Şimdi Ara

Superonline ve İBB F/O (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoEroin

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Amacın ne ? TTNet Karşıyaka Bölge Sorumlusu falan mısın ? Yediremedin galiba...

sağlam saçmalamışsın .
    ben ttnet'i mi övdüm ?

https://superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx

burdan nerelerde olduğunu anlarsın .
    ben yanlış birşey yazmadım .
    ama sen sağlam saçmalamışsın .

Biliyorum nerelerde olduğunu o sayfayı da biliyorum merak etme. Daha aktifleşmemiş yer sence olur mu o listede ? Zaten Karşıyaka var ama bizim burdaki apartmanlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Biliyorum nerelerde olduğunu o sayfayı da biliyorum merak etme. Daha aktifleşmemiş yer sence olur mu o listede ? Zaten Karşıyaka var ama bizim burdaki apartmanlar yok.

amacın ne bir anlamasam .

• konu eski farkındayım ama 2011'de gerçekleşen bu olay nasıl sonuçlandı ?

bunlar mobese için miydi yoksa internet için mi ?

Bunu neden soruyorum? çünki Tuzla çevre yolunda (göl boyu) yani tersanelerden başlayarak sanırım harp okuluna kadar kaldırımları söküp içine borular yerleştirdiler.
    Resim çekme fırsatım yoktu ama alttaki resim gibiydi.

Tek farrkı 2 kalın boru + 3 tane daha kücük boru vardı. kapatılan yerlerde ibb f/o yazıyor.

resim temsilidir.
     Superonline ve İBB F/O

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama görünce başka aramalara cevap olsun diye yazıyorum. IBB diğer servis sağlayıcılara fiber optik kiralamak için bu altyapıyı yapıyor. Çünkü fiberin uzun dönemli getirisi baya yüksek, çoğu yerde belediyelerin istediği ücretler nedeni ile servis sağlayıcılar eski altyapıyı fiber ile değiştirmekten kaçınıyorlar. Tabi kendi ihtiyacı olan mobese gibi yerlerde de bunu kullanıyor. İsttelkom diye bir şirket kuruldu bunun için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 1 Nisan 2019; 22:21:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.