Şimdi Ara

Doping Hafıza Sayısal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
22.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük boş Seni kim satın aldıysa başarılı olmuş sahiplenmiş seni git ona avla🐶
  • mami944 kullanıcısına yanıt
    Ben kendim kullandım ve beğenmedim hiç hocam. Siz beğenirsiniz öyle önerirsiniz insanlara. Ama bana gerçekten bunu beğenmeniz garip geliyor. Neyse başarılar dilerim, umarım istediğiniz bölüm/üniversite gerçek olur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sınavanarşisti kullanıcısına yanıt
    Seninle polemiğe girmicem hocam. Nasıl biliyorsan öyle bil, hakarete başvur hemen :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 3 Eylül 2019; 11:59:40 >
  • çok teşekkür ederim sizlere de hayatta başarılar :)
  • Bende sayısal doping alacaktım bayağı araştırdım almadım. Para tuzağı gibi geldi. Onun yerine başka platformlardan kimya,fizik,mat için ayrı ayrı alabilirsin. Daha ucuz ve daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iban falan at ayağı yapma ozaman burda adam gibi yaz önerini
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    İşte bu be. En iyisini yaparsın hocam.

• sınavanarşisti kullanıcısına yanıt
    Babanın malı gibi savunma sen de hocam :) neyse başarılar diliyorum sana, iyi günler.

• Almaya kadar verdim arkadaşlar. Youtube bilgi çöplüğü her kafadan biz ses çıkıyor hepsi farklı anlatıyor boş anlatıyor ( BANA GÖRE ).

Dershaneler 5 haneli fiyatlarda geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami944

Çok rahat çıkarırsın o netleri hocam birde şöyle bir durum bir mail hesapları vardı ora üzerinden direk hocalara soru sorabiliyorsun sene içerisinde kafama takılan coğu şeyi cevapladılar her türlü özel ders ve dershaneyi ezer geçer hem maddi kazanç olarak hemde başarı olarak.
    Kaç yaptırdı?
  • Fizik için ertan sinan şahin' in paketlerine bakabilirsin
  • Offf yine toxicler doluşmuş buraya

Doping hafıza senelerdir bu işi yapıyor ve işlerinde gayet iyiler, sayısal özellikle matematikte çok geliştirdiler ve yeni sistemleriyle ilgili öğrencileri hergün instagramlarına yorum yapıyorlar

Bu arada yukarıdaki arkadaş herkese reklamcı demiş, ne yani iphone kullanıp iphone u arkadaşlarına tavsiye ettiğin zaman apple in iş ortağı olmuyorsan sevdiğin bir hizmeti tavsiye ederken de kimsenin paralı tanıtımcısı olmuyorsun, kafa yapını değiştir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6341

Fizik için ertan sinan şahin' in paketlerine bakabilirsin
    hocam sadece fizik 400 lira :D

doping sana türkçe, coğrafya, tarih,felsefe,din,matematik,geometri,fizik,kimya,biyolojiyi 1800'e veriyor :D
  • NanoIngenieur kullanıcısına yanıt
    Bazı kesim var tyt de ben sözelim ea yım deyip fen bölümüne bakmıyor veya biyoloji ezberliyor sadece ayt de fen doğru oranı da düşük mezuna kalındığında alınması için güzel bir sebep olabilir o yüzden söyledim onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.