Şimdi Ara

Doritos Turkcell tonla kazan kontör kazanma şansı +10 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kampanya FRİTO LAY GIDA Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 26.01.2010 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–165-700 sayılı izni ile düzenlenmiştir. Kampanya 01-28 Şubat 2010 tarihleri arasında (01-09 Şubat 2010, 10-19 Şubat 2010, 20-28 Şubat 2010 tarihleri arasında 3 dönem) gerçekleşecektir. Kampanya dönemleri içindewww.tytz.com internet sitesine giren ve sırasıyla 2’şer paket halinde karşılarına gelen yeni Doritos tatları arasından kendi favorisi olan toplam 20 tadı seçtiklerinde ekrana gelecek kampanya katılım formundaki ad, soyad, adres, cep telefonu bilgilerinin tamamını doğru ve eksiksiz dolduranlar çekilişe 1(bir) katılma hakkı kazanacaklardır.

Kampanya süresince her katılımcı her dönem 1 çekiliş hakkı olmak üzere en fazla 3 çekiliş hakkı kazanabilecektir. Her dönem için bir kişinin birden fazla katılım gerçekleştirmesi durumunda ilk katılımı haricinde diğer katılımları dikkate alınmayacaktır. Kampanyaya katılımda tüketiciler herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir. Çekiliş hakkı internet katılımında yer alan formdaki tüm bilgileri (ad, soyad, adres, cep telefonu bilgilerini) eksiksiz ve Türkçe kararkter kullanarak dolduran katılımcılara verilecektir. Bu bilgilerin tam ve doğru girilmemesi durumunda, katılımcı çekiliş ve hediye şansını kaybeder. Kayıt sırasında girilen bilgiler daha sonra güncellenemeyecektir.
    Ad soyad ve iletişim bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekilişte ikramiye olarak her dönem 1 kişi olmak üzere toplam 3 kişi 10.000 TL değerinde World Hediye Kart (World Hediye Kart, tüm World üye işyerlerinde karta yüklü tutar dahilindeki alışverişlerde kullanılabilir. Kampanya kapsamında kazanılacak 10.000TL yüklü World Hediye Kart'ların son kullanım tarihi 01 Temmuz 2010 olup, bu tarihten sonra World Hediye Kart'a yüklenmiş olan tutar kullanılamayacaktır. World Hediye Kart ile ATM’lerden nakit para çekimi, internet ve mail order işlemleri ve taksitli alışveriş yapılamaz, misli ürün alınamaz, döviz büroları ve kuyumcularda kullanılamaz, harcamalardan Worldpuan kazanılmaz. World Hediye Kart’a yüklenmiş olan tutar nakit olarak talep edilemez. World Hediye Kart'ın kaybolması veya çalınması durumunda tüm sorumluluk kart hamiline (kampanya talihlisine) ait olup, kartın üzerindeki bakiye Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'den veya Frito Lay Gıda San ve Tic .A.Ş.'den talep edilemez. Kampanyada kazanan müşterilerin World Hediye Kart'ları kullanıma açık olarak müşterinin adına ve adresine kurye ile teslim edilecektir. Kartın teslim alınmasından itibaren kartın kullanımıyla ilgili tüm sorumluluk kart hamiline (kampanya talihlisine) aittir. Kazananların World Hediye Kart'larını teslim alabilmeleri için kampanya katılımı sırasında verdikleri ad soyad, adres ve cep telefonu numaralarının doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Kampanya katılımcısı tarafından bu bilgilerin eksik ya da hatalı verilmiş olması ya da bu bilgilerde oluşabilecek değişiklikler sonucu World Hediye Kart'ların teslim edilememesi veya kullanılamaması durumlarında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin ve Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır) ikramiyesi kazanacaklardır. Her bir çekilişte aynı kişiye birden fazla ikramiye verilmeyecektir. Kampanya dönemi içinde 3 dönem boyunca (01-09 Şubat 2010, 10-19 Şubat 2010, 20-28 Şubat 2010) her dönem için ayrı ayrı oluşturulan katılım listesi üzerinden çekilişler 12 Şubat 2010 ve 23 Şubat 2010 ve 04 Mart 2010 tarihlerinde saat 10.00’ da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler sırasıyla 17 Şubat 2010, 01 Mart 2010 ve 09 Mart 2010 tarihlerinde Radikal Gazetesi Türkiye baskısında vewww.tytz.com internet adresinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden FRİTO LAY GIDA Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sorumlu tutulamaz. Her çekiliş için gazete ilan tarihinden itibaren ilk 15 gün asil talihliler, ikinci 15 gün yedek talihliler için başvuru süresidir. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiyeler çekilişle belirlenen talihlilere ve taahhüt edilen şekilde teslim edilir. İkramiye kazanan talihlilerin isimleri, resimleri ve görüntüleri talihlilerin izniyle kampanya düzenleyici firma tarafından tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir. Talihli kampanyaya katılmakla bu izni vermiş sayılır.
    Bu çekilişe, Frito Lay çalışanları, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bunların 2. Dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları, bunlarla birlikte aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, yarışmanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar, “kampanya” için hizmet veren tüm herkes bu çekilişe katılmaz . Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
    18 yaşından küçük olanlar bu kampanyaya katılamaz. Katılmış olmaları ve hediye kazanmaları halinde kazanmış oldukları hediye kendilerine verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
    Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan vewww.tytz.com internet adresinden öğrenebilirsiniz.
    Bu çekilişe katılan herkes, kontör kampanyası katılım koşullarını ve yukarıda yer alan kampanya katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

• Mutlaka katılın. Sabah açmıştım siteyi, 130 tonlakazan kontörü kazandım.. Tonlakazan kullanım süresini de uzatıyor. Yani 20 Şubatta yüklenecek kontörlerle süre 20 Mart'a uzamış olacak.. 1 ay değil 1.5 ay kullanabileceksiniz.. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler...
  • ne kadar kontor kazandıgımızı nerden goruyoruz paylasım için teşekkürler
  • teşekkürler...
  • nasıl işlem yapılıyor? nasıl 130 kazandın ?

bilgi + tlf falan nasıl hallettin ki?

tşk ler
  • 230 seçim yaptım hala kontor kazanamadım
  • Bu kampanya da fos çıktı galiba
  • oylamayı nasıl sonlandırabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkman

oylamayı nasıl sonlandırabiliyoruz

henüz kesfedemedim 335 seçim yaptım
  • Aynen bende de bi icraat olmadı
  • bende 450 deyim ama biişi yok hala adam 130 kontör kazandım diyo bana pek inandırıcı gelmedi
  • quote:

bende 450 deyim ama biişi yok hala adam 130 kontör kazandım diyo bana pek inandırıcı gelmedi

İnanıp inanmamakta serbestsiniz tabi... Ben ilk kontör kazandığıma dair mesajı saat 9.53 te aldım. Önce 10 , sonra 100, sonra 10 ve en son 10 kontör kazandım.
    Kampanya koşulları:

HİSSELİTATLAR (2.FAZ) KAMPANYASI KONTÖR KAZANMA KATILIM KOŞULLARI
    1. Bu kampanya 01.02.2010 – 28.02.2010 tarihleri arasında geçerlidir.
    2. Kampanyaya katılımwww.tytz.com intenet ve wap adresi üzerinden yapılabilecektir. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
    3. Doritos jürisine yardım etmek amacıyla 20 kere favori ürününü seçen tüm katılımcılar çekiliş hakkı kazanacaktır. Çekiliş kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 20 kere favori ürününü seçtikten sonra, seçime devam eden katılımcılar kontör / dakika hediyesi kazanabilirler.
    4. Wap üzerinden katılan katılımcılar çekiliş hakkı kazanamaz, sadece kontör/dakika hediyesi kazanabilirler.
    5. Kampanyaya sadece Turkcell aboneleri katılabilir.
    6. Kampanya kapsamında kazanılan kontör/dakika ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
    7. TonlaKazan hediye kontör/dakikaların hatlara yüklenmesini takiben katılımcı 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden Doritos markasının reklam tonunu dinletecektir.
    8. Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları için hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, Turkcell Faturalı kullanıcıları için dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce gönderilen kısa mesajlar ile kazanılan hediye dakikalar bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir.
    9. TonlaKazan’dan kazandığınız hediye dakikaları/kontörleri yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’den Turkcell’e yapacağınız aramalarda kullanabilirsiniz.
    10. Kazandığınız TonlaKazan hediye dakika/kontörlerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz:
    o gençTarife görüşmelerde dakikası 1 kontör (Kontör atış periyodu 60sn)
    o gençTarife abonelerinin gençTarife dışı Turkcell’lileri aramaları dakikası 3 kontör (Kontör atış periyodu 20sn)
    o Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 3,25 kontör (Kontör atış periyodu 15sn)
    o Var olan hediye kontörlerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
    11. Kalan TonlaKazan kontörlerinizi öğrenmek için *123*4# ‘yi arayabilirsiniz.
    12. Hediye kontör/dakikaların yüklenmesinde teknik nedenlerden kaynaklanan gecikmeler yaşanabilir. Bu tarz gecikmelerden Frito Lay sorumlu değildir.
    13. Kampanya kapsamında Turkcell hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan kontör ve dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Kontör ve dakikaların nakit karşılığı talep edilemez, kazanılan hediye değiştirilemez, devredilemez. Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
    14. Kampanyaya katılanların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, bu kampanya ile sınırlı olmak üzere, teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişiler ile paylaşılacaktır. Katılımcı kampanyaya katılarak istenen kimlik bilgilerini vermekle bu hususu peşinen kabul etmiştir. Katılımcı kampanyaya katılmakla Frito Lay tarafından kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılır. Kişi, kampanyaya katılım sırasında verdiği bilgilerin doğruluğunu kabul etmektedir. Bilgiler doğrulanmadığı takdirde katılımcı kampanyadan elenecek ve hediye kazanma hakkını kaybetmiş olacaktır.
    15. Kampanya hediyelerinin kazanılabilmesi için uygulamanın sonundawww.tytz.com ‘da çıkan formdaki tüm bilgilerin tam ve doğru ve Türkçe karakter kullanılarak girilmesi gereklidir. Bu bilgilerin tam ve doğru girilmemesi durumunda, katılımcı çekiliş ve hediye şansını kaybeder. Kayıt sırasında girilen bilgiler daha sonra güncellenemeyecektir.
    16. Frito Lay çalışanları, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bunların 2. Dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları, bunlarla birlikte aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, yarışmanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar, “Hisseli Tatlar Kampanyası ” için hizmet veren tüm herkes bu yarışmaya katılmaz . Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
    17. 18 yaşından küçük olanlar bu kampanyaya katılamaz. Katılmış olmaları ve hediye kazanmaları halinde kazanmış oldukları hediye kendilerine verilmez. Frito Lay, 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan kampanyaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.
    18. Frito Lay, herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. Kampanyaya ilişkin değişikliklerwww.tytz.com. tr de duyurulacaktır.
    19. Frito Lay kampanya boyunca kampanya ve oylamaları sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanan, hile yapan veya haksız yollaardan kayıt oluşturduğunu tespit etmesi durumunda ilgili katılımcıyı /finalisti kampanyadan ve sıralamadan çıkarma hakkına sahiptir.
    20. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyiwww.tytz.com internet sitesinde bulabilirsiniz.
    21. Katılımcı yarışmaya internet yolu ile katılmakla, www. Tytz.com.tr web sitesinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
    22. Kampanya süresince bir kişi yalnızca bir defa ödül kazanılabilecektir.
    23. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
    24. Katılımcıların kampanyaya katılmak için gönderecekleri oy ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Frito Lay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile Kampanyanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Frito Lay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Frito Lay hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
    25. Katılımcılar sadece kendileri adına katılabilirler başkası adına katılım yapılamaz.
    26. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Frito Lay’e aittir.
    27. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
    28. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidof -- 4 Şubat 2010; 13:38:16 >

• kaç defa oy kullandın
  • oylayıp ta kontör kazanan oldu mu bu arkadaştan başka
  • yok 600 kere seçim yaptım bı cacık olmadı
  • quote:

kaç defa oy kullandın

Tam hatırlamıyorum ama 250-300 arasıydı sanırım.. Sabah saatlerinde kontör dağıtılıyor herhalde.. Yarın deneyin isterseniz..
    Bu arada sistem ip leri kaydediyor sanırım. Siteden çıkıp yeniden girdiğinizde kaldığınız yerden devam ediyor. Ben cookiesleri silip denedim gene olmadı. Modeme reset atıp farklı ip ile girerek denenebilir..
  • yok çıkmıyor kontör filan.
  • zaman kaybından başka bişi değil sakın bulaşmayın
  • Başka bir sitede gece 2 gibi kazandım kazandım mesajları yoğunlukta...sanırım turkcellin klasik gece yarısı takıntısı bu kampanyada da devam ediyor...
  • Sabah 08:20-08:40 arası 100 kez falan tıkladım 290 kontör kazandım. 2 tanesi 100 diğerleri 10'ar kontör şeklinde. Anında yükleniyor hatta. 08:40'tan sonra kontör muslukları kapandı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.