Bildirim
DOSYA KURTARMA YARDIM LÜTFEN...:(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
easy recovery programını bul free olarak bulman zor gıbı bu program ıyı bıyerden bulursun ya ed2k olabılır mesela -
****** PARDON BU NE ACABA -
Arkadaşımın Hard Disk'inde belirsiz bir sebepten dolayı (büyük ihtimal elektrik kesintisi) sorun oluştu. Bios'ta ve PC açılışında sistem HDD'yi görüyor ancak Windows boot sırasında takılıyor, daha doğrusu boot etmiyor bile. Başka bir PC'ye takıp Windows'a girdiğimizde Bilgisayarım menüsünde onun HDD'si görünmüyor. Ancak sadece Disk Yönetimi'nden görebiliyorum ve o da kullanılamaz olarak gösteriyor.
Easy recovery ve diğer veri kurtarma programlarını genelde Windowst'a normal görüp, sadece içine giremediğimiz ya da bir şekilde format atılmış HDD'ler için önermişsiniz. Peki bu programlar sadece Disk Yönetimi tarafından görülen HDD'lerdeki verileri kurtarabilir mi? Ya da HDD'yi format atmadan eski haline çevirebilecek bir yöntem önerebilir misiniz? (sanırım HDD'nin FAT sistemde sorun oldu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 28 Şubat 2007; 5:19:55 > -
oncelikle sakın bir baska program harddisk ine yukleme,cunku hardisk o bilgileri silinen bolumun ustune atıyacaktır ve bilgilerini kurtarman zorlasacaktır,bundan baska elektrik kesintisi esnasında hd de buyuk bir ihtimalle fat hatası verdi yani herhangi bir formatta duzelme sansı cok buyuk ama oncelikle bilgilerini kurtarmalısın,senin ozeline programın link ini pm atıyorum,genelde normal sitelerde warez programları vermek yasaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X