< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dortmund-Lazio-Frankfurt Maçları Skor Tahminleri (2. sayfa)
-
-
Lazio maçı bana sürpriz oldu. Bu sene Avrupa Ligi'nin en zor gruplarından birinde Galatasaray'a bu kadar iyi bir sonuçla başlaması gerçekten iyi. Galatasaray'a grupta 3. olur diyordum ama şu an Avrupa Liginde grubu tur atlar diyorum.
-
Tam beşiktaş'lı özgüvene bak 4-1 yazmış birde. Bunlar kendilerini nerede konumlandırıyor merak ediyorum. Tarihinde koca bir sıfır başarısı olan takım sanki buralara alışkın da 4 yazıyorlar, lizbona doğru dürüst 2 fark atamazsınız adam ciddi ciddi 4 lük yapacağını sanmış dortmundu.
-
Normal sana sürpriz olması, sen bjk nin dortmund a 3 tane sallayacağını düşünen adamsın. salla ama bari 1-1 de 3 nedir ya 3 şut zor çekti maçta ikinci maçta aynısı olacak 1 gol bulması yine mucize. Grupta 6 maç sonunda 5 gol zor görecek takıma tek maçta 3 gol demeyin gerçekçi olun biraz.
-
Dortmund savunma kötü, Beşiktaş atar dedim ama atamadı. Yine de Sporting'i 2 maçta da yeneceklerini düşünüyorum. Ajax'dan en az 1 puan alıp en kötü 3. olup Avrupa Liginden devam ederler.
Galatasaray seviyesinin üstünde oynadı dün. Fenerbahçe alamıyorsa kupayı Galatasaray alsın. Lazio'yu yenen takım Leicester, Lyon, Napoli dışında diğer rakiplerine karşı zorlanmaz. Benim şu an favorim Leicester olacak. Tabi Şampiyonlar Liginden gelecek takımlarda önemli. 3. olan takımlardan çok güçlü bir takım gelirse Leicester'ın bile şansı olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Eylül 2021; 21:47:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X