Doping hafıza veya raunt önerir misiniz? Daha önce kullananlar oldu mu işinize yaradı mı bu ikiliden birini almayı düşünüyorum.
Rauntun kimya hocası dışında diğer hocaları iyi değil bir tek deneme sistemi iyi gibi kitaplarının pdfleri vardı kitaplar fena değil ama çok tavsiye etmem doping hafıza hakkında bilgim yok
jiijii
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler
Doping edebiyat iş görür. Raunt pek beğenemedim
Bu arada sayısalım
Sayısal hitap etmez ama istersen videoları vardı bende pcye geçtiğim zaman atarim. Ama sayısala yaramıyor bir kaç konu izlemiştim ve bildiklerimi unutmuşum edebiyat dışında hepsi çok bence.
Anladım teşekkürler
Rauntu ebadan degerlendir
Güncel
ben geçen yaz aldım doping hafızayı tamamen reklam para tuzağı alma lütfen
Teşekkürler
Şarlatanlık
şuana kadar hiç çalışmadıysan tytye rauntla başlaabilirsin ama hedefin yüksekse bulaşma
Fuow
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler
Fuow
kullanıcısına yanıt
Hocam neden böyle dediniz ? Raunt yüksek hedefe hitap etmiyor mu ? Kullanıyorum ve hedefim yüksek ondan soruyorum
Ben dopingi seçmiştim gayet memnun kaldım tercih edebilirsin.
Ben doping hafıza aldım arkadaşımdan görüp. O memnun kaldı bende onun dopingine girip baktım hergün çalışması gereken dersleri veriyor ve bildirim gönderiyor çalışmak için. Konu anlatımları da çok iyi. Bence doping hafıza
Doping hafızayı kardeşime aldık birkaç hafta önce gayet iyi gittiğini söylüyor konu anlatımlarını çok beğenmiş eğlenceli anlıyomuş. Alabilirsin yani. internetten araştırdım raunttan daha başarılı geldi bana o yüzden biz dopingi aldık.