Şimdi Ara

Doping Hafıza Sayısal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
22.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda bir sürü konusu var fakat benim olayım biraz farklı.

Bu yıl YKS sayısala gireceğim hedefim 2k 5k 10k felan değil.

Doğruyu söylemek gerekirse sayısalda hedefim 200-250 bin arası. Puan olarak 280-300 arası felan oluyor galiba.

İşimi şansa bırakmak istemiyorum bazı arkadaşlarım o kadar hazırlandı dershane - özel ders aldı fakat 250-260 aldılar.

Ücreti önemli değil 1800 liraymış galiba.

Neden hedefim 200-250 bin arası diye soracak olursa o bana kalsın.

Sizce bu doping hafıza beni bu sıralara rahat sokar mı ?

Alıp izleyip geçmem otururum izlerim çalışırım anlarım kapatırım dersi.

• seni hiç kimse hiçbir yere sokamaz, sen kendini sokarsın. doping hafıza dediğiniz olay madrabazlığın ta kendisidir. istediğin sıralama çok düşük, ilk önce o hedefini yükseltmeye bak. osuruklu sapiensler bu sınava çok fazla önem verip kendini küçük düşürüyor, sen şuan dipdesin hatta. hedefini yükselt ve her gün çalış, çok daha iyisini yaparsın. dopinge mopinge de boşuna para verme, al bi gitar onu öğren o parayı onlara vereceğine.
  • seni hiç kimse hiçbir yere sokamaz, sen kendini sokarsın. doping hafıza dediğiniz olay madrabazlığın ta kendisidir. istediğin sıralama çok düşük, ilk önce o hedefini yükseltmeye bak. osuruklu sapiensler bu sınava çok fazla önem verip kendini küçük düşürüyor, sen şuan dipdesin hatta. hedefini yükselt ve her gün çalış, çok daha iyisini yaparsın. dopinge mopinge de boşuna para verme, al bi gitar onu öğren o parayı onlara vereceğine.
  • guiltylead G kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle söyleyeyim dershane özel hoca gibi şeyler ile uğraşacak zaman ayıramam kendime. Ne zaman boş olduğum belli olmuyor. Dershaneyi baştan eledim. Özel hoca zaten düşünmüyorum. En azından konuları oturup çalışacağım bir kaynak olsun oturup çalışayım. Millet o kadar youtube'da şu kanal var şu hoca var çok çok iyi dedi sonuç 240-250-260'larda gezdiler bu yıl.

İstediğim sıralama bu çünkü yetiyor bana hedefimi felan yükseltmeye gerek yok hocam o puan bana yeterli.

C1 düzeyinde almancam var ve TestDAF sertifikam var almanya, isviçre, avusturya'da eğitim almaYA hakkım var ileri düzey dil bilgimden dolayı. Fakat Türk vatandaşı olduğum için okumak istediğin bölümü kendi ülkende kazan diyorlar. Okumak istediğim bölümün puanı o. Hatta bu puandan daha düşük bu puan ile garanti girerim. Kısacası ben bu yıl x bölümünü kazandığım zaman ekim 2020'de üniversitedeyim.

• Doping hafızada sayısal derslerde istediğin başarıyı sağlayamazsın.Edebiyat için belki yararlı olabilir.Tarih Coğrafya içinde önermem açıkcası.1800 lirayı çöpe atmak gibidir o.Daha kaliteli setler var o fiyata onları alırsın oktay hoca ertan hoca mikail hoca behzat hoca gibi
  • Hocam merhaba geçen sene doping hafıza kullanmış biri olarak öncelikle bilgi kirliliklerinden kurtulmanı tavsiye ederim.Doping hafıza hakkında sana bulanacağım tavsiyede şu şekilde olur.Bende senin gibi dershaneye fırsatı olmayan ve temeli olmayan bir öğrenci olarak sadece doping hafıza kullandım ve gayet memnun kaldım.Benim için tüm dersleri sıfırdan(temelden) anlatıyor olmaları ve bol çözümlü soruların olması çok önemliydi ve bunu yeterince karşıladılar.Uygulamanın içinde konu anlatım videoları , soru bankası ,yapay zeka destekli soru bankası,denemeler ,çalışma takvimi,ders çalışma programı ,rehberlik programı,puan hesaplama vb. bir çok şey bulunmaktadır ve bunların hepsini bence dershaneden daha verimli bir şekilde kullanabiliyorsun çünkü sınırsız kullanım hakkı var bir soruyu anlamadığında açıp tekrar tekrar izleyebiliyorsun ki bence bu en önemli çünkü yapamadığını öğrenip yapmaya başlayınca başarının geleceğini göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mami944

Hocam merhaba geçen sene doping hafıza kullanmış biri olarak öncelikle bilgi kirliliklerinden kurtulmanı tavsiye ederim.Doping hafıza hakkında sana bulanacağım tavsiyede şu şekilde olur.Bende senin gibi dershaneye fırsatı olmayan ve temeli olmayan bir öğrenci olarak sadece doping hafıza kullandım ve gayet memnun kaldım.Benim için tüm dersleri sıfırdan(temelden) anlatıyor olmaları ve bol çözümlü soruların olması çok önemliydi ve bunu yeterince karşıladılar.Uygulamanın içinde konu anlatım videoları , soru bankası ,yapay zeka destekli soru bankası,denemeler ,çalışma takvimi,ders çalışma programı ,rehberlik programı,puan hesaplama vb. bir çok şey bulunmaktadır ve bunların hepsini bence dershaneden daha verimli bir şekilde kullanabiliyorsun çünkü sınırsız kullanım hakkı var bir soruyu anlamadığında açıp tekrar tekrar izleyebiliyorsun ki bence bu en önemli çünkü yapamadığını öğrenip yapmaya başlayınca başarının geleceğini göreceksin.
    teşekkür ederim değerli yorumunuz için zaten şurası 1800 lira için az değil mi sizce

tüm dersleri sıfırdan(temelden) anlatıyor olmaları ve bol çözümlü soruların olması çok önemliydi ve bunu yeterince karşıladılar.Uygulamanın içinde konu anlatım videoları , soru bankası ,yapay zeka destekli soru bankası,denemeler ,çalışma takvimi,ders çalışma programı ,rehberlik programı,puan hesaplama vb.

benim dershaneye gidecek zamanım yok hayat düzenimden dolayı özel hocaya hep olumsuz baktım şimdiye kadar onunda amacı para kazanmak ne de olsa 1 saatte anlatacağı şeyi 3 saatte anlatıp daha çok kazanır

bana kısaca lazım olan netler şunlar imiş

TYT

Türkçe: 25
    Sosyal: 10
    Mat: 20
    Fen: 10

AYT

Mat: 15
    Fizik: 4
    Kimya: 3
    Biyo: 3

bunlar çıkar mı sizce hocam @mami944

• sayısal ezberlenir mi olm manyak mısınız
    18-19 yıllık hayatım boyunca matematikte hiçbir zaman sırf formül ezberlemedim, soru çözdükçe oturdu orası ayrı ama çoğu zaman mantıkla gitti işim.

(totalde 70+ matım var)

Edit: ösym zaten ezberciler yapamasın diye yeni sisteme geçiyor siz de tam tersini yapmayın yanarsınız

Edit2: fiyatını yeni gördüm 1800 liraymış günahım kadar sevmediğim malum bile o kadar pahalı yapmıyor. ki youtubede çok güzel kanallar var 5 kuruş ödemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 2 Eylül 2019; 14:56:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umut öncül
    Önder hoca
    Kimya özel
    Palme biyoloji konu anlatim a-b
    Mikail hoca behzat hoca

Bu hocaları kullan 200k rahat girersin kullanmadan da girersin gerci ama illa hoca istiyosan onerilerim bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami944 kullanıcısına yanıt
    Kanka ne kadar aldın reklam parası olarak? Edebiyat harici çöp olduğunu bilmeyen mi var? Neyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlla senin elinden tutacak çalıştırmasını istddiğin bir şey varsa raunta bakmanı öneririm ama fiyatını bilmiyorum 1500-1800 arasıdır o da

• Dershane olsun, diğer eğitimler olsun sadece sana bilgiyi sunar (hammadde)
    Bunu işlemek sana kalmış. Doping Hafızada sana bilgiyi sunar ve senin nasıl işlediğin önemli
    Burada bilinçsiz yapılan değerlendirmelere anlam veremiyorum, dopig hafıza kullanarak istanbul üniversitesi, ktü kazanan arkadaşlarım oldu
    Birisi sayısal diğeri eşit ağırlıktı ve ikiside sadece dopingi kullandığını söyleyince çok şaşırmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newweapon32 kullanıcısına yanıt
    Çok rahat çıkarırsın o netleri hocam birde şöyle bir durum bir mail hesapları vardı ora üzerinden direk hocalara soru sorabiliyorsun sene içerisinde kafama takılan coğu şeyi cevapladılar her türlü özel ders ve dershaneyi ezer geçer hem maddi kazanç olarak hemde başarı olarak.
  • NanoIngenieur kullanıcısına yanıt
    Çok rahat çıkarırsın o netleri hocam birde şöyle bir durum bir mail hesapları vardı ora üzerinden direk hocalara soru sorabiliyorsun sene içerisinde kafama takılan coğu şeyi cevapladılar her türlü özel ders ve dershaneyi ezer geçer hem maddi kazanç olarak hemde başarı olarak.
  • Kullandın mı programı ?
  • mami944 kullanıcısına yanıt
    İki yıl kullandım. İlk yıl sayısaldım, sistemleri bildiğiniz berbattı. Tytde 3-5 net yaptırır matematik için; aytde net dahi yaptıramaz bu sistem. Kötü olduğunu belirtmek için çok az da olsa abartıyorum. Senin hedefin 3-5 net ise bu sisteme bu kadar para vermek saçmalık. Bunu youtube üzerinden de halledebilirsin, hatta daha fazlasını yaparsınız. Edebiyat için bir nebze iyi ve faydalı ama diğer dersler tamamıyla rezalet. Eğer doping varsa sizde (youtube üzerinde de vardır bahsedeceğim video belki) 2018 ayt ve tyt (iki video var) matematik değerlendirme videosunu açın (iki erkek hocalı olan) bakın. Hocalar yüzlerini kaldıramıyorlar, çünkü kendileri de biliyorlar; “biz bu işi matematikte yapamıyoruz.” Ben utandım o videoyu izlerken. Aynı şekilde edebiyat değerlendirmesine bakın. Adam gülüyor, “tamam biz bu işi yapıyoruz edebiyatta” diyor kısaca. Tercih kişiye kalmış, ama bence sadece edebiyat paketini alın, hem edebiyat paketini alınca türkçe de beleş geliyor. Başka bir şeyini almayın, aldırmayın.

• Doping Hafıza Sayısal

Yıllara bakabilirsiniz, bu yıl 2 yıllık edebiyat paketini aldım, bu sene ben; seneye de kardeşim kullanması için.

• yüzlerini kaldıramıyorlar falan bunlar hakketen boş laflar eğtimleri başarıları ortada ben matemetikte netlerim arttı başkasının mimiklerine göre bir kişinin yorumunu dinlemek saçma ve bu arkdaş belliki kötü bir gözlemci gördüklerini bile anlamadı zorluk çeken birinin başarısı düşük olması normal gibi bnde bu formdan öneri ile aldım ve başarıyı elde ettim
  • sınavanarşisti kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka. İbanını at da reklam parası az gelmiş demek ki, ben de bir şeyler yollayayım sana.

• Hocam bende iki sene kullandım.2 senede sayısalcıydım,ve sayısalcı olarak olarak edebiyat videolarını izlemedim ama genel olarak herkes cok övüyor ama bence matematiği de gayet iyi özellikle son sene reflekslerle matematik kısmı geldi onu aşırı begenıyordum her konunun sonunda orjinal bölüm soruları vardı mesala 25 sorudan olusuyordu bire bir ösym tarzı sorulardı ve yapay zekalı akıllı testi ciddi anlamda çözen birinin beğenmemesi imkansız abi soruyu çözemiyosun çözüm videosu geliyor ardından çözemediğin sorunun benzeri geliyor onuda çözemezsen yine çözümü geliyor ve yine benzeri yani temeli olmayan biri gayet güzel.Benim seneleik 5 6 bin verdiğim kurslarda bile haftada max 1 gün 2 saatlık özel soru çözüm günleri oluyordu ki onda bile max 15 16 soru çözdürebiliyorsun yani özetle ben aşırı derecede beğendim yapandanda hazırlayandanda Allah razı olsun en azından öğrencinin istanbul ankara izmir gibi şehirlerde ne oldugu belirsiz kurslara 6 7 milyar vermesinden kurtarıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.