Şimdi Ara

Dört farklı Samsung Galaxy S10 modeli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S10 önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisini her zaman yaptığı gibi biri küçük diğeri ise büyük ekranlı iki farklı varyant olarak piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bu gidişat 2019'da ikiden fazla modelin çıkmasıyla değişebilir.

Ayrıca Bkz.İşte yeni nesil iPhone'ların pil kapasiteleri
    XDA isimli internet sitesi, Galaxy S9 için yayınlanan Android 9.0 Pie güncellemesinde en az dört farklı Galaxy S10 modeline ait referansların bulunduğunu keşfetti. Ancak bu telefonun dört farklı boyutta çıkacağı anlamına gelmiyor. Aralarındaki farklar daha ziyade kamera yapılandırmaları ve 5G desteğiyle ilgili olacak. Habere göre beyond kod adlı Galaxy S10 varyantları şu özelliklerle gelecek:

• beyond0 – Galaxy S10: 5.8 inç ekran, tek arka kamera

• beyond1 – Galaxy S10: 5.8 inç ekran, çift arka kamera

• beyond2 – Galaxy S10+: 6.44 inç ekran, üçlü arka kamera, çift ön kamera

• beyond2 5G – Galaxy S10+: 6.44 inç ekran, üçlü arka kamera, çift ön kamera, 5G desteği

Galaxy S10, CES 2019'da tanıtılabilir

Yukarıdaki liste aynı zamanda Galaxy 10 modellerinin tümünün 5G'yi desteklemeyeceğini iddia eden söylentileri de doğrulamış oldu. Ancak bu bilgiler henüz şirket tarafından onaylanmadığı için kesin konuşmak zor. Galaxy S10'un CES 2019'da tanıtabileceğine yönelik söylentiler var. Yani gerçekleri öğrenebilmemiz için birkaç ay daha beklememiz gerekecek.

• saçma olmuş. s10 s11 s12 deyin madem

• Üçlü kameranın yanında promosyon olarak 5g veriyorlar heralde. Parayı kepçe ile alıyorlar teknolojiyi kaşık ile veriyorlar. Devam devam aynen böyle devam. Nokia, blackberry, HTC, sony, LG den sonra sıra artık sana geldi Samsung! Huwaii, xiaomi, oppo paramparça edecek Samsung u böyle giderse. Çok değil 2 3 sene kaldı.

• samsung nereye paramparça oluyor?

• Onun yerıne 2 farklı model yap, plus ve normal dıye.

• Keşke şu Note serisine de farklı boyutlar gelse. Her yıl büyütüyorlar ama benim gibi orta ekran sevenleri kaybediyorlar.

• exynoslu - qualcomlu, büyük - küçük ekranlı ayırımı ile zaten birkaç yıldır 4 farklı model oluyordu. bilmediğimiz farklı bir durum var mı, bana aynısı devam ediyor gibi geldi de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az olmuş j serisi gibi dahada karıştırmalılar

• Android fanları napsın işleri zor. Hangi birini savunacaklar kafaları karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Maskakatatama Dinime söven müslüman olsa diye bir söz vardır, bilir misin? iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max. Bunları buraya bırakıp gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Eylül 2018; 9:26:10 >
  • 4 yetmez.. 10. seriye özel 10 tane farklı modeli olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Android fanları napsın işleri zor. Hangi birini savunacaklar kafaları karıştı.
    bir şeyden geri gelirken taa yukarıdaki köşeden geri tuşu koydukları surece android kullanacagım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırt.

• Gerçekten dört adet s10 modeli çıkacaksa umarım en az bir tanesinin ekranı kavissiz olur. Ekranların git gide boyutu büyüdükçe kavisli ekranın da etkisiyle elden kayıp düşmesi gibi bir risk taşıyor. Zira kavisli ekranların tamir ücreti çok daha fazla.

• Kapitalizm yeni bir oyuncu kazandı. s8 de bekleneni s10 diye kakalamak nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunt1903

Üçlü kameranın yanında promosyon olarak 5g veriyorlar heralde. Parayı kepçe ile alıyorlar teknolojiyi kaşık ile veriyorlar. Devam devam aynen böyle devam. Nokia, blackberry, HTC, sony, LG den sonra sıra artık sana geldi Samsung! Huwaii, xiaomi, oppo paramparça edecek Samsung u böyle giderse. Çok değil 2 3 sene kaldı.
    5300 liraya satilan mi8 mi samsung u apramparca edecek...

• Dünya Türkiye den oluşmuyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunt1903

Dünya Türkiye den oluşmuyor sadece
    Bunu biliyor olmanız sevindirici... o fiyat farkini insanlar boşuna vermiyor. Kamera, yazilim, kalite gibi konular icin bu fiyatlar veriliyor. Bende insan gibi yaşayıp adam gibi paralar kazansaydim bende 500 dolara çin xiaomi si yerine 1000 dolara samsung alirdim tabiki... kimse kendini kandirmasin. Bu cihazlar fiyat/performans oldugu icin satiliyor. Bende mix 2 den yaziyorum bu mesaji ama yuceltmeye hic gerek yok...

• Ben yazdıklarımda her hangi bir yüceltme yapmadım. Haberi okumadınız sanırım 3 kameralı 5g li model olacakmış diğer modellerinde 5g olmayacakmış vs vs vs diğer modellerde 5g den bahsedilmemiş bu abzürt bir durumdur ve markayı geri atar. Boy boy amirak gemisi. Huawei kullanmanızı tavsiye ederim yazılım kamera kalite hepsi var. Kalite dendiğinde Nokia HTC akla gelirdi samsung leğen plastiği denirdi Sansung un ara yüzünün şişmesi sonucu telefonun kasması ile ünlüydü bu gün kaliteli diyorsun. Neymiş zamanla düşünceler değişirmiş. Samsung eskisi gibi her telefonunda yeni bir tekloji sunmuyor artık Nokia gibi. Böyle devam ederse yine idda ediyorum oppo xiaomi huawei nin gerisinde kalacak. Bende xiaomi note 3 kullanıyorum. Samsung bu şekilde devam ederse 3 - 5 sene geçtiğinde dediydi dersin

• S10 ne ya? Ne kadar demode. Büyük bir inovasyon yapın ve SX koyun. Bu büyük inovasyonu da bahane ederek fiyat şişirin. Nasıl olsa bunları yemek için sıraya giren pamuk gibi yaratıklar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.