Sorum yanlış alaşılmasın arkadaşlar. Photsohpta bi düğmeye basarak eğri resmi otomatik olarak düzenleme olayı var mı diye merak ediyorum. Yoksa photoshopta resimleri düzeltebiliyoruz da otomatiği var mı diye merak edesim geldi!
Free Transfomla Resmi Döndürüp Boyutlandırabilirsin Eğer Sorduğun şey Buysa
bunu paint ile bile yapabiliyorsun sanırım
Yok! Yane elimde bi resim var. Resmi çektiğim yer meğilli. Dolayısıyla çekmiş olduğum resimde meğilliliği otomatik olarak düzenleyip, düz bir yerde foto çekilmiş havasına sokacak bi program gerek! Onu merak ettim. Warsa eğer esirgemeyelim yane!
Kardeş Resmi yayınlama İmkanın Varsa Dosya şeklinde Belki Yardımcı Olabilirim.ama Hala kafamda bir imaj canlandıramadım
Ya doğru sölüyosun! Anlatmak istediğimi anlatamadım! Meyilli bir yerde foto çektiğin zaman ne olur? Resim haliyle biraz meğilli olur değil mi? Geçmiş senelerde sanırım photo plus die bir program wardı. O programla o meğilli alanı otomatik olarak resmi çevirerekten düzeltiyodu. Benim gayem photoshopta elimle her resmi düzenlemek değil. O idüzeltme işini otomatik yapacak bir program. Şimdi heryerde arıyorum da Photo Plus'ı bulamıyorum! Neyse! Yardımcı olursan sevinirim. Bu arada o resim hayali! Anlatabilmek amaçlı. Yardımcı olursan sevinirim. Olamazsan canın saolsun!
resmi tamamen seçtikten sonra Ctrl+T tuşu işini görür
iyi de bunun otomatiği olmaz ki. Resimlerin eğriolduğunu anlamak için karmaşık bir program (sanal zeka gibi) veya insan olmak gerekir.
Ama sen tüm resimlerde standart eğim verebilmişsen önce tebrik ediyor sonra da batch ile tüm resimleri çevirebileceğini düşünüyorum (bunu hiç kullanmadım ama işe yarar sanırım).
Yok bir iki resimse o zaman o.n.u.r on da dediği gibi layerda transform yap ve resmi çevir sonra da fazlalıkları cropla kesersin
Walla Anladığım Kadarıyla sen resmi fiziksel değil içten bi boyutlama yapmak istiyorsun Filtrelerin için 3D transform filtresini bi dene
program bunun için sınırlı clone stamp dene derim ama oda resmi bozar ayrıca filtreler bi işe yaramaz aynı fotodan bi tane daha aç eğimli alanı seçili hale getir ve diğer resim örneğine kopyala-yapıştır ctrl+T ile açısını belirlebelki bişeyler olur
Saolun arkadaşlarda bu olay mümkün! Photo Plus adında bir programla yapıyodum 4 sene önce. Uleadın. Şimdi baktım uleadın öle bi programını bulamadım! Resimdeki kafaları sanırım baz alaraktan resmi vücudun oranına göre ayarlıyordu. Üstte zaten belirtti. Photoshopta Free Transform ile yapabiliyorum. Ctrl+T'de Free transform. Onu sormamıştım. Programı bi ara bulursam ismini tam olarak weririm. ne demek istediğimi anlarsınız. Ama çok teşekkür ediyorum. Aklınızda o programın tam ismini bilen çıkar belki! Saygılar. Beklemedeyim!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme