Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel paylaşım olmuş kardeş emeğin için teşekkürler klavyene sağlık çok işime yaradı bedava programları kullanın arkadaşlar.
  • Süper vala
  • Yararlı bir konu olmuş.Teşekkürler Rietveld
  • Teşekkürler
  • arkadaşlar iş yerideyim ve krizdeyim..
    Lisanslı dediğiniz her dosya lisansız allahını severseniz yardım.1 aydır uğraştığım 2 dosya kayıp..
    Yardım
  • bir hafta önce dilsiğim bir dosyayı kurtarmak istiyorum ama bulduğum dosya açılmıyoyrrr lütfen yardım edin uzantısında bir sorun var yada bozuk diyorr
    hatta bunun için dosyayı excel dosyasını kurtaran prgoram bile indiridim ama olmuyorr lütfen yardım bekliyorum :(
  • paylaşım için sagol ama bunların hepsı deneme ve hiç bi işe yaramıyo sadece silinen dosyaları goruyosun ama kurtaramıyosun kurtarmak için license key istiyo oda internette yok
  • arkadaşlar laptopum bozuldu ama şu an elimde hdd var diğer pc'me bağladım hdd yi.sorunum şu bunun içinden firefox yer imlerini nasıl kurtaracağım?application data dosyasını bulamıyorum yer imleri onun içerisinde olması gerekiyor...lütfen çok acil yardım edin bağlantı kablosnu yarın sabah geri vermiş olacağım..:(
  • arkadaşlar biri ne olur yardım etsin çok acil!!!

bbenm bi kardeşim var benm çok onemli fotograf ve videolarımı silmiş ama bu programlardan hiç biri yoktu. o fotograf ve videolar lazım geri getirme imkanım varmı lütfen yardım edin!!!
  • ya Allah rızası için biri şu smart data recovery nin serialini verebilirmi?
    internette o kadar aradım yokk.
    başka programlarda o dosyaları bulamıyor.!?
    lütfenn yarddııııımmm
  • ya hic mi kimse yok!!
    bilgisayar yarın garantiye gitcek.
    resimleri harddiske attım yok oldu bi yardım edecek yok muu??
  • Meraba arkadaşlar - ya Bi sorum olcaktı Şimdiden Çok Teşşekür ederim

Benim Facebook Hesabım Kapatıldı adminler tarafından tabi 100'ü geçgin Resimlerim Vardı

Ben FotoraF Bölümünü Okuy0rum - bi cahillik yaptım Yaptığım Şhopluru facebook'a atıp Pc'mden Siliyordum

:s Şimdi Ne yapcağımı Şaşırdım '' Recory My Files'i Kullandım Arkadaş FotoraFları Buluyor ama Simge HalinDe
    buluyor OrjinaL Halinde Bulmuyor

Bana yardım Edebilcek birileri varmı arkdaslar Şimdiden Teşşekür Ederim
  • Recovery My Files v4.6.0 ın serialini arıyorum bir gündür ama bulamadım. Dosyayı buldum geri yüklemek için programı satın almamı istiyor program. Neyse başka programları deneyeceğim artık.
  • bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenestyle

Meraba arkadaşlar - ya Bi sorum olcaktı Şimdiden Çok Teşşekür ederim

Benim Facebook Hesabım Kapatıldı adminler tarafından tabi 100'ü geçgin Resimlerim Vardı

Ben FotoraF Bölümünü Okuy0rum - bi cahillik yaptım Yaptığım Şhopluru facebook'a atıp Pc'mden Siliyordum

:s Şimdi Ne yapcağımı Şaşırdım '' Recory My Files'i Kullandım Arkadaş FotoraFları Buluyor ama Simge HalinDe
    buluyor OrjinaL Halinde Bulmuyor

Bana yardım Edebilcek birileri varmı arkdaslar Şimdiden Teşşekür Ederim

baska recovery programlarını da dene 2 sene önce bende kaybettiğimde singe halinde buluyordu baska programlarda denedim kimisi tamamını buldu isimlerini hatırlamıyorum simdi tabi full program kurman lazım Data Recovery Doctor iyi bence ama full unu zor bulursun gibi

• pandora recovery ve recuva proğramlarıda çok başarılı.
  • yaaa ben format attım win7 64 bit yükledim
    C'yi biçimlendirip D'yi oldugu gibi bıraktım ama açıldıgında D hiç bi yerde yok :S
    nasıl getiricem o dosyaları ben geri yaa
    bu programlar yardımcı olur mu yoksa win7 sektör hatasına mı denk geldim :S
    acil yardım edin lütfen :S
  • Arkadaşlar HD kafa vuruyor, bırakın içine girmeyi makinayı kilitleme raddesine getiriyor acaba bu tarz yazılımlar arasında kafa vurması olan HD'lerden veri kurtaran yazılım var mıdır?

r-studio'yu arıyorum ama onuda ilaçlı şekilde bulmadım, bulduğum yerlerde ki linklerin hepsi ölüydü.

@dtalon

r-studio sorunumu düzeltti, çok çok teşekkür ederim Allah (C.C.) razı olsun sizden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James_Sunderland -- 2 Ocak 2011; 19:48:39 >
  • arkadaşım r-studio programını nereden buldun.
    benim harici hdd'de aynı sorun var yardımcı olursan sevinirim.
  • Direkt olarak internette isimle arattım ve buldum, problemsiz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.