davidoftan başka kazanan yok anlaşılan... tüm forumu iyi uyutuyor bence...
Evet itiraf ediyoruz.... Yukarıda mesajları olan hayalisst ,Rapator, er77055 , baris1983 ve ben konuyu açan yesilyayla arkadaşımızın başkanlığında toplanarak (son günlerdeki darbe planı toplantılarından da esinlenerek (!)) diğer forumdaşları uyutma planları yapıyoruz... Tööööööbeee tööööbeee...
davidof boşver bende 240 kontur kazandım ama inanmayanlar olur diye yazmadım. Bu forumda illaki çıkıyo insanı fırsat yazmaktan vazgeçirebiliyolar. Yorumları okuyunca sinirleniyorsunuz.Bende sadece takip ediyorum.Bu kampanya süper sülalecek turkcellli olduğumuz için hepimiz kazandık.Tabii bu yazımada inanmayanlar çıkacaktır.Bu tamamen şans işi bence.. Kampanyayı haberdar eden arkadaşa çok teşekkürler.Ayrıca tüyoları verenlere teşekkürler..Kampanya süper...
ister inansınlar ister inanmasınlar arkadaşlar siz girin kazanın..site bir 6-7 gün kapalı kaldı sonra açıldı..açıldığı gün sitede sabah 7 de heralde bir ben vardım aldığım kontorü bende yazsam yalancı,hadi ordan dicekler ama her 10 tıklamada 100 verdi diyebilirim o yüzden miktar yazmadım...ertesi gün yarısı kadar üçüncü gün doğru dürüst bişi kazanmadım yani duyuldukça kazanmak zorlaştı...sabahın erken saatlerinde çıkıyor alan alıyor...bu arada otomatik tıklama programlarıda mevcut sanırım herkes onlardan kullanıyor
SALDIRINNNN
ben 10 binin üzerinde seçim yaptım bir şey cıkmadı gunun her saatı denedim gece de dahil ama ben umudumu kestim kazananlara lafım yok ama kampanya fos cıktı bence
quote:
Orijinalden alıntı: serefbey d1 ben 10 binin üzerinde seçim yaptım bir şey cıkmadı gunun her saatı denedim gece de dahil ama ben umudumu kestim kazananlara lafım yok ama kampanya fos cıktı bence
Hocam azminiz ve sabrınızdan dolayı, aslında çekilişsiz kurasız on bin lirayı size vermeleri gerekir. Ben Ilk gün 70 , 80 tane yaptım ve bıraktım. Tonla kazan ile pek ilgilenmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: baris1983
quote:
Orijinalden alıntı: kreval
quote:
Orijinalden alıntı: davidof
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
davidoftan başka kazanan yok anlaşılan... tüm forumu iyi uyutuyor bence...
Evet itiraf ediyoruz.... Yukarıda mesajları olan hayalisst ,Rapator, er77055 , baris1983 ve ben konuyu açan yesilyayla arkadaşımızın başkanlığında toplanarak (son günlerdeki darbe planı toplantılarından da esinlenerek (!)) diğer forumdaşları uyutma planları yapıyoruz... Tööööööbeee tööööbeee...
davidof boşver bende 240 kontur kazandım ama inanmayanlar olur diye yazmadım. Bu forumda illaki çıkıyo insanı fırsat yazmaktan vazgeçirebiliyolar. Yorumları okuyunca sinirleniyorsunuz.Bende sadece takip ediyorum.Bu kampanya süper sülalecek turkcellli olduğumuz için hepimiz kazandık.Tabii bu yazımada inanmayanlar çıkacaktır.Bu tamamen şans işi bence.. Kampanyayı haberdar eden arkadaşa çok teşekkürler.Ayrıca tüyoları verenlere teşekkürler..Kampanya süper...
ister inansınlar ister inanmasınlar arkadaşlar siz girin kazanın..site bir 6-7 gün kapalı kaldı sonra açıldı..açıldığı gün sitede sabah 7 de heralde bir ben vardım aldığım kontorü bende yazsam yalancı,hadi ordan dicekler ama her 10 tıklamada 100 verdi diyebilirim o yüzden miktar yazmadım...ertesi gün yarısı kadar üçüncü gün doğru dürüst bişi kazanmadım yani duyuldukça kazanmak zorlaştı...sabahın erken saatlerinde çıkıyor alan alıyor...bu arada otomatik tıklama programlarıda mevcut sanırım herkes onlardan kullanıyor
Hangi programmış o?
arkadaslar saldırınn kontorleree
quote:
Orijinalden alıntı: er77055
arkadaslar saldırınn kontorleree
Ne zaman çıkmaya başladı hocam? ve ne kadar kazandınız?
alıntı ile cevap veremiyorum STİGMATA_ mesajı yazdıgım anda yüklenıyordu kontorler 90 kontor tonla kazan ama ara ara bakmak lazım sabah 8-9 öğlen 12-13 bilgisayarda vaktın oldugu sürece bu işi yapabilirsin önceden 300 kontore kadar cıkmıştım fakat aynı numaraya bir daha göndermiyorlar sanırım
saldırıya geçinn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme