Şimdi Ara

Dostlar bi rüya gördüm ve psikolojik sorunlarım var gerçekten !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rüyamda savaş oluyor(eski çağlardı sanırım oklu-mızraklı falan) önemli olan bu değil,bi kız gördüm çok güzel sarışın orta boylarda elf lere benziyordu ama kız
    hala aklımda çıkaramıyorum aklımdan kızı rüya yı göreli 1 hafta oldu ne yapmalıyım sizce? rüyanın sonunda bu kız ın halkıyla biz insanalr savaşı kazanıyoruz
    ve bi zeus a benzeyen bi tanrı(kız halkını kurtardığı için çok ulu oldu heralde ?) geliyor ve kız ı alıp tam göğe götürecekken rüya bitiyor...(orda kafayı yedim nasıl olur diye)arkadaşlar yardım edin valla çok kötü durumdayım..bu kız ın suratı tam olarak olmasada aklımda hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NoFaith_ -- 9 Şubat 2007; 19:38:09 >

• medyum memiş e bi sor istersen
  • Bu tarz kızlı rüyalar bende gördüm. Çok ünlü biriyim bi otele geliyorum. bi sarışın kız var ben böle çok havalı bi şekilde el sallıyom fln kızla arkadaş oluyz sora öpüşüyoz fln (daha ilerisi yok) öle başka şeyler oluyo fln nese sonu yok ama boş bi şekilde bitiyo.

Nedenini ise bilmiyorum. bellki de aşık olacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisy

medyum memiş e bi sor istersen
    2 gün sonra unutursun merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Bu tarz kızlı rüyalar bende gördüm. Çok ünlü biriyim bi otele geliyorum. bi sarışın kız var ben böle çok havalı bi şekilde el sallıyom fln kızla arkadaş oluyz sora öpüşüyoz fln (daha ilerisi yok) öle başka şeyler oluyo fln nese sonu yok ama boş bi şekilde bitiyo.

Nedenini ise bilmiyorum. bellki de aşık olacan
    ben rüyada yokum ama..seyirci gibiyim sadece görüyorum ahh rüyada olsam neler olmazdı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NoFaith_

ben rüyada yokum ama..seyirci gibiyim sadece görüyorum ahh rüyada olsam neler olmazdı zaten

Alıntıları Göster
    çok fazla wow oynama :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

dostum 1 hafta oldu unutamadım 1 şubat ta görmüştüm tam
  • quote:

Alıntıları Göster
    rüyanın, özellikle kötü rüyanın anlatılmaması gerektiğini duymuştum ...

Rüya tabirlerine baksan belki biraz daha rahatlardın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebaa -- 9 Şubat 2007; 19:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaa

rüyanın, özellikle kötü rüyanın anlatılmaması gerektiğini duymuştum ...

Rüya tabirlerine baksan belki biraz daha rahatlardın :)

Alıntıları Göster
    bende sevdiğim kızı gördüm şuanda sevdiğim kişi bilmiyo onu sevdiğimi çok ii arkadaşız ama rüyada da böyle konuşuyoduk bi kız geldi snn istediğin çocuk görüşmeyi kabul etti fln dedi yanımda kıza. beni ter bastı rüyada bi garip oldum. sonra uyandım. ama şükür ettim ya. 2. rüya bu. anlamadım vahiy mi iniyo (tövbe tövbe) sinyal mi gönderiliyo dikkat et kız elden gidiyo fln diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

bende sevdiğim kızı gördüm şuanda sevdiğim kişi bilmiyo onu sevdiğimi çok ii arkadaşız ama rüyada da böyle konuşuyoduk bi kız geldi snn istediğin çocuk görüşmeyi kabul etti fln dedi yanımda kıza. beni ter bastı rüyada bi garip oldum. sonra uyandım. ama şükür ettim ya. 2. rüya bu. anlamadım vahiy mi iniyo (tövbe tövbe) sinyal mi gönderiliyo dikkat et kız elden gidiyo fln diye.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben rüyamda gördüğüm kızı hayatımda hiç görmedim..(belki ilerde gerçek hayatta tanışırız flan umuyorum amin

• quote:

arkadaşlar ben rüyamda gördüğüm kızı hayatımda hiç görmedim..(belki ilerde gerçek hayatta tanışırız flan umuyorum amin

Alıntıları Göster
    up !
  • quote:

up !

Alıntıları Göster
    Yıllar önce rüya gördüm ama hala dün gibi aklımda:

Rüyamda QUAKE III Arena' nın içinde oyuncuydum. Herşey çok güzel gidiyordu, bütün düşmanları bir bir temizliyordum. Sadece 1 tanesi kalmıştı. Sahne adını hatırlamıyorum ama yılan benzeri uzun şeyleri tavandan sarktığı ve kirişlerin üzerinden yürümenin mümkün olduğu alandaydım.
    Düşmanı tam bulmuş öldürecekken o benden önce davranıp zıpkını ile tam alnımın ortasından vurmuştu.

Kendime geldiğimde kan ter içindeydim. Sanki gerçekten beni öldürmüş gibi korku içindeydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Rüyamda QUAKE III Arena' nın içinde oyuncuydum. Herşey çok güzel gidiyordu, bütün düşmanları bir bir temizliyordum. Sadece 1 tanesi kalmıştı. Sahne adını hatırlamıyorum ama yılan benzeri uzun şeyleri tavandan sarktığı ve kirişlerin üzerinden yürümenin mümkün olduğu alandaydım.
    Düşmanı tam bulmuş öldürecekken o benden önce davranıp zıpkını ile tam alnımın ortasından vurmuştu.

Kendime geldiğimde kan ter içindeydim. Sanki gerçekten beni öldürmüş gibi korku içindeydim.

Alıntıları Göster
    Sevgilin var mı?Yoksa bi tane bulmanın faydası olur belki.Güzelse yada gerçekten seviyosan(güzel olmasa bile) rüyalarına o girmeye başlayabilir.Hemde içinde başrolde olduğun rüyalar

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Alıntıları Göster
    ben de geçenlerde forumu rüyamda gördüm....

ama biraz garipti, böyle forum bilgisayarda değil böyle gerçek gibi, turuncu halıları olan bi yer.
    her kapının üstünde bölümün adı yazıyor, konu dışına giriyorum bi kapıdan, millet oturmuş böyle konuşup duruyorlar.
    ondan sonra orda biri küfür ediyor, mewluth geliyor, "sen gel bakayım buraya" diyor, ondan sonra da vuruyor bi tane kafasına"çıæk len dışarı, siee!!" diyo...
    ondan sonra kikir kikir konuşan millet dut yemiş bülbüle dönüyor....

hayırdır işallah, gündüz niyetine olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ben de geçenlerde forumu rüyamda gördüm....

ama biraz garipti, böyle forum bilgisayarda değil böyle gerçek gibi, turuncu halıları olan bi yer.
    her kapının üstünde bölümün adı yazıyor, konu dışına giriyorum bi kapıdan, millet oturmuş böyle konuşup duruyorlar.
    ondan sonra orda biri küfür ediyor, mewluth geliyor, "sen gel bakayım buraya" diyor, ondan sonra da vuruyor bi tane kafasına"çıæk len dışarı, siee!!" diyo...
    ondan sonra kikir kikir konuşan millet dut yemiş bülbüle dönüyor....

hayırdır işallah, gündüz niyetine olsun...

Alıntıları Göster
    kusura bakma kardeş ama abazamısın
    bende daha önce rüyamda kız görüodum

• quote:

Orijinalden alıntı: endless_nightmare

Sevgilin var mı?Yoksa bi tane bulmanın faydası olur belki.Güzelse yada gerçekten seviyosan(güzel olmasa bile) rüyalarına o girmeye başlayabilir.Hemde içinde başrolde olduğun rüyalar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

şu anda sevgilim yok istesem olabilir ama şu aralar wow peşindeym pek vaktim olmuyo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

şu anda sevgilim yok istesem olabilir ama şu aralar wow peşindeym pek vaktim olmuyo

Alıntıları Göster
    GÜNCEL

• quote:

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    wowu bırak bence.yarın bi gün orcları görürsün rüyanda,allah muhafaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisy

quote:

Orjinalden alıntı: sisy

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganghis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ganghis

warcraftta orclar kötülük peşindeki bir ırk değildir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.