Şimdi Ara

Doping adsl 8mb + digiturk - 60 TL nasıl sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hancii05

quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

Ttnet 1mb sınırsız 60 nasıl oluyor? 16mbit sınırsız ultranet kullanıorum 67TL

ula bende ttnete 8mbe kadar her ay 68 lira veriyorum . Buna geçebilirmiyimki ?

geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Biz geçtik. Digiturk plus verdiler. Zaten digiturke o kadar para veriyorduk. Hem digiturk plus oldu hemde internet. Yayın kaydetme özelliği filan çok iyi.

Şimdi bendeki digitürkte nasıl özellikler olacaklar? Sanırım lig tv hariç tüm kanalları izleyebileceğim ?
  • bende 3 yıldır doping kullanıyorum düşünmeden geçmeni öneririm hızlı ve şimdiye kadar kopma gibi sorunda yaşamadım 8mb sınırsız kullanıyorum 55 lira. faturası fazla gelen arkadaşlar ise önceki aylarda faturasını geç yatırmıştır faiz yada açtırma gibi fazladan masraf parası alırlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 senedir doping kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Biz geçtik. Digiturk plus verdiler. Zaten digiturke o kadar para veriyorduk. Hem digiturk plus oldu hemde internet. Yayın kaydetme özelliği filan çok iyi.

Şimdi bendeki digitürkte nasıl özellikler olacaklar? Sanırım lig tv hariç tüm kanalları izleyebileceğim ?

Hee izlersin İşi gücü yok Digiturk sana 70-80 TL değerindeki yayını internetle bedavaya verecek Anca bunları izlersin 1 ay dolduktan sonra.

Doping adsl 8mb + digiturk - 60 TL nasıl sizce ?

Bu arada TTNET Fibernet 20 mbit. Ayda 52,90 ödüyorum. 1 yıl telefon ücreti de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Hee izlersin İşi gücü yok Digiturk sana 70-80 TL değerindeki yayını internetle bedavaya verecek Anca bunları izlersin 1 ay dolduktan sonra.

Bu arada TTNET Fibernet 20 mbit. Ayda 52,90 ödüyorum. 1 yıl telefon ücreti de yok

Bu kanalların hepsini zaten 30 liraya aldığım uydu ile izleyebiliyorum ki zaten. İllaki bir numarası vardır digitürk'ün. Çünkü aylık 15 lira aidat vereceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Bu kanalların hepsini zaten 30 liraya aldığım uydu ile izleyebiliyorum ki zaten. İllaki bir numarası vardır digitürk'ün. Çünkü aylık 15 lira aidat vereceğim.

Hiç bir numarası olmayacak emin ol.

• quote:

Sanki Bana Pele

Sanırım ekstra olarak 4 kanal veriyorlardı, şimdi arıyorum da müşteri hizmetleri temsilcisi kadının cebini açmıyor. Sorayım ben bunu bi.
  • Digitürk neden süperonline hizmeti vermiyorda doping veriyor. Digitürkle süperonline aynı kişiye ait
  • Guncell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nat geo falan izlemek için para bayılıyorsun resmen. digitürk işkence......
  • bende ayda sınırsız 8 megabit var en fazla gördüğüm 6 megabit :(
  • Eğer oturduğun bölgede mümkünse turkcell-superonline fibernet bağlat derim. Ben 20Mbit sınırsız + digiturk (1 yıl lig tv+belgesel kanalları paketi) 69 tl ödüyorum.
    Torrent ile 2.4 mb/sn'yi görüyorum.
  • Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre call centerda bunun satışını yapmıştım,

doping adsl kalitesi hakkında bilgim yok, digitürk kalitesi zaten ortada.

Digitürk'ten giriş paketi sanırım 130 ulusal kanalı izlersin, ilk ay 5 keyif kanalı sonrasında onlardan 2'sini seçebiliyorsun sadece. Lig Tv yok, sadece keyif kanallarında spor kanalı var, maç bitiminde lig tv'ye bağlanıyor, işte maç özetini, tartışmaları, yorumları izleyebiliyorsun.

Digitürk merkezden aramıyorlar seni, digitürk abonelik satışı yapan alt bayiilerden birisi aramış.

Sorun olursa, alıntı yaparsan mesajımı cevaplarım.
  • Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp digitürk ü istemediğimi söyleyeceğim, sadece 8mb 'e kadar olan interneti istiyorum çünkü.
  • Alma çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Eğer oturduğun bölgede mümkünse turkcell-superonline fibernet bağlat derim. Ben 20Mbit sınırsız + digiturk (1 yıl lig tv+belgesel kanalları paketi) 69 tl ödüyorum.

AKN varmı acaba hocam ? birde bölgemizde fiber olup olmadığını nerden bakabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Bir süre call centerda bunun satışını yapmıştım,

doping adsl kalitesi hakkında bilgim yok, digitürk kalitesi zaten ortada.

Digitürk'ten giriş paketi sanırım 130 ulusal kanalı izlersin, ilk ay 5 keyif kanalı sonrasında onlardan 2'sini seçebiliyorsun sadece. Lig Tv yok, sadece keyif kanallarında spor kanalı var, maç bitiminde lig tv'ye bağlanıyor, işte maç özetini, tartışmaları, yorumları izleyebiliyorsun.

Digitürk merkezden aramıyorlar seni, digitürk abonelik satışı yapan alt bayiilerden birisi aramış.

Sorun olursa, alıntı yaparsan mesajımı cevaplarım.

Teşekkürler hocam cevabınız için.

*Abonelerden çok şikayet geliyor muydu doping adsl için?
    *Digitürk kanal seçme yalnızca 2 kanal mı yoksa kanal türleri altında 2 kanal türü seçip bir sürü kanalı izlemek mi?

Mesela belgesel dediğimde bir sürü belgesel kanalı oluyor mu içinde?
    Yada film kanalı istediğim zaman keza 1 kanal mı yoksa birden fazla kanal mı var?

Bu beni düşündürüyor. Şimdi digitürk aboneliğini istemiyorum diye müşteri temsilcisinin bana verdiği cep numarasını arıyorum ama kapalı telefonu, bu bile sinirlendirdi beni, muhattap yok resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Eğer oturduğun bölgede mümkünse turkcell-superonline fibernet bağlat derim. Ben 20Mbit sınırsız + digiturk (1 yıl lig tv+belgesel kanalları paketi) 69 tl ödüyorum.

AKN varmı acaba hocam ? birde bölgemizde fiber olup olmadığını nerden bakabiliriz.

100 gb akn var.http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur , bu linte adres bilgilerini girerken "bölgenizde fiber internet alt yapısı yoktur" uyarısı almıyorsan vardır alt yapı. Olmayan bir yer seçince uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 7 Mart 2013; 11:56:25 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.