Şimdi Ara

Dostoyevski okuduktan sonra nedense kitap okumak gelmiyor içimden

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben farklı türlerden kitap okumayı seven biriyim. En azından Dostoyevski ile tanışana kadar. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi serilerini okuyorum zaman zaman ama Suç ve Ceza'yı geçen hafta okudum ve Harry Potter okumak gelmiyor içimden öyle yavan öyle boş geliyor ki keşke diyorum ilk Potterları okusaydım. Sizde de böyle oluyor mu yoksa sorun bende mi ?

• Dostoyevski suc ve ceza kitabı okuduğum ilk kitaptı. Lise 1de okumuştum. Hiçbir kitap onun tadını vermedi ama klasikler genelde hep ona yakındır. Ben fantastik kitap okumam hoşuma da gitmez fazla. Sürekli klasikleri okurum bunun sebebi dostoyevski ile kitap okumaya başlamam oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessicaHyde kullanıcısına yanıt
    İşte farklılık yapalım dedim kitap yelpazesini arttıralım dedim ama sonuç hüsran :)
  • SinValor1005 kullanıcısına yanıt
    Genelde klasikleri okursan zamanla felsefe ilgini çeker. Insan psikolojisini anlamaya başlarsın. Hayata bakış açın genişler. Kelime dağarcığında yine bu kitaplarda çoğalabilir. Mesela benden sana 1 numara öneri MARTİN EDEN - JACK LONDON bu kitabı al oku. Sonra suc ve cezadan sonra okunabilecek çok güzel kitapların olduğunu anlayacaksın

• Karamazov Kardeşler'i okuduktan sonraki iki aylık dönemde Karamazov Kardeşler'in bölümlerini tekrar tekrar okumaktan başka hiçbir şey yapamamıştım.
  • Karamazov Kardeşler için hangi çevirmeni önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 6 Temmuz 2017; 0:20:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karamazov kardeşler - ıs bankasi yayinlari

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Can Yayınları'ndan okumuştum ben. Gayet güzeldi. O kadar para veremem derseniz İş Bankası da alabilirsiniz. Hepsinin çevirisi iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafka oku biraz bence. Bana da olmuştu ancak kafka okuyabildim bir süre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Bi kitaba aşık olunca, bi sözü beğenince ben
  • Dostoyevskinin karamazov kardeşler kitabı öyle bir şey ki bir günde tam 190 sayfa okumuştum... Yalnız Ölüler Evinden Anılar kurgu olmayıp sürgün günleri anlatıldığı ve psikolojik durumlar anlatıldığı için sıkıcı geldi biraz. Stepançikovo Köyünü okuyun ilk fırsatta,o da efsane. Resmen olayların içinde hissediyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.