Merhaba arkadaşlar; +90549 559 65 57 algida ile kazan WhatsApp hattına Merhaba yazıyoruz 1. Seferde harf bulmaca ile devam edip, doğru tahmin sonrası kod veriyor. Algida uygulamasına ekliyoruz. 2. Seferde soğuk sıcak kısmıyla devam edip, doğru yanıt verince yanı şekilde kod veriyor. Tarafımca denenmiştir. 1000+2000 puan verdi 3. Sefer de Magnum kısmını seçiniz. Soruların cevapları şu şekilde ; SORU 1 -PARİS SORU 2 -Breakdans SORU 3 -33. Yaz Olimpiyatları SORU 4 -GÜREŞ SORU 5 -dondurmanı seç SORU 6 - Hepsi Gelen kodu uygulamaya gir 2500 puan kazan 18 Ağustos Dünya şiir gününe özel saat 22:00 kadar ALBİALGİDA kodu 3000 Puan vermektedir. Edit: Puanlar bir işime yaramıyor.. DÜZENLEME : Puanlarla çeşitli çekler alınabiliyor. Stokları kontrol etmekte fayda var. Henüz bir çek alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 18 Ağustos 2024; 16:19:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Algida ile kazan Bedava 3000 Puan (+2500 PUAN / Güncel)
-
-
burdan internet alıyorduk eskiden ama 12.000 puan olmuş. enflasyon burayı da vurmuş.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Uygulama berbat vaziyette, doğru düzgün ödül eklemiyorlar, gb'ların fiyatı zirve yapmış. Ye kazan falan yapmıyorum bile artık, silerim yakında.
-
Bedava 100.000puan verseler de boykot ürünü almam.
-
Yahudi uygulamayi çoktan kaldırmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 puan dediğin şeye 1 tane magnum alınmıyor boş işler
-
Çöp dondurma markasının çöp puanları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puanlar işe yaramayıp , işine yarayacaklar için konu açan koca yürekli forumdaş benimde işime yaramıyor yapmaya üşendim.
Emegine saglık
30.000 küsür puanım olmuştu 3 tane maraş usulü 500 ml almıştım
2000+2000 puan veriyormuş. Ben kelime avını 2. Şansta deneyince 1000 Puan vermiş. Puana alınacak bir şey yok data paketleri yüksek puan istiyor. ( Facebook da görüp paylaşmıştım. İşine yarayan olabilir. İyi forumlar
2000+1000 puan aldım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faydalandık teşekkürler :)
-
Nasıl alıyoruz
Bilgi verir misiniz
Keşke soruların cevabını da yazsaydınız
Sorular karışık geliyordur muhtemelen
Kelime oyunu dondurma ismi ben de NOGGER di
Soğuk sıcak sorusu Norveç Di.
Bendeki doğru cevap minimilk ve nogger diğerinde de İzmir ve 1990
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel +
Bu hediye dondurmalar nasıl alıyoruz
Bundan 15 - 20 sene evvel kampanyalar dijital değilken, malüm market ve bakkallarımız çubuk, kapak felan götürünce bahane uydurup vermezdi. Günümüzde de değişiceğini sanmıyorum. Gidip sormaya bile gerek yok. Dijital kod vs alıp geçin kafanız rahat bir şekilde
Ödüller kısmına tıklayıp. Yakınımdaki noktaları bulun. En yakındaki noktaya gidip. Puanınız kadar ütün sepete ekleyip. Qr oluşturun, marketçiye gösterin. %70 bahane uydurur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yahudi uygulamayi çoktan kaldırmıştım.
|
Bedava 100.000puan verseler de boykot ürünü almam. |
Çöp dondurma markasının çöp puanları
|
Bedava 3 bin puan
ALBİALGİDA |
burdan internet alıyorduk eskiden ama 12.000 puan olmuş. enflasyon burayı da vurmuş. |
Benzer içerikler
- migros fotoğraf baskı
- trendyol live nedir
- temu iade nasıl yapılır
- vialand doğum günü formu doldur
- lego benzeri markalar
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X