Şimdi Ara

DOPINGIN PINGI YUKSELTMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende yaklaşık 5 aydır yaşadığım sorunu neredeyse tüm Doping kullanan kişiler yaşıyor. 35mbps 100gb akn alıyorum. İndirme veya yükleme hızında her hangi bir problem yok fakat son zamanlarda yükselen ping sorunu artık bezdirdi. Oyun oynamaya giriyoruz Türkiye serverinde herkesin 5-20ms olarak değişirken benimkisi 100-450 arası değişiyor anlık olarak da fırlıyor. Kaç sefer müşteri hizmetlerini aradım fakat sorunu modeme attılar 3 tane modem değiştirdim aynı problem oldu, sonra portda yoğunluk vardır efendim dediler yine geçiştirdiler. Taşındık ve taşındığımız yerde de aynı ping devam ediyor. Orada da Türk Telekom kullanan komşum vardı. Pingi 5-8 arası değişiyordu. Ama benim değerler yine fırladı. Ondan sonra BTK'ya şikayet kaydı bıraktık. Yine sorunu bizde buldu Doping. Ben herkesde var dememe rağmen attıkları mesajda serveri arka planda izlenen film ve interneti sağlayan firmadır dediler geçiştirdiler. Taahüt bedeli olarak da 600₺ istiyorlar. Ben bunlardan nasıl kurtulabilirim? Artık Türk Telekom'u bile nasıl arıyorum, İptal ettirdiğim gibi de geçeceğim. Sizce iptal ettirip Tüketici Haklarına gidip dilekçe mi doldurmalıyım yoksa bir sene daha beklemeliyim?DOPINGIN PINGI YUKSELTMESIDOPINGIN PINGI YUKSELTMESI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.