Şimdi Ara

Doping İnternet İşgüzarlığı - Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temmuz ayı sonunda TTnet ile olan sözleşmem sona erdi..Doping internet ise telefondan ulaşarak paketlerini iletti denemek istedim ve bağlattım..Telefonda ttnet sözleşmem bitti ama aboneliğimin devam ettiğini belirttim..Bana müşteri hizmetlerinde özellikle siz herhangi birşeyle ilgilenmiceksiniz biz iptal edicez eve sözleşme imzalamak için arkadaş gelicek denildi...Arkadaş geldi sözleşmemi imzaladım özellikle sordum yapmam gereken herhangi birşey varmı diye... Kendisi yok doping internet kullanmaya devam ediceksiniz dedi.. aradan 3 ay geldi doping faturalarım düzenli ödeniyor..Ancak ttnetten 3 aylık fatura geldi.. Arıyorum müşteri hizmetlerini sürekli kayıt oluşturuyor... Ne yapmam gerekiyor acil yardımlarınızı bekliyorum!!!

• EnGeeN_uA kullanıcısına yanıt
    https://tuketici.btk.gov.tr Şikayetiniz ttnet hakkında yapacaksınız. Aboneliğinizi taşıdığınız halde fatura çıkardığı için.
  • 3 ayın faturasını tek fatura olarak mı gönderdi?
  • EnGeeN_uA kullanıcısına yanıt
    Bu arada mevzuata göre ttnet'in sizi arayıp dopinge geçişi onaylıyor musunuz diye sorması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

3 ayın faturasını tek fatura olarak mı gönderdi?

hayır ayrı ayrı 3 ay
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

https://tuketici.btk.gov.tr Şikayetiniz ttnet hakkında yapacaksınız. Aboneliğinizi taşıdığınız halde fatura çıkardığı için.

ama doping işgüzarlık yapıp abonelik iptal etmediyse ttnete suç bulmanın manası var mı bilemedim ?? gerçi aynı hat üzerinden kullanıyorlar görmesi lazım kullanılıp kullanılmadığını
  • Aynı hatta hem Doping hem TTNET nasıl hizmet verebiliyor bunu anlamıyorum. Teknik açıdan mümkün değil bildiğim kadarıyla. Eğer böyle ise TTNET hizmet vermediği halde nasıl fatura gönderebiliyor? Umarım sıkıntısız halledersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Aynı hatta hem Doping hem TTNET nasıl hizmet verebiliyor bunu anlamıyorum. Teknik açıdan mümkün değil bildiğim kadarıyla. Eğer böyle ise TTNET hizmet vermediği halde nasıl fatura gönderebiliyor? Umarım sıkıntısız halledersiniz.

İşte benim kastettiğim de tam olarak bu. Aynı hat üzerinde birden fazla abonelik yapılamaz.

speedtest.net adresine girip hız testi yaptırdığınızda sağlayınız hangisi görünüyor? ttnet görünüyorsa doping suçludur, doping görünüyorsa ttnet suçludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Kasım 2014; 15:48:25 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adını ve şifresini denesin bağlantı gelmiyorsa iptal olmuştur zaten şöyle yarım iş yaptıkları zaman çok sinirleniyorum.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    modemlere otomatik konfigrasyon yükleniyor ya belki farkedilmez diye düşünmüştüm.
  • hocam aynısı bende farklı bir servis sağlayıcıyla oldu. aboneliğimi iptal ettikten tam 1 yıl sonra internet hizmetini otomatik olarak açıp bana 2 aylık fatura gönderdiler. aradım dedim napıyorsunuz şuan ttnet kullanıyorum onlarda evet aynı anda 2 tane açık gözükmez sistem bazen otomatik olarak faturalandırıyor kaydı oluşturduk 2 hafta içinde halledilir dediler. o laftan sonra 2 ay geçti ve ben 10 kere daha aramışımdır. her defasında yeniden anlattım derdimi. sonunda iptal ettiler ama öyle bir düzendeyiz ki adamlar kafalarına göre para talep ediyorlar ve ödemeyince suçlu siz oluyorsunuz. siz ödememek için koşturmak zorundasınız ki işte buna ve buna izin verenlere lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.