Şimdi Ara

Dostlar Kampanyası Üzerinden 1 ay ücretsiz fatura+Sezon sonuna kadar süper lig üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sms attılar bugünden itibaren sadece 1 kişi olucak. 1 kişilik özel kodda atmışlar isteyene verilir.
    kanıt ss
    Dostlar Kampanyası Üzerinden 1 ay ücretsiz fatura+Sezon sonuna kadar süper lig üyeliği

-yeni üye olacak arkadaş istediği paketi seçebilir (örn ailenin yıldızı)
    -yeni üye olacak arkadaş smsteki kodu 3555'e göndermesi gerekmektedir aktivasyon kurulumu yaptırdıktan sonra
    -1 ay faturası karşılanır sezon sonuna kadar süper lig üyeliği tanımlanır. (tüm süperlig maçları derbiler dahil izler)

detaylı bilgi isteyen pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 13 Aralık 2019; 0:57:30 >

• Arkadaşlar almak isteyen varsa gayet avantajlı bir kampanya. Kampanya doğrudur. Kontrol edildi.
  • müşteri hizmetlerinden teyit alınarak konu güncellendi
  • Bu kod dan varsa özelden paylasabilirmisiniz
  • Merhabalar bende kod mevcut üye olmak isteyen arkadaşlar eğer isterlerse bana gelen msjı paylaşmak isterim.
  • Son çırpınışları sanki :)
  • Kod verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 13 Aralık 2019; 21:34:22 >
  • Kod almak isteyen özelden yazabilir.
  • bende de kod mevcut, almak ve ilgili kampanyadan faydalanmak isteyen özelden kod isteyebilir...
  • Kod mevcut isteyene yollayabilirim
  • Kod verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 19 Aralık 2019; 0:27:9 >
  • Dostlar Kampanyası Üzerinden 1 ay ücretsiz fatura+Sezon sonuna kadar süper lig üyeliği

Bende de kod mevcut. İsteyen olursa özel mesaj atmanız yeterli olur.
  • Dijitürk lü olmak ve SEZON SONUNA KADAR ÜCRETSİZ SÜPER LİG MAÇLARINI İLK AY ÜCRETSİZ 2 AY 19TL 12 AY 30 TL VEREREK İZLEMEK İSTEYENLER BANA ULAŞSIN YARDIMCI OLALIM. MESAJ ATARSANIZ DETAYLI ANLATABİLİRİM.
  • Yeni üye oldum faydalanabilir miyim?
  • Fth27 F kullanıcısına yanıt
    Evet faydalanabilirsiniz pm attim
  • Bende de kod mevcut arkadaşlar yeni üye olan arkadaş varsa özelden bana ulaşabilir faydalanabiliriz
  • Arkadaşlar bende de kod mevcut. İsteyen olursa özel mesaj atmanız yeterli olur.
  • Kod bende de mevcut özelden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bu uydu paketimi ve birde üye olunca ne kadar fatura ödenecek.
    Ayrıca sanırım ben konuyu yanlış anlıyorum. tüm maçlar filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozleri

Arkadaşlar bu uydu paketimi ve birde üye olunca ne kadar fatura ödenecek.
    Ayrıca sanırım ben konuyu yanlış anlıyorum. tüm maçlar filan
    Merhaba,
    mesajda bir arkadaşını üye yap diyor,hem o hemde siz sezon bitene kadar süperlig maçlarını seyredin diye yazıyor.
    bir kaç arkadaş başka forumlarda üye olmuşlar.en düşük 30 TL lik paketi alırsanız olur demiş mesela birine.
    ararsanız bence daha mantıklı.kesin bilgi alınmış olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.