Şimdi Ara

DOSTLAR SON KEZ BAKAR MISINIZ GTX 1050 Tİ Lİ SİSTEM İÇİN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk konuya girmek istiyorum dostlarım 1 hafta sonra kesin sistem topluyorum sadece kasa için bütçem 3000 TL . GTX 1050 Ti li bir sistem almak istiyorum. Parça parça ayırdığım fiyatlar bunlar dostlarım bu fiyatlara göre bana parçaları önerir misiniz ağır oyunlar oynamayacağım CS-GO METİN2 LOL . Bu oyunlar için biliyorum 3000 tl fazla kasa için ama siz gene bir toplar mısınız rica etsem ?

EKRAN KARTI BÜTÇE 800 TL : MSI GTX 1050 Tİ 4 GB 128 BİT

ANAKART BÜTÇE 300-350 TL : BOŞ

RAM KINGSTON HYPER X FURY 8 GB : 220 TL

HDD: 1 TB 7200 RPM HERHANGİ BİR HDD : 200 TL

İŞLEMCİ : oynayacağım oyunlar ağır olmadığı için sıradan bir i5-6400 işimi fazlasıyla görür diye düşünüyorum : 800 TL

KASA + PSU : 500 w bir psu yeter diye düşünüyorum ve en önemlisi ben oyun oynarken kasa çok fazla ısınınca fps düşüşleri kaynaklanıyor bu yüzden kasa içini nasıl bir soğutma yapabilirim ki kasa ısınmasın ve fps hiç bir zaman düşmesin diye ?

• Anakart olarak uygun fiyatli olan MSI H110m PRO-VD modelini düşünebilirsin.

2 Ram slotu yetmez diyorsan MSI B150M PRO-VDH dusunebilirsin.

Kasa olarak Corsair 100R + High Power 500W 37.5A +80 alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Kasayı beğenmedim bro başka bildiğin var mı ?
  • atestensopaaa A kullanıcısına yanıt
    Dark N10 vardır.

500 W Fiyatı 450 tl tam istediğim gibi bu kasaya gtx 1050 ti takılabilir sanırsam ? Ve kasa içi buzdolabı gibi olabilir 5 fan diyor ama hadi bakalım
    Benim düşüncem psusuz al Dark n10'u. Kasaların içinde gelen psular çok kaliteli değil.

Anladım psu hariç sade kasa 250 tl civarı. GTX 1050 ti için 500 w yeter değil mi ? sonuçta hem ağır oyun oynamayacağım hem de aşırı güç tüketen bir kart değil diye biliyorum ? Ve bana kaliteli bir marka önerir misin 500 w psu için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    www.sinerji.gen.tr/high-power-500w-80-375a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-pmu71573

Ek güç girişi yok 1050 ti da. Ondan dolayı haliylen yeter. Kart 75W çekiyor zaten

• İşlemciyi i3 6100 almanız yeterli olacakır. Yada yeni pentium modellerine de bakabilirsiniz. Power olarak ise 350 watt yeterli olacaktır.
  • http://www.hepsiburada.com/msi-b150m-mortar-arctic-intel-b150-2133mhz-ddr4-soket-1151-matx-anakart-p-HBV00000029VL?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CK-B4Ifii9ICFQ0R0wodj54Dqw

Aşık olunası bi anakart.

İşlemci i3 6100 yeterli.pentium modellere hiç inmeyin toplamışken Kötünün iyisi olsun hiç olmazsa her sene sistem güncelliycek hâliniz yok sonuçta.Şimdiden hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0159 -- 13 Şubat 2017; 3:3:38 >

Dostum bugün gittim pc toplayacak dükkana adam inceledi biraz nette gtx 1050 ti yi benchmark testlerinde çoğu karttan geride kalıyor gtx 960 970 bunlardan hep geride kalmış bir kart dedi bu kartta bir şey var bi yetersizliği var dedi alacaksan eğer gtx 1060 6 gb 192 bit al dedi 1.500 tl . Bende dedim abi lol için gtx 1060 fazla olmaz mı dedim sonuçta gtx 1050 ti yetmez mi lol için yani onu anlamadım ? Ne sorunu olabilir ki gtx 1050 nin
    Boş konuşmasın. i3 6100 ile 1050 ti nin oyun performansı testlerine bak öylr karar ver.

Ne bileyim dostum ben zaten i5-6400 felan almayı düşünüyorum veya i5 sıradan bir işlemci onunla beraber gtx 1050 ti ve b150 m anakart kararlı kararlı gittim istersen getirtebiliriz en fazla 2 güne sistem toplanır dedi bende bir an kararsız kaldım dedim gidipte gtx 1060 mı alsam dedim ama sonra eve gelince gene düşündüm gerçekten gereksiz yere almış olurum 1060 çünkü oynadığım oyun sadece lol ve metin2 hadi birde cs olsun bunlar yani .
    2k da high gta 5 bf1 oynarım dersen alınır. Ama 1080p için hiç gerek yok.

Dostum bugün gene hesap yaptım az önce 1 hafta değilde 2 hafta sonra alacam ekran kartı bütçe 1.200 tl acaba ne alsam :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su baslıgı her gordugumde 1050 ti sli gıbı okuyorum
  • Rx 480 düşünebilirsin

• i5 seviyesinde islemci almak icin bence kotu bir zaman. Ryzen islemciler piyasayi sallamak uzere iken.. bence bekleyin ryzenli rx 480 8gb li bir sistem toplayin. Cikana kadar kalan parcalari ucuzundan bulup siparis verin. Kasa guc kaynagi ram ekran karti hdd ssd vs... ornegin dark n10 kasa, corsair vs650 guc kaynagi (550 de olur da fiyatlari yakin diye ileride lazim olursa diye falan 650 diyorum) benim imzadaki ram, asus rog strix rx 480 8gb, wd caviar blue 1tb 7200 rpm 64 mb yada dengi seagate barracuda 1tb alinabilir. 500mb uzeri okuma yazmasi olan herhangi bir ssd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum senin önerdiğin sistem şüphe yok ki güzel bir sistem ama amd üzerine kurulu ve ben hayatımda hep Nvıdıa kullandım hiç amd denemedim ve Genel olarak bilgisayarcılar da oyun sistemi olarak Nvıdıa öneriyorlar hatta her şey için Nvidia öneriyorlar . Bir tek amd hakkında iyi bir şey duydum apu işlemcileri varmış tamamen grafik üzerine kurulu benim oynadığım oyun da Lol yani tamamen grafik üzerine bir oyun olduğu için ve yüksek gb istemeyen bir oyun olduğu için çok düşündüm ben de SAPPHIRE RX 480 8 GB sistem toplamayı ama sonra düşündüm ya sen hayatın boyunca Lol metin2 cs den başka oyun oynamamışsın ve oynamayacaksın gerçekten bu kadar yüklü paraları bir iki çok düşük seviyeli oyunlar için vermeye değer mi dedim ve değmez kararını aldım :) hatta 2 gün önce çarşıda bilgisayarcıya tam parçaları getirttirecekken vazgeçtim son anda gtx 1050 ti li sistem almamıştım Çünkü benchmark testlerine baktığımız zaman gtx 1050 ti gtx 970 ve 960 ın gerisinde kalıyor bende bunu anlamadım Ti serisi kartlar en iyisi olur normalde ama gtx 1050 ti görüldüğü kadar iyi bir kart değil sanırsam hem fiyatı da zaten 800 tl gtx 960 4 gb 128 bit kart 1.100 tl yani bu fiyat da farkı bence açıklıyor. Hala çok kararsızım :/ :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.