Şimdi Ara

Doping adsl 8mb + digiturk - 60 TL nasıl sizce ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Biz geçtik. Digiturk plus verdiler. Zaten digiturke o kadar para veriyorduk. Hem digiturk plus oldu hemde internet. Yayın kaydetme özelliği filan çok iyi.

Şimdi bendeki digitürkte nasıl özellikler olacaklar? Sanırım lig tv hariç tüm kanalları izleyebileceğim ?

Hee izlersin İşi gücü yok Digiturk sana 70-80 TL değerindeki yayını internetle bedavaya verecek Anca bunları izlersin 1 ay dolduktan sonra.

Doping adsl 8mb + digiturk - 60 TL nasıl sizce ?

Bu arada TTNET Fibernet 20 mbit. Ayda 52,90 ödüyorum. 1 yıl telefon ücreti de yok

Bu kanalların hepsini zaten 30 liraya aldığım uydu ile izleyebiliyorum ki zaten. İllaki bir numarası vardır digitürk'ün. Çünkü aylık 15 lira aidat vereceğim.

Digitürki "iyi" ve "müşteriyi düşünen " zannediyor galiba arkadaş

• 20 mb fibernete 60 lira oduyorum TTNET te. 1 mb 8 mb icin o parali verenleri anlamiyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

20 mb fibernete 60 lira oduyorum TTNET te. 1 mb 8 mb icin o parali verenleri anlamiyorum ya

daha az önce ttnet ile konuştum böyle bir tarifeden bahsetmediler, link var mı?
  • lig tv olmadıktan sonra diğer kanalların bi numarası yok.ben de smartnet+d smart ayda 63 tl kullanıyorum.en azından şam. ligi maçları formula 1 filan var.ayrıca kablosuz modem de veriyorlar.
  • quote:

quote:

20 mb fibernete 60 lira oduyorum TTNET te. 1 mb 8 mb icin o parali verenleri anlamiyorum ya

Hocam kusura bakmayin ya ben simdi tekrar fiyatlara baktim 69 liraymis oto odeme yapa yapa fiyat gitmis akildan :) suan bu baketle torrent 2.7 mb kadar cikiyo TTNET FİBERNET 20 mb.

Doping adsl 8mb + digiturk - 60 TL nasıl sizce ?

• doping kullanıyorum bende 1 senedir sınırsız 8mb 49 lira ödüyordum,şimdi sözleşmem bitmiş galiba arayıp duruyorlar pederi? bu digitürk olayı nedir ne değildir ligtv vereceklerse kalan maçları izlemek için hemen geçeyim bende
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayin ya ben simdi tekrar fiyatlara baktim 69 liraymis oto odeme yapa yapa fiyat gitmis akildan :) suan bu baketle torrent 2.7 mb kadar cikiyo TTNET FİBERNET 20 mb.

[url=http://****/c25MCx][simage]http://g1303.hizliresim.com/17/7/ktycc.jpg

50 GB'ı geçince hız kaça düşüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

doping kullanıyorum bende 1 senedir sınırsız 8mb 49 lira ödüyordum,şimdi sözleşmem bitmiş galiba arayıp duruyorlar pederi? bu digitürk olayı nedir ne değildir ligtv vereceklerse kalan maçları izlemek için hemen geçeyim bende

Lig tv yalnızca 1 aylık hocam.
  • quote:

Telefonla beni arayıp bu tarifeyi sundular.

8mb sınırsız internet + digiturk üyelik paketi ( 1 ay lig tv var )

2 yıl taahhütlü olarak aylık 59,90 yani 60 lira.

+ olarak sadece 1 kereliğe mahsus 30 lira aktivasyon ücreti.

Şuanki tarifem TTNET 1mb sınırsız 60 lira

Doping adsl nasıldır sizce ??

2 yil boyu kullanddim hic sorun yasamadim kurulum icin filan hic bi sey almadilar 16 mbe kadar sinirsizdi internet hizim en az 4-5 mbit e dusuyordu oda 120 gb yi asinca kesinlikle oneririm

• Smile alıcağına biri adslde 2 yıl taahüt ver ilk 5 ay 5 lira sonraki aylar 59 lira
    8 mb sınırsız 50gb akk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekler

Digitürk neden süperonline hizmeti vermiyorda doping veriyor. Digitürkle süperonline aynı kişiye ait

veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Bir süre call centerda bunun satışını yapmıştım,

doping adsl kalitesi hakkında bilgim yok, digitürk kalitesi zaten ortada.

Digitürk'ten giriş paketi sanırım 130 ulusal kanalı izlersin, ilk ay 5 keyif kanalı sonrasında onlardan 2'sini seçebiliyorsun sadece. Lig Tv yok, sadece keyif kanallarında spor kanalı var, maç bitiminde lig tv'ye bağlanıyor, işte maç özetini, tartışmaları, yorumları izleyebiliyorsun.

Digitürk merkezden aramıyorlar seni, digitürk abonelik satışı yapan alt bayiilerden birisi aramış.

Sorun olursa, alıntı yaparsan mesajımı cevaplarım.

Teşekkürler hocam cevabınız için.

*Abonelerden çok şikayet geliyor muydu doping adsl için?
    *Digitürk kanal seçme yalnızca 2 kanal mı yoksa kanal türleri altında 2 kanal türü seçip bir sürü kanalı izlemek mi?

Mesela belgesel dediğimde bir sürü belgesel kanalı oluyor mu içinde?
    Yada film kanalı istediğim zaman keza 1 kanal mı yoksa birden fazla kanal mı var?

Bu beni düşündürüyor. Şimdi digitürk aboneliğini istemiyorum diye müşteri temsilcisinin bana verdiği cep numarasını arıyorum ama kapalı telefonu, bu bile sinirlendirdi beni, muhattap yok resmen.

Bilgisayar üzerinden arama yaptığımız için aboneler bize geri dönemiyordu. Dolayısıyla herhangi bir şikayet iletemiyorlardı.

Haber kanalı, belgesel kanalı, çocuk kanalı, sporvizyon ve müzik eğlence kanalları var keyif paketinde. 1 ay sonrasında bunlardan 2 tanesini kalıcı olarak seçiyorsun. Her ana kanalın içinde değişik sayıda alt kanal bulunuyor. Haber kanalında yurtdışı haberleri orjinal dilinde izleyebiliyorsun, sporvizyon'da maç bitiminde lig tv'ye bağlanıyor ve maç özetini, tartışmaları, yorumları izleyebiliyorsun.

Senin aradığın cep nosu Digitürk merkezdeki müşteri temsilcisi değil, yaptığı abone karşılığı digitürkten para alan taşeron çağrı merkezi elemanı.

1 ay Lig Tv var demişsin, ama böyle bir kampanya yok, bunu sana seni arayan kişi özellikle söylemişse YALAN söylemiş.

Bu şekilde sizleri arayıp X firmasının müşteri hizmetleri temsilcisiyim diyen kişiler X firmasının personeli değildir, kullandıkları arama programı ile istedikleri no'dan sizi arıyor gösterebilirler, bu kişiler X firmasının abone sayısını artırmak için çalıştığı taşeron çağrı merkezi elemanlarıdır. Sizleri sadece abone yapabilirler, onun haricinde sorun halinde hiç bir yetkileri yoktur. Satış üzerinden prim aldıkları için zaman zaman bilerek YALAN söyleyebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zackzek

quote:

Orijinalden alıntı: ekler

Digitürk neden süperonline hizmeti vermiyorda doping veriyor. Digitürkle süperonline aynı kişiye ait

veriyor

Digitürk, Turkcell-Superonline ve Doping ADSL, Çukurova grubuna bağlı ortak şirketler. ( Çağrı merkezinde bize söylenen buydu farklıysa bilemem.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

doping kullanıyorum bende 1 senedir sınırsız 8mb 49 lira ödüyordum,şimdi sözleşmem bitmiş galiba arayıp duruyorlar pederi? bu digitürk olayı nedir ne değildir ligtv vereceklerse kalan maçları izlemek için hemen geçeyim bende

Lig Tv vermiyorlar, Keyif Paketi altında sporvizyon kanalı var, oradan sadece maç bitiminde maç özetlerini, tartışmalı pozisyonları ve maç tartışmalarını izleyebiliyorsun. Çağrı merkezinde bunun satışını yaptım bir süre oradan biliyorum.
  • Evet beyler bu pakete geçtim.

Eve digitürk bağlandı, internet hala 1mb, 8'e geçince izlenimlerimi yazıcam buraya
  • quote:

Biz geçtik. Digiturk plus verdiler. Zaten digiturke o kadar para veriyorduk. Hem digiturk plus oldu hemde internet. Yayın kaydetme özelliği filan çok iyi.

yayın kaydetme olayı nasıl... hd kayıt yapılabiliyor mu mesela ..diziler belgeseller falan... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

yayın kaydetme olayı nasıl... hd kayıt yapılabiliyor mu mesela ..diziler belgeseller falan... ?

Aynı ekranda gördüğün şekilde kayıt yapıyor. Eğer izlediğin yayın HD ise HD oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Aynı ekranda gördüğün şekilde kayıt yapıyor. Eğer izlediğin yayın HD ise HD oluyor.

yayını nereye kaydediyor.siz harici bir harddisk falan mı alıyorsunuz..birde bu özellik plus için mi..normal digiturk için gecerli mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yayını nereye kaydediyor.siz harici bir harddisk falan mı alıyorsunuz..birde bu özellik plus için mi..normal digiturk için gecerli mi?

Hayır tabiki. Digiturk plus için geçerli. Kendinden hafızası var oraya kaydediyor. 180 saatlik olması lazım.

• süper online fiber 20 mbps hız 50gb akk kotalı kota aşıldığında 3 veya 4 mbs e düşüyor hızı digitürk hediye + 1 digitürk paketi hediye 1 yıl boyunca ücret yok yani digitürke....toplam 60 lira aylık fatura
    ayrıca cıktığın internet firmasının taahhütü varsa süperonline karsılıyor o ücreti yani sen taahhüt borcunu ödüyorsun onlar sana fatura yansıtmıyor borcun bitene kadar ...
    ayrıca 15 tl mi ne fazla verince akk kota 100 oluyor istediğin zaman yükseltebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.