Şimdi Ara

Dosya Adı Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Geçenlerde Bilgisayarıma Format Atmıştım Dosyalarımı Geri Yükledikten Sonra
    Tekrar Böle Bi Hatayla Karşılaştım. Formattan Öncede Vardı. Bayadır Format Atmamıştım. Hem Dedim
    Sistem Temizlensin Filan Ama Sanırım Dosyalarımda Var. Ve Yedekten Sonrada Geri Geldi. Temizlemek
    için Ne Önerirsiniz ? Silip Silip duruom Her Açılışta Kendini Kopyalıo :)))

http://www.yukleresim.com/images/01182421059096882183.jpg

• C:/ sürücüsünün içini açtığınızda ''Program'' adında dosyanın içine girerek içindeki bilgilerin ne olduğuna bakabilir misiniz?

Ayrıca ''Program'' adlı dosyanın adını ''Program2'' olarak değiştirdiniz mi? Sorununuzun çözüleceğinden bahsetmiş ileti.

Combofix adlı yazılımı indirin ve sisteminizi taratınız, zararlı yazılım adına açılmış bir klasör olabilir. (Program klasörü)
  • Evet Değiştiriyorum Fakat Tekrar Tekrar O Dosyayı Kendi Kendine Oluşturuyor. Ve Her Değiştirdiğinde Program 1 Program 2 Program 3 Die Gidiyordu FDisk ile Çözdüm Problemi Teşekkürler Hocam.
  • Herhangi bir ''Log'' dosyasıda olabilir. Bir klasör sürekli silinmesi durumunda yeniden oluşuyorsa sadece virüs kaynaklıda olmayabilir. Bir yazılımın ''Log'' dosyası ise sildiğiniz takdirde yeniden oluşacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.