Şimdi Ara

Dört kameralı HTC U12+ tanıtıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saydam olanı geldiğinde direkt alacağım bir cihaz kendileri...
    Yeniliklerle dolu bir telefon. 3 Ram 32 Hafıza demenin üstünde bir telefon...
    Çentik de yok miss.
    Bluetooth ile 32 bit ses deneyimi de sunuyor. Yenilenmiş Egde sense, basınc duyarlı tuşlar, süper bir kamera, güzel bir ekran ve en güncel işlemci. 3500 Mah yeterli olur bir günü çıkamaya HTC yazılım konusunda android camiasında ki en iyi firma...
    Kutu içerisinde ki noise özellikli kulaklıkları.
    Yok ekranı büyük yok terminal gibi telefon vs. her kişiye özel telefon yapacak değiller ya.
    Piyasada 5.5 inç bile şuan standart oldu. Apple telefonları dışında kimse küçük ekran telefon istemiyor.
    Ben bir teknoloji magazasında telefon satıyorum.
    Hafta için günde en az 5 adet X veriyoruz her biri de bunun Plus u yok mu diyor.
    Terminal gibi dediğiniz telefon İphone 7-8 PLus boyutunda... Ve plus modeller şuan stoklarda kalmadı.

• 800 dolar ne yahu
  • Bu telefonda çentik yok satmaz. Bu popülarizm denen illet sayesinde tüm dünyada popüler olan şey ne ise herkes ona yöneliyor. Teknolojiden gerçekten anlayan kesim çok az sayıda. Onların sayesinde xiaomi gibi markalar yükselişe geçti. Ancak az özelliği çok paraya satmanın tek yolu popüler olmaktan geçiyor. Bugün apple üstten çektiği alıp alta koysa çentik altta olan telefonlar daha çok satar.

• HTC U11+'ın en büyük problemleri ekran parlaklığının 300 nit bile olmaması, çok sönük kalması ve şarjının az gitmesi idi, karşılığında en iyi hoparlörlere filan sahipti, arka kamerası da tek kamera olmasına rağmen muazzamdı, umarım kamerada ve hoparlörde kaliteyi düşürmeden ekran problemini çözmüşlerdir, telefonların şarjının az gitmesine alıştık zaten...

Kamera konusunda söylenenlere katılıyorum, abartın aha böyle yapın:

Dört kameralı HTC U12+ tanıtıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 23 Mayıs 2018; 14:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Bu telefonda çentik yok satmaz. Bu popülarizm denen illet sayesinde tüm dünyada popüler olan şey ne ise herkes ona yöneliyor. Teknolojiden gerçekten anlayan kesim çok az sayıda. Onların sayesinde xiaomi gibi markalar yükselişe geçti. Ancak az özelliği çok paraya satmanın tek yolu popüler olmaktan geçiyor. Bugün apple üstten çektiği alıp alta koysa çentik altta olan telefonlar daha çok satar.
    Özellikle bizim millette daha çok var bu anlattıklarınız.

Ablamın parfüm dükkanına yardıma gidiyorum bazen, bay-bayan hemen her gelen, "En çok satan kokularınız hangisiyse onları gösterin" diyorlar.

Herkes birbirinin copy-paste hali gibi. Farklı olmaya, farklı düşünmeye, farklı şeyler sevmeye çabalayan sayısı çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera sayısının artması görüntü kalitesini ne kadar etkiler bilmiyorum ama rekabet olması her türlü iyidir biz tüketiciler için.
  • millet telefonu almış inceliyor bunlar hala sağdan soldan translate habere devam..

• Abs

• Tasarımı hiç güzel değil, orta sınıf çinli telefonlara benziyor.

• Vallahi ben de HTC 10 kullanıyorum. Ocak mıydı, Şubat mıydı Oreo güncellemesi aldı :)
    Galaxy S7 ile aynı sene çıkan cihaz, merak ediyorum S7 ler güncelleme aldı mı? Ayrıca S7 kullanan o kadar az kişi kaldı ki. Ben hala HTC 10 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amicus.humani.generis

Vallahi ben de HTC 10 kullanıyorum. Ocak mıydı, Şubat mıydı Oreo güncellemesi aldı :)
    Galaxy S7 ile aynı sene çıkan cihaz, merak ediyorum S7 ler güncelleme aldı mı? Ayrıca S7 kullanan o kadar az kişi kaldı ki. Ben hala HTC 10 kullanıyorum.
    İthalatçı garantili cihazlar 4-5 ay önce aldı zaten. Benim bahsettiğim Türkiye cihazları.

S7 de aldı Note7 FE de aldı.

• HTC Türkiye sancılı, katılıyorum. Ve bunu gördükçe üzülüyorum açıkçası. TR cihazların almadığını bilmiyordum. Ben HK da yaşadığım için HK dan almıştım. HTC HK ve servisi de buraya inat 10 numara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amicus.humani.generis

HTC Türkiye sancılı, katılıyorum. Ve bunu gördükçe üzülüyorum açıkçası. TR cihazların almadığını bilmiyordum. Ben HK da yaşadığım için HK dan almıştım. HTC HK ve servisi de buraya inat 10 numara.
    Türkiye'de HTC alınmaz. Yurt dışında sorunsuz olabilir, Türkiye'de her açıdan sorunlu bir marka.

• Şahsen pek ilgimi çekmedi kasası ...

Çok da ağır . donanım iyi görünüyor..

LG G7 ThinQ bana daha sevimli ve ŞIK geliyor

• alt çentiği fazla göze çarpıyor özellikle 2018 model telefona göre.

• ironman kullanıcısına yanıt
    ama kamerası ve batarysı daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Normal U12 gelecek daha dur sabret
    Niye böyle yaptılar ki? Asıl u12 daha tanıtılacak mı yani?

• ironman kullanıcısına yanıt
    LG G7 ThinQ bana daha sevimli ve ŞIK geliyor

Bu yorumdan sonra LG alır mısın ?
  • Fiziksel tuş olmaması ilginç olmuş.

Onun dışında kulaklık çıkışı dışında eksik göremiyorum.

Güvenen kaldı mı bilmiyorum ama dxomarktan 103 almış.

• Ön paneldeki gereksiz çerçeveyi değerlendirmek adına 2 ön kamera koymuşlar daha ne istiyorsunuz?!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.