Şimdi Ara

Dostluk Böyle Birşey olsa gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı sabahı (geçen sabah yani) olympusda lvl 29 olduumda bi lvl sonra nuker olmayı planladığımdan hala 26 bowumu kullanıyordum. Guildden arkadaşlara sodum (daha guild de 2 günüm) 29 bowu olan varmı diye 3 kişi birden bana var diye cevap attı. En sonunda +2 olanı bowu yanıma kadar getirip bana verdi ve de hiç birşey karşılığında. Burda anlatmak istediğim olay türkler iyidir yabancılar kötü politikasını kapatıp bütün insanlara dostca yaklaşmamız gerektiğidir. Adamlara türkiye ile ilgili sorular sorduğumda Atatürk, galatasayar, İstanbul gibi konularla cevap alıyorum.

Guild in adı AzZeZz nerede görürseniz güzel bir dille yardım isterseniz eminim cevap verirler. Ayrıca guilde girmek isteyenler bana pm atabilirler.

Şartları Lvl 20+ ve aktif ingilizce konuşabilmek.

Nick: Servantes

Not: Oyunda benden her konuda yardım isteyebilirsiniz.

• dostum o guild in masterına da lvl 29 bow u ben vermistim karsılıksız,benim nick de colourly _f oyunda,ektigini bicersin , forumdada tiger woman fotosunu koydum bizim guilddesin bak bakalım sende
  • aynen kardeş bende katılıyorum türk yabancı ayrımı yapmıyorum.

geçen giant keserken zorlandığını gördüğüm elemanın yanındaki mahlukları temizleyip yardım etmiştim.ben adamı arkadaşlistesine eklemiştim.aradan 2 hafta geçti eleman 36 olmuş ben 33.

lvl 32 shield ararken pazarda onun tezgahta llvl 32 +3 17 block shield gördüm 750 altından satışa çıkarmış.

espirisine şunu satsana bana ama param yok dedim.adam çıkardı verdi paran olunca verirsin die.

yani anlatmak istediğim bu oyunda dost kazanmak gibisi yok.

şimdi adama parasını vermek için kasmayı bıraktım kervan çekiom
  • yaw kankalar bende gui,ld e girmek istiyorum daha lvl im 23 ama venice de oynuyom alıcak olan varsa pm atarsa çok sevineceğim ...bir şey daha isteyeceğim sizden ben lvl 23 üm ya 1 haftadır lvl 23 üm çünkü üzerimde lvl 21 kıyafetler var ve lvl kasamıyorum işte bu yüzden bana yardım edip party ile beni bir lvl atlatacak varsa lütfen pm atsın çok minnettar olacağim......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

yaw kankalar bende gui,ld e girmek istiyorum daha lvl im 23 ama venice de oynuyom alıcak olan varsa pm atarsa çok sevineceğim ...bir şey daha isteyeceğim sizden ben lvl 23 üm ya 1 haftadır lvl 23 üm çünkü üzerimde lvl 21 kıyafetler var ve lvl kasamıyorum işte bu yüzden bana yardım edip party ile beni bir lvl atlatacak varsa lütfen pm atsın çok minnettar olacağim......

Geçen gün köpeğime para dedin The Eric ti galiba arkadaştan 150 k aldın.
    Her topiğin altına ya bana char verin ya da para diye post kasıyorsun.
    Şimdi de burada arkadaşlar yardımlaşma, dayanışma diyor gene araya sızmış para verin, beni kasın diyorsun.
    Knight Online forumu bir solda. Yanlış yerldesin. Git orada dilen.
  • bu oyunda arkadas edındıgınız yabancılar bazı turklerden kesınlıkle daha ıı dır

ornegın benım ıngılızcem oldugu ıcın cogu yabancıyla anlasabılıorum we arkadas olabılıyorum bıgun thıeflıge cıkmıstım bayada bı mal calmıstım 5 tane 64+ hunter geldı tekı benım arkadasımdı adamın dırek dedıgı dont atack hım!! dı we 4 hunter da bana dalmadı sonra benı korudular etraftakı thıeflerı keserek onların malını almamı sagladılar malları werdım geldım downhang kapıdan cıkcam bı yabancı kestı benı hunter olarak ordanda bı turk puhahah dıe guluo nıe guluosun dedım hosuma gıttı lan sanane dedı arasında kı farka bakın anlarsınız turk yabancı ayrımı yapılıosa kesınlıkle turklerle muhattap olmayın derım
  • yaw kardeşim böle saçma sapan konuşmayın yaw bunun millyetle ne alakası var ööle türkler var ki inanamazsın ve ööle yabancılar varki onlarında şerefsizliine inanamazsın bu demek diil türkler ii yabancılar kötü . yabancı da olsa türkte olsa şerefsiz şşerefsizdir sadece türkler yada yabancılar kötüdür die genellememek lazım
  • dostum bana biri laf atmış ama ben köpeği aldım hiç param kalmadı dedim sağolsun TheeriC abimiz 150 k yardım etti. şu an pek bi para sorunum yok ama lvl 23 oldum ama lvl 21 in itemlerini kullanıyom ve beygir görevi var doğru düzgün kesemiyorum bile ama bırak ya ben kendim keserim böle adamlardan yardım istemek bile suç boşver ya.ben kasarım kendim bırak yaw sinir oldum . he bu arada siz para istemeden önceki durumumu bilmiyosunuz bi arkadaşdan borç 60 k istedim ticaret yapacağim yarın ödicem dedim tamam dedi verdi birlikde yapalım dedi opk dedim çikdik downhang dan jangana doğru yolda 3 tane thief yabancımı bilmiyom belki aralarında türk bile vardı tam olarak bilmiyorum onlarla cebelleşirken öldük ikimizde kesdiler yani aldılar ben yattım FEAR_OF_DARK die biri var o da hiç devesinden inip bakmak bile yok hahahah nasıl kesdiler ama dedi gitti.sizce bu hakmı lam. ben kesemicek durumum bile olsam diyelim biriinin başina 5 6 tane beygir toplanmış şu an ki yerimden bahsediyom gider ikisini üçünü çekerim yardım ederim ki ölmesin die. tabiikiş türk arkadaşlara.ve bişey daha var bu resss skill i nerden çikiyor nasıl oluyor ben milleti kaldıramıyom yaw.

• arkadasım traderlıkta püff noktalar vardır tek basına cıkacaksın o lvl de atla cıkacaksın yola deveyle degil yanına at icin 100-150 tane can potu alacaksın,kendinde ata binmeyeceksin kosacaksın tek * alıp ust lvl li thief sana yaklasamaz ha npc thieflerimi var sorun degil sen kosup surekli atınada can potu basacaksın su da var adamın thiefleri ıce cıkabilir onun icinde panzehiride alacaksın yanınaa tın donunca basacaksın hiç durmak yok adamın thiefleri daha sonra baska kervan gorunce ona dalar veya bir hunter gorur zaten sen o zamana kadar yatmazsın cunki atın damage alır o da kolay kolay yatmaz sen can bastıkca(ha neden et dersen deveden daha az yuk alıyor fakat daha hızlı hem seni kovalayan yaratıklardan daha kolay sıyrılıyor) ,ben bu yolla cok para kazandım ne kimseyle ticarete beraber cıkmam gerekti ne de para istemek zorunda kaldım,fazla kisiyle cıktıgın her yolculuk daha da tehlikelidir bunu unutma,ikincisine gelince bi kere kestigin yaratıklardan cıkan paraları toplayıp senin işine yaramayan ama baskasının işine yarayacak malları stall unda en dogru sekil de satarsan ticarete bile gerek kalmadan bi ton para kazanıyorsun zaten ben bi gecede lvl 23-24 iken 400-500k parayı kaldırdıgımı bilirim sattıklarım cok iii ıtem olmasa bile,oyunu oynarken bence taktiksel hata yapıyorsun ve para sıkıntısı cekiyorsun sen,baktın paramı lazım git rahat kestigin yaratıkları kes zaten butun yaratıklar aynı degerde para veriyor hemen hemen usenme topla bu sırada ıtemlerde cıkar ve bu ıtemler senin lvl inden dusuk oldugundan o yaratıktan sana dusebilecek en iyi ıtemler duser git town a bunlarıda rahatca satabilirmisin

• quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

arkadasım traderlıkta püff noktalar vardır tek basına cıkacaksın o lvl de atla cıkacaksın yola deveyle degil yanına at icin 100-150 tane can potu alacaksın,kendinde ata binmeyeceksin kosacaksın tek * alıp ust lvl li thief sana yaklasamaz ha npc thieflerimi var sorun degil sen kosup surekli atınada can potu basacaksın su da var adamın thiefleri ıce cıkabilir onun icinde panzehiride alacaksın yanınaa tın donunca basacaksın hiç durmak yok adamın thiefleri daha sonra baska kervan gorunce ona dalar veya bir hunter gorur zaten sen o zamana kadar yatmazsın cunki atın damage alır o da kolay kolay yatmaz sen can bastıkca(ha neden et dersen deveden daha az yuk alıyor fakat daha hızlı hem seni kovalayan yaratıklardan daha kolay sıyrılıyor) ,ben bu yolla cok para kazandım ne kimseyle ticarete beraber cıkmam gerekti ne de para istemek zorunda kaldım,fazla kisiyle cıktıgın her yolculuk daha da tehlikelidir bunu unutma,ikincisine gelince bi kere kestigin yaratıklardan cıkan paraları toplayıp senin işine yaramayan ama baskasının işine yarayacak malları stall unda en dogru sekil de satarsan ticarete bile gerek kalmadan bi ton para kazanıyorsun zaten ben bi gecede lvl 23-24 iken 400-500k parayı kaldırdıgımı bilirim sattıklarım cok iii ıtem olmasa bile,oyunu oynarken bence taktiksel hata yapıyorsun ve para sıkıntısı cekiyorsun sen,baktın paramı lazım git rahat kestigin yaratıkları kes zaten butun yaratıklar aynı degerde para veriyor hemen hemen usenme topla bu sırada ıtemlerde cıkar ve bu ıtemler senin lvl inden dusuk oldugundan o yaratıktan sana dusebilecek en iyi ıtemler duser git town a bunlarıda rahatca satabilirmisin

kardeş dikkatini çektimi bilmiyorum ama at 16bin altınlık mal üzerine çıkınca lvl 2 taredir oluyor ama deve lvl 2 ye 22bin altında ulaşıyor buda malı teslim ederken yaklaşık 25bin altın kâr demek.

o yüzden sırf yavaş diye deveden vazgeçmemek lazım bence

• quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

quote:

arkadasım traderlıkta püff noktalar vardır tek basına cıkacaksın o lvl de atla cıkacaksın yola deveyle degil yanına at icin 100-150 tane can potu alacaksın,kendinde ata binmeyeceksin kosacaksın tek * alıp ust lvl li thief sana yaklasamaz ha npc thieflerimi var sorun degil sen kosup surekli atınada can potu basacaksın su da var adamın thiefleri ıce cıkabilir onun icinde panzehiride alacaksın yanınaa tın donunca basacaksın hiç durmak yok adamın thiefleri daha sonra baska kervan gorunce ona dalar veya bir hunter gorur zaten sen o zamana kadar yatmazsın cunki atın damage alır o da kolay kolay yatmaz sen can bastıkca(ha neden et dersen deveden daha az yuk alıyor fakat daha hızlı hem seni kovalayan yaratıklardan daha kolay sıyrılıyor) ,ben bu yolla cok para kazandım ne kimseyle ticarete beraber cıkmam gerekti ne de para istemek zorunda kaldım,fazla kisiyle cıktıgın her yolculuk daha da tehlikelidir bunu unutma,ikincisine gelince bi kere kestigin yaratıklardan cıkan paraları toplayıp senin işine yaramayan ama baskasının işine yarayacak malları stall unda en dogru sekil de satarsan ticarete bile gerek kalmadan bi ton para kazanıyorsun zaten ben bi gecede lvl 23-24 iken 400-500k parayı kaldırdıgımı bilirim sattıklarım cok iii ıtem olmasa bile,oyunu oynarken bence taktiksel hata yapıyorsun ve para sıkıntısı cekiyorsun sen,baktın paramı lazım git rahat kestigin yaratıkları kes zaten butun yaratıklar aynı degerde para veriyor hemen hemen usenme topla bu sırada ıtemlerde cıkar ve bu ıtemler senin lvl inden dusuk oldugundan o yaratıktan sana dusebilecek en iyi ıtemler duser git town a bunlarıda rahatca satabilirmisin

kardeş dikkatini çektimi bilmiyorum ama at 16bin altınlık mal üzerine çıkınca lvl 2 taredir oluyor ama deve lvl 2 ye 22bin altında ulaşıyor buda malı teslim ederken yaklaşık 25bin altın kâr demek.

abiniz bankacı olur

• quote:

oyunda,ektigini bicersin ,

bu sadece oyun için değil.... bunu gerçek hayatta uygulayabilrseniz....

İNSANLAR SİZE GÜLÜMSEMEDEN ÖNCE SİZ ONLARI GÜLÜMSEMENİZ İLE KARŞILAYIN.. İNSANLAR SİZE NASIL OLDUĞUNU SORMADAN ÖNCE SİZ ONLARA SORUN... KARŞILIK BEKLEMEDEN VERMEYİ ÖĞRENİN... KARŞILIK BEKLEMEZSENİZ... SİZE MUTLAKA İYİ NİYETLİ BİR YAKLAŞIMI MUTLAKA GÖRÜRSÜNÜZ... YILMAYIN... ÜZÜLMEYİN =)

*ron wisdom* ( heart of life adli kitaptan alıntıdır ) :)

• quote:

bu oyunda arkadas edındıgınız yabancılar bazı turklerden kesınlıkle daha ıı dır

ornegın benım ıngılızcem oldugu ıcın cogu yabancıyla anlasabılıorum we arkadas olabılıyorum bıgun thıeflıge cıkmıstım bayada bı mal calmıstım 5 tane 64+ hunter geldı tekı benım arkadasımdı adamın dırek dedıgı dont atack hım!! dı we 4 hunter da bana dalmadı sonra benı korudular etraftakı thıeflerı keserek onların malını almamı sagladılar malları werdım geldım downhang kapıdan cıkcam bı yabancı kestı benı hunter olarak ordanda bı turk puhahah dıe guluo nıe guluosun dedım hosuma gıttı lan sanane dedı arasında kı farka bakın anlarsınız turk yabancı ayrımı yapılıosa kesınlıkle turklerle muhattap olmayın derım
    quote:

buna kesinlikle ve kesinlikle katılıorum birde sinir olduum bişi var ben oyuna girdiğim zaman arkadaş bulmamam imkansız şu gm lerden friend listesini sınırsız yapmalarını istiorum...her server da 20 arkadaş var...bende hangi server a gireyim die düşünüorum o yüzden yeni char açmayı hiç istemiorum

alps te tam tersi hiç friend im yoq sadece alps te yoq...

bende yabancı biri ile tanıştım 1 tane champion tiger arıordu bende de pvp de kullanılan eşarf vardı kırmızı bi baktım bi tane adam champion a doru koşu bende onu vurdum benim arkta champion u

arkadaş edinmek çoq zevkli oluor silkroad da herkese tavsiye ederim.sohbet sitesi fln gireceğime silkroad da sohbet ederim daha eğlenceli denemeyenlerin denemesini öneririrm

((bu arada sıkılma sorunu olmayan ve hızlı level atlayamayan arkadaşlara bu önerim geçerli deildir))
    ((bende fazla hızlı atlayamıorum ama nese))

• Nıght blue senle oyunda karşılaştık ama yardım istemedin
  • Arkadaşlar bu dediğiniz guild hangi serverda lvl 32 yim ve aktif guild istiyorum

• kardeş dikkatini çektimi bilmiyorum ama at 16bin altınlık mal üzerine çıkınca lvl 2 taredir oluyor ama deve lvl 2 ye 22bin altında ulaşıyor buda malı teslim ederken yaklaşık 25bin altın kâr demek.

tamam arkadasım deneyelim istersen sen bir deveyi jangana getirene kadar ben atla malı bırakıp 2. sefere cıkmıs olurum,deveye saldıran yaratıklarda pesini bırakmıyor yavas oldugundan birde onları kesiyorsun bu da yolda daha fazla vakit kaybı demektir atla boyle bir sorun yasamıyorsun fazla,baslarda bence at kullanılması daha mantıklı bir seferde daha fazla altın almayı dusunup seferini riske atmaktansa daha az bir malla daha hızlı bir sefer grceklestirerek kendinide fazla riske atmaması gerekiyor,su an olympusta ben tek basıma deveye 3*-4* yukleyip gidiyorum nukeler acık karısabilen fazla olmuyor ama 35+++ thieflerlede cok kapısıyorum kaybettigimde illaki oluyor ama ben o riski alabilecek konumdayım su an malı kaybedersem ya hızlı bir atla gider adamı keserim yada bosverir yeni kervan yaparım ama lvl i dusuk olan arkadasın bunu deneme ve yapma sansı yok benim kervanıma bulasan npc thief bile donup ona caksa 5-6 tane yatırır,bence baslarda hızından dolayı at para kazanmaya baslayınca deve ...(25 bin altın fazla kar icin yatmaya degmez bence-player thiefler bile malı az oldugundan atlara npc thieflerini saldırtmaz genelde)...

• abi sorunum kalmadı artık herkese yardımcı olduğu için teşekkür edeim bende.bu arada bi kurt almışdım.janganda gezerken yabancı biri stall açmış daha yeni kuruyor tabi eşyaları hemen koyup 1 gold dan sonra değiştireck galiba öle yapıyordu benim yanımdadad hatı,un var hade gidem gade gidem deyip duruyor ona bekle bi bidakka dyip beklettirdim sonra adam koydu son mali son malin fiyatını yazdı ama kurt bide lvl 35 lik bow bitane de eliixir çekdim 3 gold toplam baya ii oldu ama hiç yapamadı bu gün +2 bow la takas yapalım dedik ipnenin birine yani ismi şöle CeMre_31 işe bu adam dan takas yapalım dedim lvl 24 +1 bow üzerine de yeni çikartmiş olduğum itemleri verecem dedim tamam dedi exchange att bana kabuyl dedim sonra bow yerine +1 vermeye kalkdı cancel dedim geçdim bidaha aynısını bi daha aynısını derken en son koydu approve yaptı bende yaptım ok dedim ama elmde + basılı olmayan bow geldi.ama yinede karda saytılırım bi kaç artkadaşa borcum vardı onları ödeyeceğim kurt satılıkdır haberniz olsun lvl 27 ismide vr ama hatırlamıyoım:D he sizden bi ricam daha var bu CeMre_31 nikli şerefsiz insan ı ticaret yada thieflik yaparken görürsebniz haber verin o zaman göreyim ben onu.

• size bıse anlatıyım turkde ıyı yabancıda benım ezıq zamanlarımda tıger huntıng gorevını yapıyorum 1 chapın kesmem lazım ama gucum yatmıo son vurusu yapsan da olur dedı TÜRK tmm dedım nası olcam getırdı bıtane cok az bı canı kaldı son vuru su ben attım elxir weapon dustu tabı onun alsana dedım yok senın dedı almadı aldım tabı ben adam 30 lvl
    yabacı olayı ıse mısırlı bı arkadasım yeowa ydı galıba yılan gıbı seyler kestı female pytoon +1 tasset cıktı wow yazdım femaleymıs cıkardı hıc bıse sormaksızın verdı gıant robber dustu kesrken baska bırı geldı daha yenı basalmısken ks yapmadı yanına terapy attı bekledı kesmesını kesınce'good job :D ' yazdı ve gıttı ıcınde neler dusmedıkı

iyilik ırka degıl ksıının karakterıne baglı bence bırı gelır la sunu .. yap alıyım der
    obrur gelı kardes su kadar param var olurmu der hangısıne verırsınız ???

yazım hataşrı için özur dılerım ;
    server AEGE 32 okcuyum varsa arkada Downa hang dayım
    bişey daha var kervandayken 60 bi thıefle karsılastım elınde moon bow vardı benı hunter gıbı korudu npc lerı kestı ustunede 100 hp 100 mp medıum pot verdı dıttı bunu oyun oldugunu bılenler var abartıp hayt gıbı gosteren ler bvar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caan_19 -- 27 Temmuz 2006; 20:44:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.