Şimdi Ara

Doping ya da raunt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DONANIMHABERLİ DOSTLARIM SALDIRIN 0 MESAJ ER PİARRRRRRRRR REQLAAAAAAAAAAM ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    REKLAM VAR ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • raunt=eba akademik destek. kitapları çok iyi diye biliyorum ama akademik destekte sen de o testlere ulaşabiliyorsun(gerçi sanal ortamdan matematik/geometri ne kadar iyi olur bilmiyorum ama) doping hafıza alman daha mantıklı olur bence. bir de canlı dershane diye bir nane var, ben anlatımlarını beğenmedim. (ancak birçok genel deneme yapıyorlar, ücretsiz bir şekilde. katılmanı tavsiye ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockham.s_katana -- 1 Eylül 2020; 19:17:29 >
  • raunt isteyene cok cok uygun fiyata satabilirim.
    internet hattima sifirdan hesap alacagim amac parayi nakte cevirmek ilgilenen yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar EBA'sı olanlar raunt'un tüm içeriğine mi erişim sağlıyor?
  • Berna Kalender B kullanıcısına yanıt
    Reklam kokan hareketler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vooblier V kullanıcısına yanıt
    evet akademik destek aynısı
    soru bankaları hariç hepsine erişim var.
  • alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun cevabınız için.

Ben şu an öğrenci olmadığımdan ve dolayısıyla EBA'm olmadığından, bu içeriğe erişemeyeceğim sanıyorum, doğru mu?

Keşke herkese açık olsaymış daha adaletli olurdu.
  • doping hafızanın tüm videoları telegram gruplarında var boşuna para verme zaten kısa süreli bir hafıza tekniği edebiyat alacaksan al sayisalsan para tuzağı raunt alabilirsin planlı ilerlemek istiyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.