırma açısından 2016 daha bile iyiydi nerdeyse. Bir de son olarak Marauder isimli bir düşman arkadaş var. Bununla boss olarak kapışıyoruz ve gayet tatmin edici, tatlı zor bir savaş oluyor. Sonra bu arkadaş oyunun ilerleyen kısımlarında sıradan bir mob olarak tekrar tekrar karşımıza çıkıyor ki buna bence hiç gerek yoktu.

Sonuç olarak aşırı aksiyon arada yorsa da başından son derece memnun ayrıldım. Bu senenin üstte saydığım yapımlarla birlikte kesinlikle denenmesi gereken oyunlarından biri olmuş

• insanı yoran bir oyun gerçekten, hele sonlara doğru yeter artık abicim daha düşma yollama diyorsunuz ama en iyi oynanışa sahip fps olduğu ortada.
  • ultra violance zorluk seviyesinde oynuyorum ama Marauder boss geçemedim ,nightmare seviyesini düşenemiyorum bile oyun stres bırakmadı bende
  • Arkadaşlar merhaba.Ufak bir sorum olacak sağ üstte mavi şey ne işe yarıyor bir türlü çözemedim yahu.

• Dodge kullanıcısına yanıt
    Onlarla kale içinden geliştirmeler açıyorsunuz.

• Dodge kullanıcısına yanıt
    Uzay mekiğinde kullanılıyor onlar. 3 tane falan yeni kostüm, 2 tane silah upgrade'i, birde 4 tane falan token var.

• Teşekkürler arkadaşlar.
  • Oyunu bugün bitirdim. Güzel bir deneyimdi.

ARTILARI:
    -Oldukça iyi grafikleri
    -Oyunun ruhuna uygun müzikleri
    -Hızlı aksiyon tadı
    -Silah çeşitliliği
    -Atmosferi
    -Bölüm tasarımları
    -Canavar tasarımları
    -Vuruş hissi

EKSİLERİ:
    -2-3 saat gereksiz bir fazlalığı var.
    -Platform kısımlarının milimetrelik hata kaldırmıyor oluşu ve yaşattığı bıkkınlık
    -İki kere haritadan aşağı düştüm. Buglar tam anlamıyla giderilmemiş.
  • Geriye dönük yorumları okumaya çalıştım ama hep single dan bahsediliyor.Single beğenilmiş ama multiyi merak ediyorum. Oyunun multisi nasıl? Single ı kadar güzel mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.