Şimdi Ara

Superonline ve İBB F/O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuzla da superonline fiber alt yapı çalışmasına başlamış.
    Benim bi arkadaşım tuzla da oturuyor sitede superonline yetkilileri falan gelmiş imza toplamış falan bana arkadaşın dediği burada kazı falan da yaptılar superonline falan yazıyordu dedi. Hani göster dedim çalışmaların yapıldığı yeri kare bir kapak ama logar kapağı desem değil böyle acayipp bi kapak üzerinde İBB F/O yazıyor. Benim bildiğim İstanbul Büyükşehir Belediyesinin mobese alt yapısı değil miydi o kare kapakları. Onların superonline ile bi alakası var mı

bunun gibi bir kapak ama yazı tipi biraz daha değişik

Superonline ve İBB F/O

• İzmir'de de kent içi iletişimi sağlamak ve mobeseler için İzmirNet adı altında fiber optik alt yapı kuruldu. Sanırım Superonline'da bu kablolar üzerinden geliyor. İBB'de aynı şekilde yapmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 13 Şubat 2011; 0:47:51 >
  • Çoğu yerlerde superonline belediyelerin fiber altyapısından faydalanıyor. Mehfez ve kanallarını kullanıyor. Mesela İzmirde de İBB - BTM olarak geçen yerlerde (İzmir büyükşehir belediyesi izmirnet) superonline da anlaşmalarını doğrultusunda hizmet verme kapasitesine haiz oluyor. Yeter ki abone sayısı istedikleri rakama ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakk -- 13 Şubat 2011; 0:49:26 >
  • yani büyükşehirlerde alt yapı sorunun pek olmuyor anladığım kadarıyla sadece yeterli talep olduktan sonra ya da siteler çok olduktan sonra adam çekiyor fiberi.
    Bursa da bunu yapmadılar mobese alt yapısın ihaleye açtılar onu da superonline kazandı. Logar kapaklarında genelde superonline yazıyor. Superonline dan başka bir firma kullanamıcak yani bursadaki alt yapıyı
  • İzmirde belediye kazma mehfez ve kanalları yapma işini yapıyor superonline da fiberi döşüyor. Fiber altyapıdan belediye de yararlanıyor.
  • Arkadaşın doğru söylemiştir bizim buraya da geldi Superonline fiber Tuzla/Valiler Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 13 Şubat 2011; 3:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

yani büyükşehirlerde alt yapı sorunun pek olmuyor anladığım kadarıyla sadece yeterli talep olduktan sonra ya da siteler çok olduktan sonra adam çekiyor fiberi.
    Bursa da bunu yapmadılar mobese alt yapısın ihaleye açtılar onu da superonline kazandı. Logar kapaklarında genelde superonline yazıyor. Superonline dan başka bir firma kullanamıcak yani bursadaki alt yapıyı

Evet doğru hepsinde Superonline F/O yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani büyükşehirlerde alt yapı sorunun pek olmuyor anladığım kadarıyla sadece yeterli talep olduktan sonra ya da siteler çok olduktan sonra adam çekiyor fiberi.

bursadaki büyükşehir belediyesi anca kaldırım yapsın bu ne ya azcık fiber optik altyapıya öncelik verselerya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

quote:

bursadaki büyükşehir belediyesi anca kaldırım yapsın bu ne ya azcık fiber optik altyapıya öncelik verselerya

heya kaldırımları çok güzel boyuyorlar yeşil beyaza

• selam arkadaşlar, nette dolaşırken bu forumu ve konuyu gördüm hemen üye oldum. Ben superonline'ın apartmanlara ve sitelere altyapı kurulumu yapan firmada çalışıyorum. Bizim firma acıbadem,koşuyolu,altunizade,ümraniye,sancaktepe,ü mraniye,çekmeköy ve sarıgazi bölgesinin altyapısının yapılmasını üstlenmiştir. Biz önceliği sitelere vermekteyiz(acıbadem,koşuyolu dışında). Ben hergün site ve apartman yöneticileriyle görüşüp anlaşma yapmaya çalışıyorum. Bu altyapının kurulumu tamamen ücretsizdir, modemde dahil olmak üzere. Bizim yaptığımız apartmanların altına 60cm*60cm lik bir kutu koymak, oraya kadar kablo uzatmak. eğer bu bölgelerde oturan arkadaşlarımız varsa eğer bu hizmeti istiyorlarsa benimle irtibata geçip apartman(acıbadem ve koşuyolu için) yada site yöneticileriyle görüşmeye geliriz. Bu şekilde olursa bu sistemin yayılması daha hızlı gerçekleşir. herhangi bir sorunuz olursa benimle temasa geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsamet -- 16 Şubat 2011; 20:59:29 >

• tsamet samsun da ne zaman aktif olcak biliyormusun
  • walla oraları hiç bilmiyorum, bizim firma sadece ist da bu bölgelere bakıyor.
  • İzmir Mavişehir bizde de böyle yazıyor. Fakat Superonline iletişime geçti bizimle, sizin oraya altyapıyı düzenledik diye. Yani aynı kabloları kullanıyorlar.
  • arkadaşlar merhaba bende tuzlada oturuyorum ve bizim orayada çektiler IBB F/O yazıyor ama daha site içersine tam olarak gelmedi sanıyorum ne zaman gelir ne zaman evlerimize girer acaba sabırsızlıkla bekliyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • Evet sokaklarda Mazgallarda yazıyor ama herhalde Mobese vs için geçerli altyapı .
    Normal evlere Fiber geldiği felan yok , boşuna bunları görüp gaza gelmeyin

• Evlerede geldi yakında banada gelecek inşallah yönetim ile anlaşırlarsa dairelere çekmeye başlayacaklar acaba tuzlada olupta test eden varmı nasıl sonuçlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Evet sokaklarda Mazgallarda yazıyor ama herhalde Mobese vs için geçerli altyapı .
    Normal evlere Fiber geldiği felan yok , boşuna bunları görüp gaza gelmeyin

Hayır tamamen yanlış söylediğiniz. Geçen sene Haziran ayında İzmir Karşıyaka'nın tüm sokaklarına döşediler. Şimdi ise apartmanlara hizmet başlıyor. Aynı zamanda belediye de yararlanacak bu işten biz de yararlanıcaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Hayır tamamen yanlış söylediğiniz. Geçen sene Haziran ayında İzmir Karşıyaka'nın tüm sokaklarına döşediler. Şimdi ise apartmanlara hizmet başlıyor. Aynı zamanda belediye de yararlanacak bu işten biz de yararlanıcaz...

siz bir avuç mutlu azınlıksınız malesefki .

hizmet verilen bölgeler yaygınlaşıyor fakat sümüklü böcek hızında ilerliyorlar .
    karşıyaka belediyesi ile sol anlaşmış zaten bu forumda da yazılıp çiziliyor .
    sizin belediye ile anlaşınca tüm karşıyakaya fiber kablo çektiler .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

quote:

siz bir avuç mutlu azınlıksınız malesefki .

hizmet verilen bölgeler yaygınlaşıyor fakat sümüklü böcek hızında ilerliyorlar .
    karşıyaka belediyesi ile sol anlaşmış zaten bu forumda da yazılıp çiziliyor .
    sizin belediye ile anlaşınca tüm karşıyakaya fiber kablo çektiler .

Amacın ne ? TTNet Karşıyaka Bölge Sorumlusu falan mısın ? Yediremedin galiba...

• quote:

Amacın ne ? TTNet Karşıyaka Bölge Sorumlusu falan mısın ? Yediremedin galiba...

sağlam saçmalamışsın .
    ben ttnet'i mi övdüm ?

https://superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx

burdan nerelerde olduğunu anlarsın .
    ben yanlış birşey yazmadım .
    ama sen sağlam saçmalamışsın .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.