Şimdi Ara

Doom III delta labs 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abicim bütün yaratiklari temizledik 4 tane pad varya isinliyor hani dönüp dolasip ayni yere geliyom nasil cikicaz oradan birde doom III tam cözüm varmi bulamadim da

• pad1 kocaman yaziyor orda EXIT
  • evt kardes bende aynı yerde Pad 4 e gitmiştim cünkü ondan önceki teleporterlarda o yok die ama işte incelemek anlamak lazım sonra döndüm dolastım baktım ben taa gerilerdeim hehe hemen bi quick load yapıp Pad 1 Suxx
  • Alien senle beraber gidioruz bölümler olarak ben Delta labrt 4 e gectim ve cıktım oyundan cünkü Delta 3 bana en uzun gelen bölüm geldi vede öle galiba simdilik ama cok zevklidid delta 3 favori bölümüm su an için delta 3
  • ben de lab 4 deyim,bir sorun olursa haberleselim,simdi oturucam basına biraz daha!
  • ben pad 2 ye gitmemisim acılmayan bir kapi vardi pad 2 orasiymis pad 2 ye isinlaninca olay bitti sonra pad1 e ciktik simdide koca boynuzlu yaratikla bogusuyom ama nafile mermiler bitti hayvan ölmedi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alien@Predator

ben pad 2 ye gitmemisim acılmayan bir kapi vardi pad 2 orasiymis pad 2 ye isinlaninca olay bitti sonra pad1 e ciktik simdide koca boynuzlu yaratikla bogusuyom ama nafile mermiler bitti hayvan ölmedi yaa

hep demişimdir elektrikli tertere onların ilacı
  • gencler 048 nolu cephaneliğin sifresi bilen varmı? cok az mermim kaldıda
  • beyler siz mermiyle felan mı urasıonuz bende aslında sifre yazmak istemiodum ama Communucation transfer bölümüne girdiimde mermilerim inanın 0 dı vede karsıma cıkan yaratıklar baya cokdu o yüzden canım sıkıldı dedim bi Give all yazıım simdi Goçgibi ilerliom sjkagdsadkgj
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oxygen

beyler siz mermiyle felan mı urasıonuz bende aslında sifre yazmak istemiodum ama Communucation transfer bölümüne girdiimde mermilerim inanın 0 dı vede karsıma cıkan yaratıklar baya cokdu o yüzden canım sıkıldı dedim bi Give all yazıım simdi Goçgibi ilerliom sjkagdsadkgj

hayır mermiyle falan uğraşmıyrouz sadece oyunu hilesiz bitirebilmenin tatminini yaşıyoruz

oyunu god yazıp ölümsüz olmak da var ama bunlar oyunun tadını kaçırıyorlar

• BİTİRDİM ALLAHTAN BENDE DÖNÜP DOLANMIŞTIM ORDA
  • gargoyle testereyle ölmüyorlar valla zaten elemanin rüzgarindan geberip gidiyoz mermi sifreleri bence hileye girmez yaa onlar zaten oradalar sadece vakit kazaniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alien@Predator

gargoyle testereyle ölmüyorlar valla zaten elemanin rüzgarindan geberip gidiyoz mermi sifreleri bence hileye girmez yaa onlar zaten oradalar sadece vakit kazaniyoruz

vurkaç yaparsan olmaz. testereyi çalıştırıp dalacan ben onların hepsini (ileride de geliyorlar) böyle öldürdüm...
  • Lem oyun bitti gettide bi hatrlasam o geride kalan bölümleri gözüm kapalı geçtim ehueheuehu korkuda... Bide hile yapanları eshefle kınıyorum...
  • Krel Oyunda o yüzden
  • oyunu hangi zorluk derecesinde oynuyorsunuz,ben ilk seviye de oynuyorum,hic öyle cephane sorunum falan olmadı,bir de hem healt hem de armor pek 80'in altına inmiyor,yani zorluk derecesini bir basmak arttırsaydım daha iyi olacakmıs,ama simdi bastan baslamak istemiyorum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.