Şimdi Ara

Doping ya da raunt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doping hafıza veya raunt önerir misiniz? Daha önce kullananlar oldu mu işinize yaradı mı bu ikiliden birini almayı düşünüyorum.

• Rauntun kimya hocası dışında diğer hocaları iyi değil bir tek deneme sistemi iyi gibi kitaplarının pdfleri vardı kitaplar fena değil ama çok tavsiye etmem doping hafıza hakkında bilgim yok
  • jiijii kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Doping edebiyat iş görür.
    Raunt pek beğenemedim
  • Bu arada sayısalım
  • Sayısal hitap etmez ama istersen videoları vardı bende pcye geçtiğim zaman atarim. Ama sayısala yaramıyor bir kaç konu izlemiştim ve bildiklerimi unutmuşum edebiyat dışında hepsi çok bence.
  • Anladım teşekkürler
  • Rauntu ebadan degerlendir
  • Güncel
  • ben geçen yaz aldım doping hafızayı tamamen reklam para tuzağı alma lütfen
  • Teşekkürler
  • Şarlatanlık
  • şuana kadar hiç çalışmadıysan tytye rauntla başlaabilirsin ama hedefin yüksekse bulaşma
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Hocam neden böyle dediniz ? Raunt yüksek hedefe hitap etmiyor mu ? Kullanıyorum ve hedefim yüksek ondan soruyorum
  • Ben dopingi seçmiştim gayet memnun kaldım tercih edebilirsin.
  • Ben doping hafıza aldım arkadaşımdan görüp. O memnun kaldı bende onun dopingine girip baktım hergün çalışması gereken dersleri veriyor ve bildirim gönderiyor çalışmak için. Konu anlatımları da çok iyi. Bence doping hafıza
  • Doping hafızayı kardeşime aldık birkaç hafta önce gayet iyi gittiğini söylüyor konu anlatımlarını çok beğenmiş eğlenceli anlıyomuş. Alabilirsin yani. internetten araştırdım raunttan daha başarılı geldi bana o yüzden biz dopingi aldık.
  • mltm111 M kullanıcısına yanıt
    PİAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    YOUTUBE BİTTİ BURAYADA BAŞLAMIŞLAR :d ddd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.