Şimdi Ara

Doping hafıza(tecrubenıze ihtıyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu yıl mezuna kaldım dopıng hafızaya gıtmeyı dusunuyorum para bırıktırerek.hem olumlu hem olumsuz yorumlar okudum,hic bi fikrim yok? Bı yardımcı olursanız sevınırim. Gittınız mi, tanıdıgınız gıttimi ,gıttıyse begendı mı vs ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi bakın ya

• Edebiyatına gittim 10y 2bos. Kendin anlafdigin şekilde.çalışsan daha iyi

• hmm peki,aslında ben cumhurıyet donemınden korkuyorum o sebeple gıtsem mı dıye kararsızım

• Sicagi sicagina tekrar edip soru cozersen faydadi oluyo tabii. Yani sadece gitmekle bitmedi

• Sınavdan önceki son seansa giden arkadaşım 1 soru yapabilmiş sadece doping sayesinde.Gitmek istiyosan tam anlamıyla edebiyata yoğunlaşacağın zaman gitmelisin

• Kardeşim edebiyata ben gittim.. Sayısaldan TM geçmiştim, hiç bilgim yoktu. Gitmek zorunda hissettim yani kendimi :) .. " Ulan matematik-coğrafya çalışırım, bunada gider 3 günde edebiyatı bitirrim düşüncesiyle gidersen kaydebedersin. Edebiyatta biraz bilgin varsa çok zevkli geçiyor.. Mesela Tanzimat ve Servet-i Fünun dönemleri akıp giderken, Cumhuriyette kendimi boğasım gelmişti. 3 gun boyunca sabah 09.00-18.00 arası, 1er saat ders ve 10-15 dakika mola. Ögle arasında da 1 ya da 1.5 saat yemek molası var. Dediğim gibi.. Biraz da olsa bilgiyle gidersen sıkılmaz, pekiştirirsin.. Ama bomboş gidip bir seyler hedeflersen gerçekten zor oluyor. Ha 3-5 net için 550 TL verilir mi ? deme. Millet 5 puan okul puanı için özel okullara servet döküyor. Kesinlikle paraya değer. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Gecen sene iki arkadaşım gitti ikiside kazanamadı benim gibi mezuna kaldı. Bana göre kendin oturup not çıkarıp soru bankaLARI çözmedikçe olmaz. Bunları bu sene yaptım 51 doğru çıkardım.

• ya öyle edeb. tan 0 biri degilim temelim var yani ancak cok iyi degılım bu osym nın ne yapacagı bellı olmuyor belki saır eser fazla sorarlar dıye aklıma takılmıstı,tesekkur ederim Allah razı olsun:)

• Nigahdar kullanıcısına yanıt
    cok iyı yapmıssın bende bu yıl mezuna kaldım hedefim psikoloji,cok tembel ve uyusuk halımle bıle o kadar kararlılıyım kı ıns 50+ bende yaparım. Bi de sıralaman kac acaba tm3

• heyo3 H kullanıcısına yanıt
    bence bir sürü para veripte orada az çok öğreneceğine kendşn çalışman daha iyi olur. Eğer ezber yeteneğim az diyorsan kanat yıldızın şifreli edebiyat kitabı var neredeyse her şaire şifre var eğer oradan çalışarak da yapabilirsin
  • kuzucu00 K kullanıcısına yanıt
    ezber yetenegim kuvvetli,sagol bakıcam o kıtaba

• ben gittim 46 net yapdım bu sene :D
  • faydalı oldu yanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: heyo3

cok iyı yapmıssın bende bu yıl mezuna kaldım hedefim psikoloji,cok tembel ve uyusuk halımle bıle o kadar kararlılıyım kı ıns 50+ bende yaparım. Bi de sıralaman kac acaba tm3

Hocam bende tembelin tekiydim 2 sene oturup çalışınca oldu birşeyler.

14bin tm3.

• Temelin olmadan 0 iken gitme. Kendin her konunun üzerinden geç iyi bir şekilde. Ardından gidebilirsin. Her şey hikaye ve bilmece gibi anlatıldığından hiçbir şey bilmezsen çok karıştırırsın. Ayrıca giden çok arkadaşım oldu 35'i geçen de olmadı aralarından. O yüzden pek mantıklı bir şey değil, tavsiye etmem. Ama edebiyatın %80-90'ını çok iyi bilip, bilmediğim yazar-eser kalmasın dersen o zaman gitmek daha mantıklı olur.
  • Para israfı.
    Saçma sapan şeylerle kafanı bulandırma otur adm akıllı ney nedir teker teker yaz çiz ezberle.
    Kurgu yapacaksanda kendş basına yap veya yıldız kanat ın hafıza teknikleriyle edebiyat adlı kitabından bakabilirsin.

İşleri sadece ticaret bunların gram güvenmiyorum bir bilgi bu kadar pahalıya satılmamalı bu kadar pahalı olursa amaç öğretmek değil ticaret olur.

Özet: gitme.

• tamam sag olun arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.