Şimdi Ara

Dostlar Kampanyası Üzerinden 1 ay ücretsiz fatura+Sezon sonuna kadar süper lig üyeliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Merhabalar

Şuan için en uygun fiyat bu. Dilerseniz iptal talebi vererek teklif alabilirsiniz 6ay 69 TL 6ay 129 tl 3 ay dizi film hediye şeklinde teklif alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerliyizkardeşim F kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Sezon sonuna kadar süper lig hediyesi sona erdi. Ancak dilerseniz referans verebilirim böylece 1 fatura bedavaya getirmeniz mümkün. Özel mesaj ile bilgi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Dostlar kampanyası kapsamında, yeni abone olacak bir arkadaşa, benim referans kodumu kullanmaları halinde 40 lira nakit ödeme yapabilirim.

ilk ay fatura ödemeyecek + sezon sonuna kadar ücretsiz süper lig maçları izlenecek ve 40 lira da ben vereceğim.

Uygun gören olursa pm atabilir.
    Güncel.
  • Yeni üye olacak olan varsa referans kodu paylasabailirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üye olmak isteyen arkadaşlar varsa pm atsın referans kodunu verebilirim

• Arkadaşlar

Dilerseniz bende de kod mevcut. Ayrıca sormak istediğiniz şeyler varsa özel mesaj atmanız yeterli olur. 😊

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Hala kod var mı?

• batu26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Evet var. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.

• Arkadaşlar

Dileyen olursa ayrıntılı bilgi ve de kod paylaşabilirim. Özel mesaj atmanız yeterli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Arkadaşlar

Dileyen olursa ayrıntılı bilgi ve de kod paylaşabilirim. Özel mesaj atmanız yeterli olur
    Ben üyelim alacağim bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Dostlar kampanyası kapsamında, yeni abone olacak bir arkadaşa, benim referans kodumu kullanmaları halinde 40 lira nakit ödeme yapabilirim.

ilk ay fatura ödemeyecek + sezon sonuna kadar ücretsiz süper lig maçları izlenecek ve 40 lira da ben vereceğim.

Uygun gören olursa pm atabilir.
    Hocam kod kullanıliyor mu hala?

• oracal O kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Özel mesaj ile bilgi verdim.

• Digiturk dostlar kampanyası devam ediyormuş. 1ay fatura ve sezon sonuna kadar super lig maclari. Kodu kullanılmadiysa ben yeni üyelik alacagim kullanabilirim, 1ay fatura indirimi ve maclar gelir en azindan. Fakat kodun daha önce kullanılmamış olması gerekiyormuş. Vermediyseniz ben alabilirim.
    Tesekkurler

• oracal O kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarı ile 1 ay fatura indirimi var fakat süperlig paketi artık yok. Siz nerden teyit ettiniz süper lig paketinin de açık olduğunu. Eğer devam ediyorsa ben de kullanabilirim. Konu hakkında net bilgi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nv_143

Hocam bildiğim kadarı ile 1 ay fatura indirimi var fakat süperlig paketi artık yok. Siz nerden teyit ettiniz süper lig paketinin de açık olduğunu. Eğer devam ediyorsa ben de kullanabilirim. Konu hakkında net bilgi var mı ?
    Digitürk müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz hocam arkadaşa kodu özel mesaj ile ilettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayrıntılı bilgi almak isterseniz özel mesaj atmanız yeterli olur yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.