Şimdi Ara

Dört Adet Oylama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Mystery Dungeon- Red & Blue Rescue Team yarın sona erecek.Sıradaki oyunu kafama göre yapmak istemiyorum, o yüzden oylama yapacağız.Sıradaki oyunu seçmek için 3 adet seçeneğiniz var ve oylamak için videoya yorum atmanız gerekiyor.Üç gün içerisinde en yüksek oyu alan oyunun rehberli videosunu çekeceğim.

2.OYLAMA
    Bu Pokémon Oyuncularını pek ilgilendirmiyor ama Feugo Ironwork kanalını takip ediyorsanız bu oylamaya katılmak isteyebilirsiniz diye düşündüm.Yine bahsi geçen videoda 3 adet seçenek var ve yukarıdaki oylamanın yanında bunun için de oy verebilirsiniz.Diğeri gibi bunun da üç günü var.

Bahsi Geçen Video:

3.OYLAMA
    Bu oylama ise PDK severler için.PDK sizce devam etmeli mi?Bunu bu konunun altında Evet/Hayır şeklinde oylamanızı istiyorum.Nedenlerini de yazarsanız sevinirim.Ben şimdiden kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum.Eğer devam ederse; Registate tamamen ortadan kalkacağı için market sistemi konuya eklenecek ve daha adil bir tahmin yarışması olacak.Üçüncü seriye halen daha ulaşamamıştık, bunu tamamlamış olacağız.Ve kazanan kişiye pokemon figür seti hediye etmeyi düşünüyorum.PDK devam ederse; okullar kapandıktan sonra başlayacak, 14 Temmuz'dan sonra yani.Bir de eventlar bol olmayacak maalesef.

Eğer devam etmezse; videoların üzerine daha fazla düşeceğim.Bir de PDK Johto Küçükler Ligi'nin sonlarına doğru, ilgi epey azalmıştı.Oynamayı düşünmeyenler hayır diyebilir arkadaşlar.Çünkü bu işe zaman, emek ve akbil harcıyorum.

4.OYLAMA
    Bu bölümü ilgilendiren bir oylamadır.

Bölümün gidişatını nasıl görüyorsunuz?
    Şikayetçi olduğunuz konular var mı?
    Benden memnun musunuz?
    Ayrıca size zahmet " Pokémon Oyuncuları Bölüm Dizini ve Yararlı Konular" konusu için önemli konuları bana PM atar mısınız?
    Bir de Bölüm Kuralları'ndan memnun musunuz?Sizce neler bölüm kurallarında olmalı veya olmamalı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Megaman Battle Network fena olmazdı.Hiç Türkçe Walkthrough'u yok.
    Pokemon Dışı: Legend Of Zelda
    Pokemon oyunu olarak Stadium.

PDK'nün yeni versiyonu pek tutmadı gibi, bence hiç boşa emek harcama ve bitir.
    Ben Hayır diyorum.Sendeyiz Acun.

Bana göre bölümün gidişatı gayet iyi + hiç sıkıntı yok.
  • 1. ve 2. oylamaların geçerliliği açısından videonun altına yorum atarsanız sevinirim arkadaşlar.
    (Çünkü bölümü bilmeyen takipçiler de mevcut.)
  • PDK devam etmesin , senin için ekstra yük olacak gereksiz bir yük.

Pokemon Stadium oynayabilirsin.

Senden memnunuz
  • PDK'nın yeni versiyonunun gelmesine sıcak gözle bakmıyorum, hayır diyorum.

Ben memnunum fakat bu sıralar biraz uzak kaldım, etkin oldukça durumdan şikayetim falan olursa ki bence olmaz bildiririm.
  • 1. Oylama

Saydığın oyunlardan sadece gta vice city i biliyorum , digimon u seçerdim ama sadece bilgisayarım var . Diğer oyunda pek güzel gibi değil ben Gta Vice City i seçiyorum .

2. Oylama

Kanalı izlemiyorum .

3. Oylama

PDK ya ilgi azaldı bende Hayır diyorum .

4. Oylama

*Bölümün gidişatını hiç sevmiyorum . Şöyle sevmiyorum ; Örneğin PDO başladığın herkes akın akın oraya gitti diğer konular gözden düştü , Ardından PWO ya neredeyse herkes
    oynamaya başladı ( Benim forumda 20 ye yakın arkadaşım var sadece 5 tanesi oynuyor şuan . ) Ancak Cyrus bi açıldı PWO öldü sanki herkes PCO ya başladı . Yani özetlersek yeni konu açılınca eski konular ölüyor bunu yapmasak yine az da olsa diğer konulara da ilgi göstersek .

*Seni Sevmeyen Ölsün

• quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

1. Oylama

Saydığın oyunlardan sadece gta vice city i biliyorum , digimon u seçerdim ama sadece bilgisayarım var . Diğer oyunda pek güzel gibi değil ben Gta Vice City i seçiyorum .

2. Oylama

Kanalı izlemiyorum .

3. Oylama

PDK ya ilgi azaldı bende Hayır diyorum .

4. Oylama

*Bölümün gidişatını hiç sevmiyorum . Şöyle sevmiyorum ; Örneğin PDO başladığın herkes akın akın oraya gitti diğer konular gözden düştü , Ardından PWO ya neredeyse herkes
    oynamaya başladı ( Benim forumda 20 ye yakın arkadaşım var sadece 5 tanesi oynuyor şuan . ) Ancak Cyrus bi açıldı PWO öldü sanki herkes PCO ya başladı . Yani özetlersek yeni konu açılınca eski konular ölüyor bunu yapmasak yine az da olsa diğer konulara da ilgi göstersek .

*Seni Sevmeyen Ölsün

Millet tek başına kalmaktan sıkıldığı için çoğunluğun olduğu yere gidiyor bu konuda yapabilinecek bir şey yok.

Ek Bilgi: PWO zaten sadece oyuncunun parasını alma üzerine kurulmuş bir pokemon oyunu.Ayrıca oyunda yüzlerce bug var.
    + PCO olayı yeni bir şey değil, biz her yıl toplanıp birlikte oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 20 Mayıs 2013; 10:48:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PDK devam etsin

Bölümün gidişatını nasıl görüyorsunuz? orta
    Şikayetçi olduğunuz konular var mı? malesef aktiflik çok az
    benden memnun musunuz? memnunuz
  • 1.oylama
    pokemon ranger
    2.oylama
    the legend of zelda
    3.oylama
    evet bence devam etmeli pdk çünkü tahmin yürütmek güzel oluyor
    4.oylama
    senden memnunuz
    bölüm kurallarıda yerinde
    tek sorunun kullanıcı sayısı olduğunu düşünüyorum.
  • PDK devam etmesin. Gerisi yorumun altında. Senden de memnunuz.
  • Pdk devam etmesin.
  • Pokemon Stadium ve Digimon World 3 kazandı ilk iki tahmini.
    Pokemon Dövüş Kulübü kapanacak gibi duruyor zaten kurtulacağını sanmıyorum çok az kişi evet demiş.
    Bölümde de herhangi ciddi bir sorun yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.